Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Johdanto

Boston University School of Theology (STH) voit jatkaa kuvittelemiasi ministeriöitä, kun sinusta tulee johtaja, joka on valmis vastaamaan nykypäivän globaalin uskonnollisen maiseman haasteisiin. Muunna itsesi. Muuta sitten maailmaa. Tunnettu tiedekunta opastaa sinut tiukkojen tutkijoiden läpi. Tukeva yhteisö ruokkii elämääsi, uskoasi ja tavoitteitasi.

Tehtävämme on jatkaa Jumalan tuntemusta, kasvattaa johtajia uskoyhteisöille, rikastuttaa akatemiaa ja etsiä rauhaa oikeudenmukaisuudella monipuolisessa ja toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa.

Bostonin yliopiston perustajakouluna ja Pohjois-Amerikan vanhimpana United Methodist -seminaarina olemme ammattikoulu kosmopoliittisessa tutkimusyliopistossa, joka on sitoutunut "oppimiseen, hyveelliseen ja hurskaaseen". Wesleyan-perinteet juurtuvat maailman laajemmista kristillisistä perinteistä ja pyrimme varustamaan naiset ja miehet ministeriöihin ja tehtäviin, jotka edistävät henkilökohtaista ja sosiaalista muutosta, suuntautuvat maailman monimuotoisuuteen ja laajentavat tämän profeetallista perintöä. historiallinen teologinen koulu.

Liity ainutlaatuiseen oppijayhteisöömme, joka ajattelee luovasti reaalimaailman ongelmista. Opi menestyvien opiskelijoiden rinnalla, tunnettujen tiedekuntien opastamien tiukkojen akateemisten ohjelmien läpi. Boston University School of Theology uskomme ovat erilaisia; kutsumuksemme vaihtelivat. Mutta meillä on yhteinen pyrkimys luoda parempi maailma.

Sijainnit

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Kysymyksiä