Keystone logo
© Domus Academy
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Johdanto

GSSI – Gran Sasso Science Institute on kansainvälinen tohtori. koulu sekä fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja yhteiskuntatieteiden tutkimus- ja korkeakoulutuskeskus. Se perustettiin vuonna 2012 L'Aquilassa (Italia) INFN:n (National Institute for Nuclear Physics) Advanced Studies -keskukseksi ja perustettiin sitten maaliskuussa 2016 jatkokoulutusta tarjoavaksi Advanced Studies -kouluksi. Päivittäisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen avulla tutkijoilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus rakentaa vankka tietämys tutkimusmenetelmistä ja kokeilla kiinnostuksen kohteiden kontaminaatiota, innovatiivisia lähestymistapoja ja monikulttuurista vaihtoa kaikissa GSSI-toiminnoissa. Käsitellessämme nykymaailman monimutkaisuutta, olemme sitoutuneet poistamaan kaikki esteet GSSI:n opiskelu- ja tutkimusalojen välistä, koska tieteidenvälisyys ja vuorovaikutus ovat kaiken toimintamme taustalla. Tavoitteemme on tieteellisten tulosten levittäminen yhteiskunnalle ja kulttuuritapahtumien edistäminen suurelle yleisölle, kansalaisille ja kouluille.

GSSI - Gran Sasso Science Institute tarjoaa 36 Ph.D. apurahoja lukuvuodelle 2022/23 ja kutsuu hakemuksia Ph.D. Ohjelmat "Astroparticle Physics" (9), "Mathematics in Natural, Social and Life Sciences" (9), "Computer Science" (9), "Regional Science & Economic Geography" (9).

Virallinen kieli kaikille Ph.D. kurssit ovat englantia .

Apurahat myönnetään 4 vuodeksi ja niiden vuotuinen määrä on 16 159,91 euroa brutto. Kaikki Ph.D. opiskelijoille on ilmainen majoitus GSSI:n tiloissa ja ruokalan käyttö.

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • L'Aquila

      Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

      Kysymyksiä