Keystone logo
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Johdanto

Humanistinen korkeakoulu käsittelee maailmanlaajuisia haasteita ja mahdollisuuksia, jotka liittyvät yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyteen ja kehitykseen vaikuttaviin fyysisiin, käyttäytymiseen ja taloudellisiin tekijöihin.

Visiomme on johtaa kollegiona kansallisesti innovatiivisten akateemisten ja tutkimusohjelmien avulla, jotka valmistelevat 21. vuosisadan ammattilaisia.

Perhe- ja lastentieteiden osasto

  • Ohjelmissa korostetaan lasten ja perheiden terveyttä ja kehitystä koulutuksen, tutkimuksen ja palvelun kautta yhteisölle.
  • Ammattimahdollisuudet tällä alalla ovat lisääntyneet uusien mahdollisuuksien takia, jotka ovat syntyneet, kun kansalaiset keskittyvät perheiden ja lasten hyvinvointiin.
  • Avioliitto- ja perheterapian tohtoriohjelma on akkreditoitu avioliitto- ja perheterapiakoulutuksen akkreditoinnista.
  • Opiskelijat voivat täyttää vaatimukset tulla perheaktivoittajaksi, jota sponsoroi kansallinen perheneuvosto (NFCR).

Perhe- ja lapsitieteet ovat enemmän kuin ihmisten kanssa työskentely - pyrimme muuttamaan heidän elämäänsä. Tarjoamme opinto-ohjelmia sekä perus- että jatko-opiskelijoille, jotka vastaavat lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden tarpeisiin koko elinkaaren ajan kiinnittäen erityistä huomiota monimutkaisten perheiden tarpeisiin.

R1 Tutkimusyliopisto

FSU on yksi vain 115 tutkimuslaitoksesta, jotka on luokiteltu ”R1 Research University… (Korkein tutkimustoiminta)” Carnegie-luokassa.

yhteistyö

Monitieteinen tutkimusympäristö mahdollistaa yhteisten oppimisen tieteenalojen, tiedekunnan ja kohorttien välillä. Tämä yrittäjähenki yhdessä osastossa herättää uteliaisuutta ja optimoi suorituskyvyn.

Tiedekunnan etuja

Arvokas tiedekunta antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella aiheita ammatillisten tutkijoiden kanssa, jotka jakavat kiinnostuksensa.

keskuksissa

Perhe-instituutti

Florida State Universityn perhe-instituutti luo uutta tietoa, kouluttaa ammattilaisia ja tiedottaa päätöksentekijöille perheistä Floridassa, alueella ja kansakunnassa.

Paremman terveydenhuollon keskus

Keskitytään korkeakoulu- ja yhteisöpohjaisten ohjelmien mallin kehittämiseen ja testaamiseen, jotta voidaan puuttua terveyseroihin aliarvostetuissa väestöryhmissä.

Pariskunnan keskus

MFT-jatko-opiskelijat on koulutettu systeemiseen tai relaatioterapiaan. Koko elämän ajan olemme olemassa useissa suhteissa, jotka vaikuttavat suoraan ja välillisesti hyvinvointiimme.

Sijainnit

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Kysymyksiä