Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Johdanto

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) johtaa koulutuksen huippuosaamista ja innovaatioita kansanterveyden opetuksessa. Pyrimme opettamaan aidolla, osallistavalla, joustavalla, jatkuvalla ja heijastavalla tavalla väestön terveyden muuttamiseen.

Ylimmän tason tutkijakouluna Boston University School of Public Health tarjoaa pääsyn innovatiiviseen tutkimukseen, apurahoihin ja kansanterveyskäytäntöihin, huipputason koulutukseen, jolla on kentällä tehtävä tehtävä.

Kansanterveystieteiden korkeakoulun tehtävänä on parantaa väestön terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa, etenkin aliedustettujen keskuudessa, koulutuksen, tutkimuksen ja käytännön huippuosaamisen ja innovaatioiden avulla.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen koulutuksen kansanterveydestä poikkitieteellisestä tiedekunnasta ja tutkimusosaamisesta innovatiiviseen opetusmenetelmäämme.

Teemme tutkimusta useilla tieteenaloilla keskittyen ratkaisujen kehittämiseen monimutkaisiin terveyshaasteisiin. Tiedekunnan jäsenet osallistuvat opintoihin ympäri maailmaa ja omaan paikalliseen yhteisöömme.

Kansanterveyden ammattilaisina Boston University School of Public Health tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden tehtävänä on käyttää tietojaan, taitojaan ja intohimoaan väestön terveyden parantamiseksi.

Tietojen tuottaminen ja välittäminen tuleville sukupolville on Boston University School of Public Health työn ydin, mutta tämän tiedon soveltaminen on yhtä tärkeää. Boston University School of Public Health on eturintamassa asianajotoiminnassa ja käytännössä sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Olemme sitoutuneet sytyttämään ja ylläpitämään positiivisia muutoksia, jotka johtavat terveyteen ja hyvinvointiin ympäri maailmaa. Pyrimme kunnioittavaan, yhteistyöhön, monipuoliseen ja osallistavaan yhteisöön kansanterveyskoulussamme. Pyrimme edistämään oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksia ja oikeudenmukaisuutta paikallisissa ja globaaleissa yhteisöissämme ja niiden välillä.

Sijainnit

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Kysymyksiä