Keystone logo
Hector Fellow Academy

Hector Fellow Academy

Hector Fellow Academy

Johdanto

Tervetuloa Hector Fellow Academy

Luomme synergiaa edistääkseen monialaista huippututkimusta

Hector Fellow Academy on nuori tiedeakatemia. Se tarjoaa alustan verkostoitumiselle, tieteidenväliselle vaihdolle ja keskinäiselle inspiraatiolle Hector Science -palkinnon saajille. Lisäksi Akatemia tukee lupaavia nuoria tutkijoita.

Hector Fellow Academy

Monitieteinen verkosto huippututkimuksen alalla

Hector Fellow Academy perustettiin vuonna 2013. Nykyään verkosto koostuu 23 professorista ja 19 nuoresta tutkijasta, jotka työskentelevät luonnontieteiden ja tekniikan aloilla. Uusia tutkimusaiheita ja innovaatioita käynnistetään tuomalla yhteen nämä erinomaiset tutkijat eri laitoksissa ja tieteenaloilla. Hector Fellow Academy vahvistaa tutkimusta Saksassa ja edistää globaalien haasteiden ratkaisemista lisäämällä tietoisuutta sosiaalis-poliittisista kysymyksistä.

Monitieteinen tutkimus

Hector Fellow Academy tärkein huolenaihe on tieteidenvälisen tiedonvaihdon edistäminen jäsenten kesken, jotka työskentelevät yhdessä tutkimuslaitosten, tieteenalojen ja tutkimusalojen kesken. Akatemian jäsenet ovat Hector Fellows - STEM-aiheiden professoreita ja nuoria tutkijoita, joita tukee Hector Fellow Academy . Vuotuiset symposiumit tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa ideoita Hector Fellow Academy ja osallistua keskusteluun suuren yleisön kanssa. Lisäksi Hector Fellows voi saada Akatemian taloudellista tukea yhteisille innovatiivisille monitieteisille tieteellisille hankkeille ja konferensseille.

Monitieteisyys perusperiaatteena:

 • Luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen huippututkijoiden verkosto
 • Yhteistyö eri laitosten välillä
 • Tutkimus käyttöliittymäalueilla
 • Monitieteinen vaihto
 • Innovatiivisten tutkimusmenetelmien impulssit

Nuorten tutkijoiden edistäminen

Yksi Hector Fellow Academy keskeisistä tekijöistä on nuorten tutkijoiden tuki. Akatemia tarjoaa Ph.D. kunnianhimoisille jatko-opiskelijoille. Osana hakemusta on toimitettava itse kehitetty innovatiivinen tutkimusideo yhden Hector Fellowsin tutkimusalasta. Opiskelija tutkii tämän ajatuksen Ph.D.:n kolmen vuoden aikana. vaihe. Nuoret tutkijat työskentelevät tutkimusavustajina asianomaisen Hector Fellowin instituutissa, joka puolestaan on väitöskirjansa ohjaaja. Lisäksi Akatemia tukee nuoria tutkijoita (yleensä postdokkeja), jotka työskentelevät yhdessä Hector Fellows'n interdisciplinisista hankkeista.

Tohtorikoulutettavilla on myös mahdollisuus laajentaa tutkimusosaamistaan ja hankkia johtamistaitoa osallistumalla Karlsruhen teknillisen korkeakoulun tekniikan ja kauppatieteiden korkeakoulun HECTOR-kouluun. Lisäksi Akatemia edistää nuorten tutkijoiden aktiivista kansainvälistä verkostoitumista mm. Vuosittaisissa symposiumeissa.

HFA: n nuorten tutkijoiden edut:

 • Jäsenyys erinomaisessa tutkimusverkostossa
 • Yhteistyö huipputason tutkijoiden kanssa
 • Muut hallintokurssit
 • Tutkimus uusimmista tieteellisistä kysymyksistä
 • Huone visionäärisille ideoille
 • Rahoitusasemat ja materiaalikustannukset

106811_pexels-photo-668137.jpeg

Sijainnit

 • Karlsruhe

  Schlossplatz 19, 76131, Karlsruhe

  Kysymyksiä