Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Johdanto

École de Management Appliqué (EMA) -verkosto koostuu henkilöistä, jotka ovat suorittaneet tutkintonsa EMA:n eri ohjelmissa ja joista on tullut eri alojen ammattilaisia. He muodostavat vankan yhteisön ihmisiä, joilla on sama koulutustausta, kokemukset ja toiveet. Verkosto tarjoaa koulun alumneille foorumin, jossa he voivat luoda yhteyksiä, jakaa tietojaan, vaihtaa ajatuksia ja tehdä yhteistyötä erilaisissa hankkeissa.

Alumneille tämä verkosto tarjoaa mahdollisuuden pitää yhteyttä entisiin luokkatovereihin ja muihin ammattilaisiin, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, laajentaa ammatillisia ja henkilökohtaisia verkostojaan ja pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja mahdollisuuksista. Tämä voi johtaa arvokkaisiin ammatillisiin yhteyksiin, ystävyyssuhteisiin ja tukeen jopa EMA:sta valmistumisen jälkeen.

Nykyisille opiskelijoille alumniverkosto tarjoaa pääsyn runsaasti tietoa, resursseja ja mahdollisuuksia. Verkoston kautta opiskelijat voivat olla yhteydessä kiinnostuneilla aloilla työskenteleviin alumniin, kerätä tietoa työmarkkinoista sekä saada neuvoja ja ohjausta ammatilliseen kehittymiseensä. Alumnit voivat myös tarjota harjoittelu- ja varjostusmahdollisuuksia, jotka voivat auttaa EMA:n opiskelijoita saamaan arvokasta työkokemusta ja luomaan yhteyksiä alalle.

Kaiken kaikkiaan yliopistomme laaja alumniverkosto on arvokas voimavara, joka voi auttaa alumneja ja nykyisiä opiskelijoita saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa. Vain kahdessa vuosikymmenessä maailmanlaajuinen EMA-alumniverkosto on mahdollistanut koulun siirtymisen pienestä oppilaitoksesta globaalin koulutuksen voimalaitokseksi, jolla on vankka maine akateemisena huippuosaamisena.

Vuonna 2004 perustettu School of Applied Management (EMA) on Pariisissa sijaitseva yksityinen korkeakoulu, joka tarjoaa monialaisia soveltavan johtamisen koulutusohjelmia BAC +1 - BAC +8 tasoista.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management liittyy GEDU Global Education -ryhmään ja sen 40 000 opiskelijan yhteisöön 12 maassa eri puolilla maailmaa osana sen kansainvälistä laajentumista.

2023: Kansainvälinen opiskelijakortti

School of Applied Management aloittaa yhteistyön ISIC:n (International Student Identity Card) kanssa, joka on UNESCO:n tukema organisaatio vuodesta 1968, tarjotakseen paremman opiskelijakokemuksen kaikille opiskelijoilleen ympäri maailmaa.

2022: Qualiopi-sertifikaatti

School of Applied Management saa Qualiopi-sertifikaatin, joka todistaa kysymyksen laitoksen harjoittamasta koulutustoiminnasta (OF - L.36313-1 - 1°).

"Qualiopi"-brändi todistaa toteutetun prosessin laadusta edistäen osaamisen kehittämistä ja selkeyttää yrityksille ja käyttäjille tarjottavaa koulutusta myös kansainvälisesti.

2008: tunnustus yksityiseksi korkeakouluksi

School of Applied Management on tunnustettu yksityiseksi korkeakouluksi.

2006: Kampanja nro 1

Ammattikorkeakoulun ensimmäisen '06 luokan opiskelijat saivat maisterin tutkinnon (BAC +5).

2004: Koulun perustaminen

School of Applied Management (EMA) perustettiin nimellä International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Pääsymaksut

Vaihe 1: Sovellus

EMA:n jäsenyyttä koskevat hakemukset on lähetettävä suoraan verkkolomakkeella.

Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa seuraavat asiakirjat:

  • Voimassa oleva passi (kuva edessä ja takana)
  • Virallisten akateemisten asiakirjojen täydellinen tiedosto SSC:stä (Secondary School Certificate) korkeakoulutukseen.
  • CV muodossa PP.KK.VVVV–PP.KK.VVVV, mukaan lukien aukon perustelut (jos sovellettavissa)
  • Henkilökohtainen lausunto seuraavassa muodossa (Miksi tämä ohjelma, Miksi EMA-instituutti, Miksi Pariisi, Ranska ja suunnitelmat) jne.
  • Englannin kielitaito tai läpäise haastattelu ja anna MOI (Mode of Instruction), jonka on antanut
  • Yliopisto/instituutti/korkeakoulu, jossa viimeinen pätevyys on äskettäin.
  • Selkeä passin kokoinen valokuva

Vaihe 2: Sisäänpääsy

EMA:n pääsy perustuu hakijan opiskelijatiedostoarviointiin ja joskus myös haastatteluun (verkossa tai henkilökohtaisesti) Hakijatoimiston kanssa.

Sisäänpääsy myönnetään koko vuoden rullaavasti. Valintatuloksista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse 2-3 viikon kuluessa vilkkaiden rekrytointikausien aikana.

Hyväksytty?

Sinun olisi pitänyt saada 2 sähköpostiviestiä: 1 sähköposti, jossa ilmoitat pääsystäsi + 1 sähköposti, joka sisältää linkin 100-prosenttisesti online-rekisteröitymislomakkeellesi. Tämä linkki vanhenee 2 viikon sisällä, joten varmista, että kaikki tietosi on syötetty ja oikein, allekirjoita se ja lähetä se mahdollisimman pian varmistaaksesi paikkasi EMA:ssa!

Hylätty?

Koulun saamien hakemusten määrä vaihtelee vuoden ja vuodenajan mukaan, eikä tämä pääsypäätös ole korreloi henkilökohtaisten ominaisuuksiisi. Suosittelemme hakemaan uudelleen seuraavaan vastaanottoon!

Vaihe 3: Rekisteröityminen

Rekisteröintiprosessi päättyy, kun ilmoittautumistoimisto on vastaanottanut ilmoittautumislomakkeen (vaihe 2) sekä hakemusmaksut ja lukukausimaksut.

Odotamme innolla toivotamme sinut Pariisin sydämeen, Ranskaan, EMA:lle!

Apurahat ja rahoitus

Hanki jopa 50 % stipendi yksinomaan toukokuun 2024 lukuvuoden ensimmäiselle vuodelle EMA :ssa. Ota yhteyttä kouluun saadaksesi lisätietoja.

Sijainnit

  • Île-de-France

    Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

Kysymyksiä