Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Johdanto

Deakin University on huippuluokan yliopisto maailmanluokan valmistuneet. Deakin on sijoittunut top 3% yliopistojen maailmanlaajuisesti ja on vahva maine opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

Teollisuus-keskittynyt koulutusohjelmien ja vahva kansainvälinen näkymät tarkoita, että Deakinin valmistuneet ovat valmiita maailmanlaajuinen työpaikalla.

Meidän lähestymistapamme oppimiseen korostetaan reaalimaailman kokemus ja ammatillinen käytäntö, mutta uhraamatta sitoutumista korkealaatuista tutkimusta. Deakin on nuori dynaaminen yliopisto, joka tarjoaa tutkimus opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja menestyä.

Institute for Frontier Materials

Tunnustamana yksi Australian johtavia materiaaleja tutkimuslaitokset, Institute for Frontier Materials (IFM) edistää innovointia ja huippuosaamista materiaalien ja tekniikan tutkimuksen.

IFM perustettiin käsittelemään eräitä suuria haasteita yhteiskunnan innovaatioiden kautta materiaalien muotoilu ja suorituskyky. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia valmistustekniikoita; ja energiatehokkuus, resurssien ja infrastruktuurin kestävyyttä.

Sijainnit

Sijainnit
  • 221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

Kysymyksiä