Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Johdanto

Gdańskin teknillinen yliopisto (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin teknillinen yliopisto.

Se perustettiin vuonna 1904 ja on siitä lähtien kouluttanut maailmanluokan insinöörejä tieteen ja teknologian eri aloilla.

Se sijaitsee Gdanskissa – kaupungissa, jolla on tuhannen vuoden perinteet ja portti Puolan rannikkolinjalle – ja se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

Tärkeimmät vahvuudet Gdańskin teknillinen yliopisto

 • Gdańskin teknillinen yliopisto tunnustettiin Puolan parhaaksi teknisen tutkimuksen yliopistoksi tiede- ja korkeakouluministeriön kilpailussa.
 • Ensimmäinen sija vuonna 2018 ja toinen sija vuonna 2019 tiede- ja korkeakouluministeriön rankingissa, joka mittaa opintojen suosiota ehdokkaiden keskuudessa.
 • GUT luokiteltiin yhdeksi Euroopan 10 kauneimmasta yliopistosta Times Higher Education University Rankingsin mukaan.
 • Yliopisto koostuu 9 tiedekunnasta, joissa on 37 opintoalaa.
 • Se työllistää 1200 akateemista opettajaa ja kouluttaa 14 tuhatta opiskelijaa.
 • Sen lisäksi, että valmistuneet löytävät työpaikan helposti valmistumisen jälkeen, he myös usein menestyksekkäästi perustavat ja pyörittävät omia yrityksiään.*
 • Potentiaalisille ehdokkaille on tärkeää tietää, että Gdańskin teknillinen yliopisto on yksi suosituimmista yliopistoista nuorten keskuudessa.
 • GUT: n kansainvälisillä opiskelijoilla on ainutlaatuinen tuki sekä pääsyprosessin että opintojensa keston aikana kansainväliseltä opiskelija- ja vierailijatoimistolta (ISVO) ** - yksiköltä, jonka tehtävänä on edistää yliopistoa kansainvälisesti, rekrytoida ehdokkaita ulkomailta ja tukea uusia tulokkaita.

*Valtakunnallisen tutkimuksen mukaan Gdańskin teknillisestä yliopistosta valmistuneiden ansiot ovat maan tutkinnon suorittaneiden joukossa neljännellä sijalla.

** ISVO on osa Gdańskin teknillisen yliopiston kansainvälisten suhteiden toimistoa, ja se perustettiin tarjoamaan tietoa ja neuvontaa kansainvälisille ehdokkaille ja opiskelijoille. Tukeva, monikielinen henkilökunta voi vastata kysymyksiin, jotka koskevat hakemuksia, yliopistoa, Puolassa oleskelun laillistamista, majoitusta ja apua mahdollisten ongelmien ratkaisemisessa.

192808_NAWA-STER-EN.png

Sijainnit

 • Gdańsk

  Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

  Kysymyksiä