Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Johdanto

Tarjoamme kauppatieteiden korkeakoulututkinnon (BBA) diplomi-insinöörejä logistiikassa ja intermodaaliliikenteessä sekä merkittävää hallintoa, jossa painotetaan toiminnan johtamista. Koulutusohjelmamme tarjoavat opiskelijoille ongelmanratkaisutaitoja ja toimitusketjun osaamista, jota tarvitaan nykyaikaisten organisaatioiden johtamiseen ja johtamiseen. Tarjoamme myös perustavaa laatua olevia kursseja kriittisten ajattelutaitojen kehittämiseksi liike-elämän opiskelijoille opettamalla ylemmän tason ydintutkinnon yritystilastoissa, optimoinnissa ja operatiivisessa johtamisessa kaikille BBA-suuralueille.

Laitoksen toimittamat kurssit tarjoavat MBA-ohjelmamme ja PhD-ohjelman logistiikan ja toimitusketjun hallintaan.

Johtamiskehitys on osa kulttuuria. Innovatiivinen opetussuunnitelma sisältää liiketoiminnan perustekijät ja nykyisen liiketoimintaympäristön nykyiset suuntaukset. Opit tiedekunnasta, joka tunnetaan julkaistusta tutkimuksestaan ​​ja opetustehtävänsä vahvuudesta. Tiedekunnan jäsenet todella huolehtivat menestyksestäsi opiskelijana ja työskentelevät kovasti valmistautuessasi tulevaisuuden menestykseen tämän päivän erittäin kilpailukykyisessä globaalissa ympäristössä.

Mikä on logistiikka ja intermodaalinen kuljetus (LIT)?

Logistiikalla on varmistettava oikean tuotteen saatavuus, oikeassa määrin ja oikeassa kunnossa oikeaan paikkaan oikeaan aikaan oikean asiakkaan oikeaan hintaan. Intermodaalinen kuljetus yhdistää useamman kuin yhden kuljetusmuodon kustannus- ja / tai palveluedut tehokkaaseen ja saumattomaan tuotemuutokseen.

Mikä on Operations Management (OM)?

Yritykset luovat arvoa tuottamalla tuotteita ja tarjoamalla palveluita, jotka täyttävät tai ylittävät asiakkaiden odotukset. Toimintojen hallinta käsittelee prosesseja, joilla yritys käyttää resurssejaan luomaan kyseisiä tuotteita ja palveluita tavalla, joka maksimoi niiden arvon.

Miksi College of Business on Georgia Southern University?

 • AACSB: n kansainvälinen akkreditointi

Vain oppilaitokset, joilla on todistetusti korkeatasoista akateemista huippuosaamista, voivat saada tämän tärkeän hyväksymisnumeron, joten voit luottaa korkealaatuisen oppimiskokemuksen saamiseen.

 • Huolellinen ympäristö

Georgia Southern tarjoaa opiskelijakeskeistä ympäristöä, jonka hallinnoijat ja tiedekunta ja henkilökunta johtavat aidosti huolta menestyksestään.

 • Vuorovaikutus tiedekunnan ja yritysjohtajien kanssa

Meidän luokkumme opettavat ammattitaitoiset professorit, ei jatko-opiskelijat, ja luokkakoot ovat usein pieniä. Alueelliset ja kansalliset puhujat tulevat kampuksille säännöllisesti osallistumaan vuotuisiin Executive-in-Residence- ja Accounting Day -ohjelmiin.

 • Ensiluokkaiset palvelut ja atk-labs

Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan osasto sijaitsee College of Business -rakennuksessa, jossa on huippuluokan multimedian luokkahuoneistoja ja neljä uusinta tekniikkaa tarjoava atk-laboratorio.

 • Mahdollisuuksia työharjoitteluun

Harjoittelu auttaa sinua integroimaan akateemisen tiedon käytännön sovelluksiin. Myös logistiikkakäytäntöjen ja liiketoimintaympäristöjen altistuminen voi auttaa sinua päättämään mikä urapolku sopii sinulle ja auttaa siirtymään uraasi ennen kuin pääset työvoimaan pysyvästi. Logistiikan opiskelijoille on hiljattain tarjottu harjoittelupaikkoja klikkaamalla tästä.

 • Apurahat ja taloudellinen apu

Joka vuosi opiskelijoille myönnetään logistiikkaapurahoja luokan suorituskyvyn, ammatillisen potentiaalin ja taloudellisen tarpeen perusteella. Stipendiohjelmaan myönnetään rahoitustukea Georgia Ports Authority, Atlanta Transportation Club, Atlantan meriliitto ry, Savannah-potkuriliike, Savannah Maritime Association, Georgia Foreign Trade Conference ja muun muassa Savannah Traffic Club.

 • Ei kampuskoulutusta

Opiskelijatutkimuskentät ovat LIT-ohjelman ainutlaatuinen piirre. Viimeisimmillä kierroksilla on käynyt vierailuja Georgian satamahallintoon, Wal-Mart Distribution Centeriin ja The Home Depot Distribution Centeriin. LIT-ohjelma hyötyy myös suhteestaan ​​useisiin toimialajärjestöihin. Joka vuosi opiskelijat valitaan osallistumaan kansallisiin ja alueellisiin konferensseihin ja kokouksiin.

Sijainnit

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Kysymyksiä