Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Boston College

Boston College

Boston College

Johdanto

Koulutus sydämellä ja sielulla - ja voima muuttaa

Boston College , ensimmäinen korkeakoulu, joka toimii Bostonin kaupungissa, on nykyään kansakunnan tärkeimpien yliopistojen joukossa, johtava taiteilija, tieteellinen tutkimus ja opiskelijoiden muodostaminen.

Perustuen jesuiittojen perustajia innoittaviin ihanteihin, Boston College kehottaa oppilaita katsomaan sisäänpäin, mutta aina tavoittelemaan - kehittämään mielensä ja kykyjään täysimääräisesti ja käyttämään niitä muiden palveluksessa.

Tietoja Morrissey College

Robert J. Morrisseyn taidekorkeakoulu edistää opiskelijoiden tiukkaa henkistä kehitystä ja uskonnollista, eettistä ja henkilökohtaista kasvua. Morrisseyn yliopiston tiedekunta ja opiskelijat osallistuvat suoraan maailman kiireellisimpiin ongelmiin käyttämällä lahjojaan yhteisen edun parantamiseksi.

Morrissey College tarjoaa jatko-ohjelmia humanistisissa, yhteiskuntatieteissä ja luonnontieteissä. Opiskelijat ovat valmiita menestymään monenlaisilla ammateilla ja valmiina palvelemaan kyvykkäinä ja intohimoisina johtajina, jotka toimivat hyvän hapatuksena yhteisöissä ympäri maailmaa.

Boston College vanhimpana ja suurimpana osastona Morrissey College edustaa jesuiittoa, katolista sitoutumista tutkinnan syvyyteen, akateemista huippuosaamista ja koko ihmisen kouluttamista vapaiden taiteiden kanssa.

Miksi Boston College ?

Kun opiskelijat tulevat Boston College , he ottavat ensimmäiset askeleet löytämismatkalle, joka stimuloi heidän henkistä, henkilökohtaista, eettistä ja hengellistä kasvua. Morrisseyn taide- ja tiedekorkeakoulujen ohjelmat pyytävät oppilaita oppimaan itsestään, yhteisöistään ja maailmastaan, etsimään totuutta kaikkialla, missä he menevät, ja käyttämään kykyjään muiden elämän parantamiseksi.

Ne, jotka etsivät elämää kestävää koulutusta, löytävät haasteen ja tuen, jotta voidaan rakentaa mielekkäitä ja täysipainoisia futuureja.

1. Dynaaminen vapaan taiteen koulutus

Tutustu moniin tieteenaloihin, jotka muodostavat hyvin koulutettuja ihmisiä, jotka ovat valmiita menestymään 2000-luvulla. Boston College vapaiden taiteiden koulutus kehittää arvokkaita taitoja, kuten kriittistä ajattelua, eettistä päätöksentekoa, tehokasta viestintää ja kykyä nähdä inhimillistä kokemusta eri näkökulmista.

2. Älyllinen tiukka

Morrissey College haastaa oppilaat löytämään ja saavuttamaan täyden potentiaalin. Tunnettu tiedekunta, innovatiiviset kurssit ja off-kampuksen mahdollisuudet lisäävät opiskelijoiden tietämystä ja kokemusta.

3. Jesuit, katolinen perinne

Henkinen kurinalaisuus, tietämyksen integrointi, opiskelijan muodostuminen, yksilöiden hoito, opetuksen tarjoaminen muille - nämä jesuiitat, katoliset arvot määrittävät Boston College -kokemuksen.

4. Tutkimus eri alojen välillä

Tässä tieteellinen yhteistyö tuo tutkimusta ja opetusta perinteisten kurinalaisuuksien ulkopuolelle. Opetussuunnitelma, Liberaalien taiteiden instituutti, integroidun tieteen ja yhteiskunnan laitos sekä erilaiset tutkimushankkeet kokoavat yhteen eri tutkimusalueiden opiskelijoita ja tiedekuntaa.

5. Bostonin edut

Yli 50 korkeakouluopistoa pääkaupunkiseudulla Boston on todellakin yksi tärkeimmistä yliopistokaupungeista. Se on myös maailmanluokan kaupunki, joka on täynnä historiaa, tieteellisiä ja teknologisia innovaattoreita, kulttuuria ja harjoittelumahdollisuuksia.

6. Alumni-verkosto

Opiskelijat hyötyvät lähes 180 000 Boston College -henkilöstön tiukan ja uskollisen verkoston yhteyksistä ja tuesta.

Sijainnit

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Kysymyksiä