Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

Johdanto

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Intro

Hongkongin kirkkaan veden lahdella sijaitseva Hongkongin The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) on tutkimukseen keskittynyt laitos, joka sijoittuu ensimmäisenä maailman parhaiden nuorten yliopistojen joukkoon (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Yliopiston tavoitteena on olla johtava yliopisto sekä paikallisesti että kansainvälisesti opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen kautta.

Hongkongin ja maailman kehitystä tukevalla huippuluokan kykyjen ennennäkemättömällä kysynnällä perustetaan The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) Nanshaan, Guangzhoun eteläpuolelle, jotta synergisoitua Clear Water Bayn (CWB) kanssa, vaalien kykyjä ja helpottamalla yhteistyötä Hongkongin, Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay -alueen ja sen ulkopuolella koulutuksen, tutkimuksen ja tiedon siirron välillä.

Miksi HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST on noussut nopeasti ja sillä on maailmanlaajuinen maine huippuosaamisesta .
 • HKUST on vahva kansainvälinen tiedekunta. HKUST ssa on yli 690 tiedekuntaa yli 35 maasta ja alueelta. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat Ph.D. johtavista yliopistoista tulevat haltijat.
 • HKUST tarjoaa vankan tutkimusinfrastruktuurin tiedekunnalle ja opiskelijoille. Hongkongissa ja Manner-alueella on yli 85 tutkimuslaitosta, keskusta ja yhteislaboratoriota.
 • HKUST on todella globaali ja monipuolinen jatko-opiskelijayhteisö, jossa on yli 5800 jatko-opiskelijaa yli 70 maasta ja alueelta.
 • HKUST tarjoaa vahvaa yrittäjyystukea auttaakseen opiskelijoita löytämään konkreettisia ratkaisuja ja tekniikkaa.
 • Lisätietoja on täällä .

HKUST erottuva akateeminen rakenne

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Hyödyntämällä Clear Water Bayn kampuksen vakiintunutta kurinalaisuutta (tiede, tekniikka, liike-elämä, humanistiset tieteet ja yhteiskuntatieteet sekä tieteidenväliset ohjelmat), HKUST (GZ) kartoittaa uusia alueita korkeakoulupedagogiikassa ainutlaatuisen ja muun -tavanomainen keskitinrakenne, joka koostuu neljästä akateemisesta keskuksesta ( toiminto , informaatio , yhteiskunta ja järjestelmät ) ja laajasta valikoimasta huippututkimuksen tutkimusalueita.

HKUST tarjoaa valikoiman tutkijakoulutusohjelmia, jotka johtavat filosofian maisterin ja filosofian tohtorin (Ph.D.) tutkintoihin. Lisätietoja ohjelmasta on täällä .

Apuraha ja rahoitus

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Scholarship

HKUST tarjoaa runsaat apurahat opiskelijoille jatko-opintojen suorittamiseksi kattaen opiskelijoiden lukukausimaksut, majoitusmaksut ja elinkustannukset Hongkongissa.

 • Jatko-opiskelija (PGS): 216 360 dollarin (~ 27 700 dollaria) vuosittainen opiskelija kokopäiväisille MPhilille ja Ph.D. opiskelijoille. Rahoitus kestää enintään kaksi vuotta kokopäiväisille MPhil-opiskelijoille ja neljä vuotta kokopäiväisille tohtoreille. opiskelijoille.
 • Hongkongin tohtori Fellowship Scheme (HKPFS): kansainvälisesti tunnustettu palkinto Ph.D. Hongkongin hallituksen perustamat tutkimukset. Fellowship tarjoaa jokaiselle palkinnonsaajalle 319 200 HK (~ 40 900 USD) ja kokousmatkakorvauksen 13 300 HK $ (~ 1700 USD) vuodessa neljän vuoden ajan. HKUST tarjoaa palkinnonsaajille myös erinomaisen tutkimuspalkinnon 40 000 HK (~ 5 100 USD) ensimmäisen opiskeluvuoden aikana.
 • RedBird Ph.D. alt = "Apuraha: uusiutuva apuraha 40 000 HK $ (~ 5 100 USD) vuodessa erinomaisille tohtorikoulutettaville tunnustuksena heidän erinomaisesta akateemisesta suorituksestaan ja tutkimustehostaan.
 • Aasian tulevaisuuden johtajat alt = "Apurahaohjelma (AFLSP): apuraha uusille opiskelijoille Itä-, Kaakkois- ja Etelä-Aasiasta maisteriopintojen ja kulttuurien välisen rikastamisen jatkamiseksi.

Opiskelijat, jotka harjoittavat kokopäiväistä MPhil- ja Ph.D. ohjelmat takaavat majoituksen yliopistossa kahden ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. On myös muita rahoitusmahdollisuuksia, kuten Overseas Research Award & Greater Bay Area Research Award ja paljon muuta. Lisätietoja on täällä .

HKUST (Guangzhou) -lentäjärjestelmän pääsy

HKUST","author_url":"","source":""}" />

img 4

HKUST (GZ) perustamista valmistelevan työn kanssa HKUST on ottanut käyttöön Guangzhoun pilottiohjelman Clear Water Bayn (CWB) kampuksella aloittaakseen jatko-opiskelijoiden ilmoittautumisen vuodesta 2019/20. Tavoitteen saanti on 150 opiskelijaa, jotka otetaan mukaan kokopäiväiseen tohtoriin. tai MPhil-ohjelmia. Ohjelmaan hyväksytyille opiskelijoille tarjotaan jatko-opiskelija ja taattu yliopistomajoitus. Yliopisto tarjoaa myös uusiutuvan RedBird Ph.D. apuraha 40 000 HK dollaria vuodessa erinomaiselle tohtorille. ehdokkaat tunnustuksena heidän erinomaisesta akateemisesta suorituskyvystään ja Lisätietoja on täällä .

Yliopisto kutsuu nyt hakemuksia syksyn 2021/22 (alkaa syyskuussa 2021) hakemuksiin. Hae nyt !

Sijainnit

 • Hong Kong

  Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

  Kysymyksiä