Keystone logo
Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Johdanto

Shota Rustaveli -teatteri- ja elokuva Georgian osavaltion yliopistossa kouluttaa draaman ja elokuvan, musiikkiteatterin, nukketeatterin, marionettien ja pantomiimin näyttelijöitä, draaman, elokuvan ja television johtajia, kuvaajaa, teatteri- ja elokuvakriitikoita, taidetieteilijöitä, television asiantuntijoita ja muita tiedotusvälineet, koreografit, matkailun johtajat ja kulttuuri-koulutusalan asiantuntijat

Opiskelijamme ovat saaneet kansainvälistä menestystä ja korkeimmat palkinnot eri elokuva- ja teatterifestivaaleilla ja -kilpailuissa.

Yliopistossa on D. Aleksidze -teatteri, tieteellinen kirjasto, laboratoriot, koulutus- ja tiedeinstituutti, joka valmistelee georgialaisen teatterin ja elokuvan tietosanakirjoja.

Yliopistossa on draama-, elokuva- ja televisiotieteiden, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja johtamisen sekä georgialaisen kansanmusiikin ja tanssin tiedekunnat, joissa yli tuhat opiskelijaa saa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnon.

Yliopistolla oli valtava rooli teatterin ja elokuvan asiantuntijoiden kouluttamisessa koko Kaukasuksen alueella. Yliopisto toi asiantuntijoita Venäjän, Armenian, Azerbaidžanin, Abhasian, Ossian, Ingušin, Tšetšenian ja muihin teattereihin. Monet nykyään tunnetut teatterit perustettiin yliopiston koulutus- ja tutkintoesitysten perusteella (kuten Cinema Actors Theatre, Meskhetian Theatre, Theatre Metekhi, Akhmeteli Theatre, Saingilon Theatre, Pantomime Theatre jne.).

Yliopisto ylläpitää luovia ja tieteellisiä suhteita eri maiden yliopistoihin.

Sijainnit

  • Tbilisi

    Davit Aghmashenebeli Avenue,40, , Tbilisi

    Kysymyksiä