Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Johdanto

Auream Phoenix University for Women (APUW) on vankka, vankkalle laadulle ja kurinalaiselle perustalle rakennettu instituutio, jonka tehtävänä on arvioida johtajien, yrittäjien ja ammattinaisten taustaopintoja ja uraa, jotta he voivat hankkia kansainvälisen tutkinnon tiukan kautta. opinto-ohjelmien integrointi. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen vain naisille tarkoitettu yksityinen etäopiskeluyliopisto, joka toimii monimutkaisen pätevyyden validoinnin alalla tutkinnon saamiseksi.

APUW toteuttaa tiukkaa eettistä itsesääntelyjärjestelmää täyttääkseen kaikki tämän yliopistomallin laatuvaatimukset. Tiedekuntamme: Arts & Humanities, Business & Media, Psychology, Computer Science, Engineering & Technology, Life & Earth ja Natural & Health Science mahdollistavat yli kahdensadan opintoalueen tarjoamisen; ne on valittu huolella vastaamaan markkinoiden tarpeita ja tulevia työmahdollisuuksia.

APUW on ylpeä opiskelijoistaan. He voivat luoda erinomaisia yrittäjähankkeita, olla johtavia rooleja monikansallisissa yrityksissä, yksityisissä yrityksissä ja kansalaisjärjestöissä tai he voivat olla johtavia ammattilaisia työelämässä.

Auream Phoenix University for Women (APUW) on ensimmäinen yksityinen, kansainvälinen, etäopiskelu, tarkoitukseen rakennettu yliopisto, joka on omistettu yksinomaan naisten koulutukseen. APUW antaa jokaisen työn ja perheen parissa työskentelevän naisen opiskella ja saavuttaa akateemiset tavoitteensa pysyen mukavassa ympäristössä omassa kodissaan. Yliopistomme on suunnattu naisjohtajille, joilla on voittoisa ajattelutapa, naisia, joilla on elinvoimainen, dynaaminen persoonallisuus, itsenäisiä ajattelijoita ja naisia, jotka tiedostavat olevansa viitepisteitä yhteisössään. Pääpainomme on taitojen ja pätevyyden testaamisessa akateemista sertifiointia varten. Aurea Phoenix University for Women's -koulutusohjelmat on suunniteltu APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) -menetelmällä tarjoamaan aktiivisesti työskenteleville naisille, joilla on vähintään 5 vuoden työkokemus, mahdollisuus suorittaa tutkinto perhettä laiminlyömättä.

Tehtävä

Tarjoamme aikuisille naisopiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kansainvälinen tutkinto APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) -menetelmällä arvioidakseen heidän ammatillista CV:tä. APEL-järjestelmä sisältää tiukan analyysin aikaisemmista koulutus- ja ammatillisista kokemuksista, jotka tiettyjen parametrien mukaan muunnetaan APUW-tutkintojen myöntämiseen kelvollisiksi opintopisteiksi.

Missiomme on tarjota opiskelijoillemme monikulttuurinen, palkitseva ja haastava digitaalinen oppimisympäristö, joka ruokkii vahvoja, monipuolisia persoonallisuuksia, rohkaisee johtajuutta ja rakentaa jokaisen opiskelijan luonnetta ja sosiaalista omaatuntoa. Pyrimme pitämään sitoutumisemme etäopiskelun aikuiskoulutukseen, tietoon, tutkimukseen ja palveluun koko yliopistoyhteisömme toiminnan kautta.

saavutukset

Perustamisestaan lähtien APUW on Private Business University -yliopisto tarjonnut koulutusohjelmia, jotka on rakennettu erityiselle yhteydelle vapaisiin ammatteihin, liike-elämään, teollisuuteen, johtamiseen ja työelämään yleensä. Ohjelmat, jotka liittyvät itsemääräämisoikeuteen, tietotaitoon, luovuuteen. Opetamme oppilaita tasoittamaan omaa polkuaan kohti täyttävää tulevaisuutta.

Samalla korostamme vankan, yleisistä taidoista ja tiedoista koostuvan taustan tarvetta tarkoin suunnitelluilla ja kansainvälisten työmarkkinoiden vaatimusten mukaisilla opetussuunnitelmilla. Nykyään aikuiskoulutusfilosofiamme on alusta asti edelleen opiskelijakeskeinen, ilmainen, innovatiivinen ja kekseliäs.

Matkallamme kohti huippuosaamista ja täyttymystä APUW on läpäissyt menestyksekkäästi useita itsesäänneltyjä instituutioiden laatuarviointeja, korkeakoulujen sisäisiä ohjelmien arviointeja ja akkreditointiprosesseja ja saanut useita palkintoja ja tunnustuksia.

Näkemys

Auream Phoenix University for Women tulee globaaliksi johtajaksi aikuisten naisten etäkoulutuksessa APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) -periaatteella. Tarjoamme naisopiskelijoillemme tarvittavat työkalut oman opiskelutaitojen kriittiseen itsearviointiin ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi. Pyrimme rakentamaan opiskelijoiden luottamusta ja osaamista kannustamalla heitä asettamaan tavoitteita ja tukemalla heidän suunnitelmiaan niiden saavuttamiseksi. Haluamme edistää jokaisen opiskelijan täyden potentiaalin kehittymistä ihmisenä ja antaa heille mahdollisuuden ajatella, keskustella, tutkia ja tehdä päätöksiä

Pääsymaksut

Sijainnit

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Yhdistynyt kuningaskunta

     Kysymyksiä