Elintarviketekniikan ja bioteknologian tohtori
Free University of Bozen-Bolzano
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bolzano, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 180 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2024
* lukukausimaksut: 163,50 € vuodessa
Johdanto
Tämän kansainvälisen tohtorin tarkoitus Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa uusi sukupolvi maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja bioteknologian lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostamiseen antamalla heille mahdollisuus siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.
Kurssikuvaus
Kolmen vuoden ohjelma keskittyy pääasiassa alkutuotannon tuotantoon, perustamiseen ja hallintaan sekä elintarvikeprosessien validointiin ja omics-tekniikoiden soveltamiseen elintarvikkeiden jalostuksen ja elintarvikkeiden käsittelemiseksi ja karakterisoimiseksi, kiinnittäen erityistä huomiota käymistilaisissa elintarvikkeissa. Ph.D: n pääpiirteet ovat tieteidenvälistä tieteellistä lähestymistapaa ja kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden osallistumista tiedekomiteaan.
Jos olet huomannut korkeaa koulutusta, tämä Ph.D. antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa uraa akateemisessa ympäristössä innostavassa, monikielisessä ympäristössä tutkijoiden kanssa, jotka edustavat monenlaista kulttuurista ja kielellistä taustaa. Kurssin aikana saat tarvittavat taidot suorittaa innovatiivisia ja metodologisesti tiukkoja ja edistyneitä tutkimusprojekteja. Tätä tarkoitusta varten sinun on suunniteltava alkuperäinen tutkimusprojekti italialaisen ja / tai ulkomaisen luennoitsijan valvonnassa, vietettävä vähintään kuusi kuukautta tunnetussa ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa ja samanaikaisesti kehitettävä kyky työskennellä sekä itsenäisesti ja joukkueessa.
Tämä kansainvälinen tohtori avaa useita uramahdollisuuksia . Kun olet hankkinut tohtorin tutkinnon, pystyt jatkamaan tutkimustoimintaa yliopistoissa, julkisissa tai yksityisissä tutkimuskeskuksissa, johtavassa elintarviketeollisuudessa tai yrityskonsulttina ohjelman erityisillä tutkimusalueilla.
Yhdellä silmäyksellä
- Kurssin kesto: 3 vuotta
- Kurssit suoritetaan englanniksi
- Käytettävissä olevat paikat: 10 apurahalla 2 ilman apurahaa
- Kampus: Bozen-Bolzano
- Lukukausimaksut: 163,50 € vuodessa
Kurssin rakenne
FT kattaa elintarvikejalostuksen tutkimusalueet yhtenä tiedekunnan painopistealueista. Suunnittelu ja biotekniikka ovat korkean suorituskyvyn lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostustieteeseen. Kun olet hyväksynyt ohjelmaan julkisen valintamenettelyn jälkeen, sinun on suunniteltava tutkimusprojekti ja kirjoitettava esite esimiehellesi, mukaan lukien projektisi tarkoitus ja sen toteuttamiseen tarvittavat vaiheet. Toisinaan joudut päivittämään vaiheet ottaen huomioon työn eteneminen ja tutkimusalan viimeisin kehitys.
Vähintään kuuden kuukauden vierailu ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa on pakollista, ja sinun on julkaistava tai toimitettava julkaistavaksi vähintään kolme artikkelia kansainvälisissä vertaisarvioiduissa lehdissä . Kolmen vuoden ohjelman aikana sinun on myös säännöllisesti osallistuttava erityisesti tohtorintutkinnolle suunniteltuihin luokkiin ja seminaareihin. opiskelijoille.
Tohtorin vaiheet
Ph.D. ohjelma koostuu viidestä vaiheesta, jotka päättyvät vastaavasti 2, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden kuluttua.
- Vaiheen 1 aikana määrittelet tutkimussuunnitelman ja valmistelet esitteen luonnosta.
- Vaiheen 2 aikana määrität tutkimusprojektin yksityiskohtaisemmin asiaankuuluvan kirjallisuuden perusteella.
- Vaiheen 3 aikana aloitat työnne laboratoriossa soveltamalla projektille määriteltyä lähestymistapaa.
- Vaiheen 4 aikana jatkat tutkimusta, suunnittelet vierailusi ulkomailla, ja sinun odotetaan aloittavan käsikirjoitusten valmistelun julkaisemista vertaisarvioiduissa lehdissä.
- Loppuvaiheessa - vaihe 5 - suoritat tutkimusprojektin, käsikirjoitusten julkaisemisen ja väitöskirjan.
Kenttätyö ulkomailla
Ph.D.:n kolmen vuoden aikana ohjelma, sinun tulee sitoutua tutkimusprojektiisi kokopäiväisesti. Sinun on oltava pakollista, jos oleskelet tunnetussa ulkomaalaisessa tutkimuskeskuksessa vähintään 6 kuukautta . Tämä tarjoaa mahdollisuuden monipuolistaa opintokokemustasi tekemällä tutkimuksia erittäin kannustavilla ja kilpailukykyisillä yhteyksillä, vaihtamalla ideoita muiden tutkijoiden kanssa ja verkottumalla kansainvälisten kollegoiden kanssa.
hakemus
Jotta päästäisiin tohtoriksi Ohjelma, sinun on oltava aiemmin saanut 300 ECTS opintopistettä (eli kandidaatin ja maisterin) ja oltava asiaankuuluva akateeminen koulutus, asiaan liittyvä kulttuuritausta tai asiaan liittyvä työkokemus, joka liittyy tohtorin huomion keskittymiseen. ohjelmoida. Sinun on todistettava englannin kielen taitosi B2-tasolla ja sitä pidetään kelvollisena julkisen valintamenettelyn aikana.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ph.D. kattaa elintarviketeollisuuden tutkimusalueet yhtenä tiedekunnan painopisteistä. Tekniikka ja biotekniikka ovat korkean suorituskyvyn lähestymistapoja elintarviketeollisuudessa. Kun hyväksyt ohjelmaan julkisen valintamenettelyn jälkeen, sinun on suunniteltava tutkimusprojekti ja laadittava esite esimiehesi kanssa, joka sisältää hankkeesi tarkoituksen ja sen toteuttamiseen tarvittavat vaiheet. Joskus sinun on päivitettävä vaiheet työsi etenemisen ja tutkimusalan viimeisimmän kehityksen perusteella.
Vähintään kuuden kuukauden vierailu ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa on pakollista, ja sinun on julkaistava tai toimitettava julkaistavaksi vähintään kolme artikkelia kansainvälisissä vertaisarvioiduissa lehdissä . Kolmen vuoden ohjelman aikana sinun on myös säännöllisesti osallistuttava erityisesti tohtorintutkinnolle suunniteltuihin luokkiin ja seminaareihin. opiskelijoille.
Tohtorin vaiheet
Ph.D. ohjelma koostuu viidestä vaiheesta, jotka päättyvät vastaavasti 2, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden kuluttua.
- Vaiheessa 1 määrittelet tutkimussuunnitelmasi ja teet myös esitteen luonnoksen.
- Vaiheen 2 aikana määrität tutkimusprojektin yksityiskohtaisemmin asiaankuuluvan kirjallisuuden perusteella.
- Vaiheessa 3 aloitat työsi laboratoriossa soveltamalla projektillesi määriteltyä lähestymistapaa.
- Vaiheen 4 aikana jatkat tutkimusta, suunnittelet vierailusi ulkomailla, ja sinun odotetaan aloittavan käsikirjoitusten valmistelun julkaisemista vertaisarvioiduissa lehdissä.
- Loppuvaiheessa - vaihe 5 - suoritat tutkimusprojektin, käsikirjoitusten julkaisemisen ja väitöskirjan.
Lukukausi 1
Tieteellisen menetelmän teoria
Lukukausi 1
Kemometriset lähestymistavat elintarvikkeiden jalostuksen kemiallisten ja sensoristen merkkiaineiden tutkimiseen
Lukukausi 1
Materiaalit ja anturit elintarviketekniikkaan ja bioteknologiaan
Lukukausi 1
Ruoka-ihminen -akseli: suoliston mikrobiomi
Lukukausi 2
Meta-omiikka lähestymistapoja ruoan käymisprosessien tutkimiseen
Lukukausi 1-2
Valinnaisia aktiviteetteja 3. vuodelle
Lukukausi 1-2
Viimeisen vuoden seminaari 2. vuosi - pääsy 3. vuodelle
Lukukausi 1-2
Valinnaiset aktiviteetit 2. vuosi
Lukukausi 1-2
Tutkimustoiminta 3. vuosi - pääsykoe
Lukukausi 1-2
Valinnaiset aktiviteetit 1. vuosi
Lukukausi 1-2
Huipputason seminaari
Lukukausi 1-2
Viimeisen vuoden seminaari 1. vuosi - pääsy 2. vuodelle
Lukukausi 1-2
Loppukoe
Galleria
Uramahdollisuudet
Tohtoriohjelman kolmen vuoden aikana sinun on sitouduttava tutkimusprojektiisi kokopäiväisesti. Vähintään 3 kuukauden oleskelusi tunnetussa ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa on pakollista. Tämä tarjoaa mahdollisuuden monipuolistaa opiskelukokemustasi tekemällä tutkimusta erittäin innostavassa ja kilpailukykyisessä kontekstissa, vaihtamalla ideoita muiden tutkijoiden kanssa ja verkostoitumalla sitä kautta kansainvälisten kollegoiden kanssa.