Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Johdanto

Ho Chi Minh City University of Technology - Vietnam National University ( HCMUT - Bach Khoa ) perustettiin vuonna 1957, on valtion omistama ja kattava yliopisto Vietnamissa.

Yliopisto on tunnustettu johtavan akatemian, tieteellisen tutkimuksen ja teknologian siirtämisen keskus Vietnamissa.

Ho Chi Minh City University of Technology on ensimmäinen ja ainoa yliopisto Vietnamissa, joka on saavuttanut HCERESin (Eurooppa) ja AUN-QA:n (ASEAN) akkreditoinnin samanaikaisesti .

Ohjelmien akkreditoinnin osalta HCMUT - Bach Khoa on ensimmäinen yliopisto Vietnamissa, joka on saavuttanut ABET:n (Accreditation Board for Engineering and Technology Certification, USA) kahdella pääaineella: Tietojenkäsittelytiede ja Tietotekniikka . Saimme myös AUN – QA:n (laadunvarmistus ASEANin yliopistoverkon sertifioinnissa) yhdeksällä pääaineella: tietoliikennetekniikka, konetekniikka, kemiantekniikka, rakennustekniikka, valmistustekniikka, liiketalous, teollisuusjärjestelmäsuunnittelu, automaattinen ohjaustekniikka ja sähkö-elektroniikka.

TUTKIMUSOHJELMAT

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) tarjoaa ylioppilastutkinnon tohtorintutkinnon eri korkeakouluissa: öljy-, kemian-, teollisuus-, tietotekniikka-, mekaniikka- ja mekatroniikkainsinööripalvelut, sähkö- ja elektroniikkateollisuus, rakennustekniikka, kuljetus Tekniikka, ympäristöteknologia ja johtaminen jne.

Kansainvälisille opiskelijoille Bach Khoa tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinnon opinto-ohjelmia, joiden opetusväline on englanti.

MAAILMANLAAJUISET LIITÄNNÄT

HCMUT - Bach Khoa tekee yhteistyötä arvostettujen yliopistojen kanssa kuten Queenslandin yliopisto (Australia), Adelaiden yliopisto (Australia), Sydney University of Technology (Australia), Macquarie University (Australia), Griffith University (Australia) , Illinoisin yliopisto Urbana Champaignissa (Yhdysvalloissa), Illinoisin yliopistossa Springfieldissä (USA), Amerikan katolisen yliopiston (USA), Rutgersin yliopistossa (USA), Nagaokan teknillisessä yliopistossa (Japani), Kanazawan yliopistossa (Japani) jne.

Näin opiskelijoilla on mahdollisuus siirtää kumppaniyliopistoille kumppaniyliopistojen myöntämän kandidaatin tutkintoon; sekä vaihtaa akateemisia tai kulttuurisia ohjelmia enintään kahdenkymmenen lukukauden ajan.

TERVETULOA HCMUT - BACH KHOAAN LIIKEKSEEN!

Yhteystiedot:
Sähköposti: [email protected]WhatsApp-numero: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Rankingit

Sijainnit

  • Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Kysymyksiä