Keystone logo
Bifröst University

Bifröst University

Bifröst University

Johdanto

Tervetuloa Bifröstissä University

Bifröstissä University perustettiin vuonna Reykjavík 1918 mallista Ruskin College. Vuonna 1955 koulu siirrettiin 110 km pääkaupungista pohjoiseen. Bifröstissä University on vain Liberal Arts yliopistossa maassa. Se oli akkreditoitu yliopisto vuonna 1988, aluksi vain liiketoiminta, lopulta tarjoaa astetta Law 2002 ja Social Science vuodesta 2005.

Bifröstissä University on yksityinen, itsehallinnon, voittoa tavoittelematon laitos, joka saa noin 40% sen tuloista Islannin valtion, 40% vuodesta lukukausimaksut ja 20% muista lähteistä. Alumnit ovat monet näkyvästi yrittäjiä ja johtajia Islannin liiketoiminnan ja politiikan, mukaan lukien pääministeri maan.

Bifröstissä University tarjoaa myös yhden vuoden pre-korkeakoulutasolla esiselvitys ohjelma opiskelijoille puuttuvat täysin korkeakoulukelpoisuuden pätevyys, sekä erilaiset elinikäisen oppimisen ohjelmiin kuten onnistunut ohjelmia vähittäiskaupan hallinta, matkailun ja yksi työskenteleville kuntien. Monet opiskelijat viettävät yhden tai useamman ilmaisun ulkomaalaisessa yliopistojen Amerikassa, Aasiassa ja Keski-Euroopassa.

Bifröstissä University on aktiivinen jäsen Islannin ja kansainvälisiä tutkimusyhteisöjä ja ylpeilee rekrytoida tiedekunnan kanssa laajan tutkimuksen profiilit yhteiskuntatieteissä. Yliopisto isännät monet riippumattomat tutkimuskeskukset, esimerkiksi Centre for European Studies, Centre for Retail tutkimukset ja tutkimuskeskuksen Cultural Management. Bifröstissä on johtanut monissa tutkimushankkeissa Islannin Research Council lisäksi rahoittamissa hankkeissa n tutkimuksen puiteohjelma. Bifröstissä myös on osallistunut myös monia tieteeanalaverkostot COST ja Erasmus-ohjelmat, sekä Pohjoisen periferian ohjelmaa.

Bifröstissä yliopiston opetus Policy

Se on yliopiston politiikan tarjota erinomaista koulutusta, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia laajaa osaamista opintoalalla, parantaa niiden avarakatseisuutta, ja vahvistaa heidän luovuuttaan. Tässä toiminnassa painotetaan edistää opiskelijoiden kykyä omaksua ja käyttää ammatillisen työn menetelmiä, soveltaa teorioita ja käsitteitä tehtävän ratkaisuja, ja vahvistamalla niiden kykyä ratkaista käytännön haasteita. Näin yliopiston tavoitteena on antaa opiskelijalle mahdollisimman valmistautuminen osallistua demokraattiseen yhteiskuntaan ja talouteen, tai jatkotutkimuksia varten. Bifröstissä University täyttää tehty tutkimuksia oppiaineissa, joille yliopisto on akkreditoitu.

Miksi valita Bifröstissä University?

Pieni kampuksen yliopisto, jossa sitoutuminen akateemisen innovaation Erinomainen opettajat, henkilökohtaista huomiota ja usein toimeksiantoja Erinomaisen tutkimuksen ja oppimisen tilat Taattu kampuksella asuminen kaikille opiskelijoille

Sijainnit

Sijainnit
  • Bifröst, 311, , Borgarnes

Kysymyksiä