Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Johdanto

Free University of Bozen-Bolzano perustettiin vuonna 1997. Yliopistollamme on vahva kansainvälinen näkymä, jonka todistavat sen monikieliset kurssit (saksa, italia, englanti ja ladin) sekä suuri määrä opiskelijoita ja opettajia ulkomailta.

Yliopistolla on viisi tiedekuntaa, ja suuri osuus luennoista (35%) ja opiskelijoista (17%) tulee ulkomailta ja opiskelee, opettaa ja tekee tutkimusta talouden, luonnontieteiden, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, koulutuksen ja suunnittelun aloilla . Meillä on 4 100 opiskelijaa yli 30 perustutkinnossa ja jatko-opinnoissa .

Kansallisissa rankingissa yliopistomme saavuttaa vuosittain huippuasemat. Vuonna 2018 neljäntenä peräkkäisenä vuonna italialainen yhteiskuntatieteellinen tutkimuskeskus Censis on sijoittanut yliopistomme ykköseksi pienempien yksityisten yliopistojen joukossa (alle 5 000 opiskelijaa). Myös kansainväliset sijoitukset ovat korkealla, etenkin luokkien ”kansainvälistyminen”, ”opiskelija-tyytyväisyys” ja ”käytännönläheinen” alla.

Tarjolla olevat opetetut moduulit ja tutkimushankkeet liittyvät kansainvälisiin ja alueiden välisiin verkostoihin. Esimerkiksi Euregio-projektissa olemme yhteistyössä Innsbruckin ja Trenton yliopistojen kanssa ja olemme sitoutuneet saavuttamaan korkeat laatuvaatimukset.

Tilastot

Yliopistossa on viisi tiedekuntaa, ja suuri osa luennoitsijoista (35%) ja opiskelijoista (17%) tulee ulkomailta ja he opiskelevat, opettavat ja tekevät tutkimusta taloustieteen, luonnontieteiden, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, koulutuksen ja muotoilun aloilla. Meillä on 4,100 opiskelijaa rekisteröitynyt yli 30 perustutkinto- ja jatkotutkintokurssille.

  Rankingit

  Valtakunnallisessa rankingissa yliopistomme yltää joka vuosi kärkisijoille. Vuonna 2023 italialainen yhteiskuntatieteiden tutkimuskeskus Censis on jo seitsemättä vuotta peräkkäin nostanut yliopistomme ykköseksi pienempien yksityisten yliopistojen joukossa (alle 5 000 opiskelijaa). Sijaitsemme korkealla Kansallisessa rankingissa yliopistomme saavuttaa joka vuosi huippusijoituksia. Vuonna 2023 italialainen yhteiskuntatieteiden tutkimuskeskus Censis on jo seitsemättä vuotta peräkkäin nostanut yliopistomme ykköseksi pienempien yksityisten yliopistojen joukossa (alle 5 000 opiskelijaa). Olemme korkealla myös kansainvälisissä sijoituksissa, erityisesti luokissa "kansainvälistyminen", "opiskelijatyytyväisyys" ja "harjoittelusuuntautuneisuus". myös erityisesti luokkien "kansainvälistyminen", "opiskelijatyytyväisyys" ja "käytäntökeskeisyys".

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Bolzano

   Free University of Bozen-Bolzano Universitätsplatz 1 Piazza Università 1, 39100, Bolzano

  • Bruneck

   Piazzetta dell'Università,1, 39031, Bruneck

   • Brixen

    Via Santa Croce,7, 39042, Brixen

    Kysymyksiä