Keystone logo
Czech Technical University in Prague

Czech Technical University in Prague

Czech Technical University in Prague

Johdanto

Czech Technical University in Prague on Euroopan vanhin teknillinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1707, ja on tällä hetkellä johtava tekninen tutkimusyliopisto alueella ja Prahan tutkimusklusterissa.

CTU tarjoaa perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmia 8 tiedekunnassa: Rakennustekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan, ydintieteiden ja fyysisen tekniikan, arkkitehtuurin, liikennetieteiden, biolääketieteen tekniikan, tietotekniikan ja Masaryk Institute of Advanced Studies -ohjelmat .

Lisäksi CTU tarjoaa ilmaisia urheilukursseja, voit käydä ja opiskella Teknologian kansalliskirjastossa ja tuntea kansainvälisen yhteisön Campus Dejvice -keskuksessa Euroopan sydämessä.

136733_32cf6ae7-460a-4c2a-8f89-93860bb45f99.jpg

Yliopisto kouluttaa tulevia tutkijoita ja luovia työntekijöitä. Kaikilla opiskelijoilla on suuri projekti pakollisena osana opinto-ohjelmaa, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnossa. taso. Konetekniikan opiskelijoilla on pääsy opiskelijalaboratorioihin ja työpajoihin sekä laitteisiin ja tiloihin, joita he tarvitsevat projektityöhönsä. Yrittävät opiskelijat voivat liittyä johonkin tiedekunnan tutkimusryhmistä. Vaihtoehtoisesti he voivat esimerkiksi liittyä johonkin Formula Student -tiimeihin, jotka kehittävät joka vuosi uuden version perinteisestä moottorista valmistetusta kilpa-autosta ja toisesta sähkökäyttöisestä kilpa-autosta. Tieteellinen tutkimus on tärkeä osa kaikkien tiedekuntien (koulujen) palveluksessa olevan akateemisen henkilöstön jäsenten työtä ja tärkein kriteeri heidän ylennykselleen.

Tutkimusta tehdään kaikissa kahdeksassa tiedekunnassa ja myös useissa instituuteissa, esimerkiksi Tšekin informatiikan, robotiikan ja kybernetiikan instituutissa (CIIRC) tai Energiatehokkaiden rakennusten yliopistokeskuksessa (UCEEB).

Prahan CTU sai 9. sijan äskettäisissä QS EECA -yliopistojen rankingissa, ja Prahan kaupunki paransi asemaansa viimeisimmässä QS Best Student Cities -indeksissä. Praha on myös toiseksi paras kaupunki korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Alueen ja yhä useammin ympäri maailmaa sijaitsevien opiskelijoiden ja tutkijoiden mielestä Praha ei ole vain ihanteellinen kaupunki opiskeluun. Se on myös paikka tavata ja viettää muutama päivä yhdessä konferenssissa. Tšekin maat ja Praha olivat vaikeat 2000-luvulla, mutta Praha on nyt jälleen luonut itsensä yhdeksi Keski-Euroopan suurista kaupungeista. Tšekin tasavalta on palauttanut asemansa tutkimus- ja innovaatiokeskuksena, jota sillä oli teollisuuskauden alusta toiseen maailmansotaan.

Prahan CTU on myös perustajajäsen Study in Prague -yhdistyksessä, joka kokoaa seitsemän Prahan julkista yliopistoa.

Lue Covid-19-mittauksista Prahan CTU: ssa: https://www.cvut.cz/en/ctu-coronavirus-information?update=20200405

136734_18449dfd-caa9-4b75-8b17-758948d30410.jpg

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä: @studyatctu

Sijainnit

  • Prague 6

    Jugoslávských partyzánů 1580/3, 160 00, Prague 6

Kysymyksiä