Keystone logo
Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Johdanto

koulutus

Charlesin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta Hradec Královéssa tarjoaa koulutusta lääketieteen kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnon tuleville haltijoille.

Koulutusta tarjoavat opettajat - oman alansa asiantuntijat ja pätevät tutkijat.

Kansainvälinen yhteistyö

Yhteistyö ulkomaiden kanssa ja kansainvälinen liikkuvuus ovat tiedekuntamme prioriteetteja.

Erasmus -ohjelman lisäksi, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden viettää yhdestä kahteen lukukautta joissakin eurooppalaisissa yliopistoissa, IFMSA -organisaatio tarjoaa opiskelijoille myös muita harjoittelujaksoja.

Tiedekunnallamme on ollut erinomaiset suhteet arvostettuun Mayo Cliniciin Rochesterissa, Yhdysvalloissa. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö, joka laajuudeltaan ylittää kaikki muut Tšekin tasavallan lääketieteelliset koulut, tarjoaa vuosittain harjoittelun noin 10 perus- ja jatko-opiskelijalle kolmen kuukauden harjoittelua varten Rochesterissa. Sijoittelut keskittyvät tutkimukseen ja liittyvät yleensä opiskelijoidemme kiinnostuksen kohteisiin ja tulevaan kehitykseen. Usein on myös julkaisutulos. Kaikki Mayo Clinicin harjoittelun osallistujat vahvistavat, että se on erittäin stimuloiva toiminta. Joissakin tapauksissa se on johtanut uusiin työharjoitteluihin Yhdysvaltojen arvostetuilla klinikoilla.

Tiedekuntien väliset sopimukset ja satoja yliopistojen välisiä sopimuksia opiskelijoille ja opettajille ovat toinen yhteinen tapa tehdä yhteistyötä ulkomaisten instituutioiden kanssa.

Tiede ja tutkimus

Opetuksen lisäksi tiede- ja tutkimustoiminta ovat tiedekunnan päätoimintoja.

Tiedekuntamme jäsenet ja opiskelijamme ovat useiden lääketieteelliseen tutkimukseen ja opetuksen innovaatioihin liittyvien apurahahankkeiden (Tšekin apurahavirasto, Euroopan sosiaalirahasto, EAKR, seitsemäs puiteohjelma jne.) Päätutkijoita tai -tutkijoita.

Perustutkinto -ohjelmien (maisterin tutkinto) opiskelijat voivat valmistautua opintojensa alusta lähtien tieteelliseen ja tutkimustyöhön opetussuunnitelmiensa mukaisesti. Heidän työnsä tulokset esitetään, keskustellaan ja arvioidaan vuosittain SVOČ -konferensseissa (Students’s Scientific and Research Work Conference).

Tieteellisen ja tutkimustoiminnan tulokset esitetään monissa säännöllisissä tieteellisissä kokouksissa.

Lääketieteellisen tiedekunnan ja Hradec Královén yliopistollisen sairaalan tieteelliset konferenssit ovat osa joidenkin avustusvirastojen apurahojen ulkoista tarkastelumenettelyä.

Jatko -opiskelijoiden tutkimustoimintaa esitellään jatko -opiskelijoiden konferensseissa.

Jatko -opiskelijoiden kansainvälinen konferenssi nimeltä "International Medical Postgraduate Conference in Hradec Králové" , jonka otsikko on "New Frontiers in the Research of PhD Students", on järjestetty vuosittain vuodesta 2005 lähtien ja sen arvo on noussut. Kansainvälisen lääketieteen jatko -opiskelijoiden konferenssin Hradec Králové arvostus, jonka alaotsikko on New Frontiers in the Research of PhD Students, on järjestetty vuodesta 2005, kasvaa jatkuvasti.

Sijainnit

  • Charles University in Prague Faculty of Medicine in Hradec Kralove PO BOX 38 Simkova 870 Hradec Kralove 1 500 38 Czech Republic, , Hradec Kralove

Kysymyksiä