Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Johdanto

Gdańskin teknillinen yliopisto (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin teknillinen yliopisto.

Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä tieteen ja tekniikan eri aloille.

Gdańskissa - kaupungissa, jolla on tuhatvuotiset perinteet ja portti Puolan rannikkolinjalle - se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

Tärkeimmät vahvuudet Gdańskin teknillinen yliopisto

  • Gdańskin teknillinen yliopisto tunnustettiin Puolan parhaaksi teknisen tutkimuksen yliopistoksi tiede- ja korkeakouluministeriön kilpailussa.
  • Ensimmäinen sija vuonna 2018 ja toinen vuonna 2019 tiede- ja korkeakouluministeriön sijoituksessa, joka mittaa opiskelijoiden suosiota ehdokkaiden keskuudessa.
  • GUT luokiteltiin Euroopan 10 kauneimman yliopiston joukkoon Times Higher Education University Rankingsin mukaan.
  • Yliopisto koostuu 9 tiedekunnasta 37 opintoalalla.
  • Se työllistää 1200 akateemista opettajaa ja kouluttaa 14 tuhatta opiskelijaa.
  • Valmistuneet eivät vain löydä työpaikkaa helposti valmistumisensa jälkeen, vaan myös perustavat ja johtavat usein omia yrityksiä. *
  • Potentiaalisille ehdokkaille on tärkeää tietää, että Gdańskin teknillinen yliopisto on yksi suosituimmista yliopistoista nuorten keskuudessa.
  • GUT: n kansainväliset opiskelijat nauttivat ainutlaatuisesta tuesta sekä valintaprosessin aikana että opintojensa aikana kansainväliseltä opiskelija- ja vierailutoimistolta (ISVO) ** - yhteisöltä, joka on sitoutunut edistämään yliopiston kansainvälistä toimintaa, rekrytoimaan ehdokkaita ulkomailta ja tukemaan uusia tulokkaita .

* Valtakunnallisen tutkimuksen mukaan Gdańskin teknillisen yliopiston tutkinnon suorittaneiden tulot ovat maan tutkinnon suorittaneiden joukossa neljänneksi.

** ISVO on osa Gdańskin teknillisen yliopiston kansainvälisten suhteiden toimistoa ja perustettiin tarjoamaan tietoa ja neuvontaa kansainvälisille ehdokkaille ja opiskelijoille. Tukeva, monikielinen henkilökunta voi vastata kysymyksiin, jotka koskevat hakemuksia, yliopistoa, Puolassa oleskelun laillistamista, majoitusta ja auttaa mahdollisten ongelmien ratkaisemisessa.


Sijainnit

  • Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

Kysymyksiä