Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Johdanto

Tietoja EBU: sta

183456_milestone.png

Tehtävänanto

Luxemburgin European Business University on omistautunut saavuttamaan ja ylläpitämään akateemisen huippuosaamisen perinnettä varmistamalla, että se on kehittyvien innovaatioiden eturintamassa. EBU pyrkii tulemaan maailmanluokan koulutuksen vertailukohdaksi hyödyntämällä kansainvälisesti tunnustetun henkilöstön ja tiedekunnan aktiivisesti tuetun ryhmän kykyjä, jotka edustavat naisia ja miehiä monikulttuurisesta taustasta.

EBU tukee tehtäväänsä:

  • Toimii henkisenä resurssina ja alustana globaalille yhteisölle;
  • Pitää yllä eettisiä normeja;
  • Will tekee koulutuksesta maailmanlaajuisen yhteisön saatavuuden, oikeudenmukaisen ja kohtuuhintaisen;
  • Tahto vastaa globaalin yhteisön tarpeita erilaisten ohjelmien avulla;
  • Tarjoaa transkulttuurisen ympäristön.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Artikkeli verkkokoulutuksesta

Luxemburgin European Business University on kehittynyt tekniikan mahdollistamasta oppimisesta - Afrikka, Aasia ja Amerikka (TEL-A), joka perustettiin tarjoamaan tasapainoisempaa ja oikeudenmukaisempaa koulutusjärjestelmää. Molemmat yksiköt on perustettu ja perustettu Luxemburgin suurherttuakunnassa.

European Business University of Luxembourg (EBU) on Luxemburgin hallituksen rekisteröity Asbl. (voittoa tavoittelematon yhdistys) rekisteröintinumero F12020. EBU kutsuu sinut antamaan meille apua useiden kumppanuuksien ja erikoistuneiden verkkokurssien järjestämisessä henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessä. Johtoryhmämme on omistautunut suorittamaan yliopiston kasvatustehtävän ylläpitää akateemisen huippuosaamisen perinteitä varmistamalla, että maailmanluokan koulutuksen tarjoaa täysin tuettu ryhmä kansainvälisesti tunnustettuja tiedekuntia, jotka ovat aiheen asiantuntijoita.

EBU on sitoutunut ajatukseen kehittää innovaatioita. Juuri tämä henki löytyy verkko-ohjelman ja sen toimintojen jokaisesta näkökulmasta: sitoutuneesta innostuneesta ja erittäin motivoituneesta tiedekunnasta ja tukihenkilöstöstämme maailmanlaajuiseen opiskelija- ja yliopisto-kumppaneidemme verkostoon. Tässä suhteessa kaikki EBU: n myöntämät akateemiset todistukset voidaan tarkistaa Ethereum-lohkon kautta. Yksityiskohdat siitä, kuinka nämä sertifikaatit voidaan todentaa, ovat saatavana hallintotiimiltämme.

EBU noudattaa kolminkertaista alalinjaa tässä järjestyksessä; Ihmiset, planeetta, voitto. Pyrimme myös tukemaan YK: n kestävän kehityksen tavoitteita.

Opi ja kasva EBU Online -palvelun avulla mistä päin maailmaa tahansa, missä oletkin urallasi.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Sijainnit

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Kysymyksiä