Keystone logo
Atlantic International University

Atlantic International University

Atlantic International University

Johdanto

Tieteen on vielä löydettävä tarkka mekanismi, jolla yksilö oppii. On kuitenkin todettu, että oppiminen tapahtuu (sisäpuolelta) endogeenisesti eikä eksogeenisesti. Tämä tosiasia on perustana "etäopiskeluun" yleensä ja kaikille Atlantic International University tarjoamille tutkinto-ohjelmille.

AIU-ero

Yhdistelmä opiskelijan "itseohjauksen" (yhdessä ohjauksen kanssa) perusperiaatteiden kanssa, jokaiselle opiskelijalle yksilöllisen opetussuunnitelman kehittäminen yhteistyössä sekä opiskeluajan ja -paikan joustavuus tarjoavat mielestämme ihanteellisen oppimisympäristön. Se on luotu tarkoituksena tyydyttää yksilölliset tarpeet ja tarjota henkilökohtainen kehitys jokaiselle opiskelijalle. Atlantic International University on olemassa kokemuksellisen oppimisen ja epätavanomaisen etäopetuksen laitos. Luokkahuoneita ei ole ja osallistumista ei vaadita.

Tehtävä

Olla korkea-asteen oppilaitos, joka on huolissaan sellaisten kulttuurikehitysvaihtoehtojen luomisesta, joita todennäköisesti ylläpidetään, jotta voidaan johtaa maailman kylän ja sen ympäristön tehokkaampaan hallintaan; ihmisoikeuksien ja yhteisön oikeuksien käyttäminen monimuotoisuuden kautta maailman tyydyttävyyden ja kehityksen lopullisena tavoitteena.

Näkemys

Yksilön voimaantuminen kohti maailman yhdentymistä andragogiaan ja omniologiaan perustuvan kestävän koulutussuunnitelman avulla.

AIU-palvelu

Päätavoitteemme Atlantic International University on mukauttaa aikuisia opiskelijoita vastaamaan heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Tästä syystä tutkinto-ohjelmasi ovat joustavia ja ne on suunniteltu nopeutettuun suorittamiseen.

Ohjelmamme rohkaisevat opiskelijoita osoittamaan pätevyyden itsenäisen oppimisen, lukemisen ja tutkimuksen kautta opiskelualalla. AIU tarjoaa koulutusmahdollisuuksia Yhdysvalloissa aikuisille ympäri maailmaa, jotta he voivat paremmin hyödyntää omaa potentiaaliaan hallitakseen henkilökohtaista, globaalia kulttuurista kehitystään. Tämä toteutetaan arvioimalla heidän tutkintotodistuksensa kandidaatin, maisterin ja / tai tohtorin tutkintoa kohti, ja tämä tarkoittaa myös kykyä kestävään tulokseen perustuvaan suoritukseen. Tällaisen filosofian perusakseli on itse aktualisoitunut tieto ja tieto, eikä siinä ole tilaa vanhennukselle, joka on upotettu andragogiaan ja omniologiaan perustuvaan etäopiskelujärjestelmään.

Tämän paradigman perimmäisenä tavoitteena on antaa oppijoille mahdollisuus ja auttaa heitä hyödyntämään maailmanympäristön valtavia resursseja, jotta voidaan poistaa nykyinen köyhyyden ja rajoitusten jatkumo. Tätä varten opiskelijat pystyvät olosuhteista riippuen muuttamaan menneisyytensä itsenäiseksi kasvumoduuliksi, joka on jatkuvasti liikkeellä, poissa akkreditoiduista, perinteisistä järjestelmistä, jotka edistävät rajoituksia ja joustavuutta. Tästä tulee raa'asta todellisuudesta ihmisoikeuksien ja yhteisön oikeuksien kunnioittaminen ja harjoittaminen kokemusten, tutkimusten, harjoittelutöiden ja / tai tutkimusten kautta riippumattoman opiskelijan yksilöllisen omakohdan mukaan AIU: ssa. Kaikki tapahtuu monimuotoisuutta edistävässä ympäristössä, jossa on yli 10 miljoonaa kokonaistekstiä ja noin 47 miljoonaa bibliografista viitettä yli 400 kielellä; kun taas neuvonantajat ja konsultit, joilla on tohtorin tutkinto ja erikoistuneet inhimilliseen kehitykseen, seuraavat oppimisprosesseja; eri akateemisten alueiden kollegoiden ja yhdistysten maailmanlaajuisen verkoston lisäksi; jotta he voivat saavuttaa yhdessä ihmiskunnan tyytyväisyyden ja edistymisen rauhalla ja harmonialla.

AIU-tarkoitus

Atlantic International University tarkoitus on seuraava:

 • tarjota korkealaatuista akateemista valmistelua ottaen samalla huomioon aikuisopiskelijoiden tarpeet perustamalla akateemiset ohjelmat tulosperusteiseen oppimiseen ja tarjoamalla ohjelmia nopeutetussa aikataulussa.
 • rohkaista tutkimuksen vapautta ja ideoiden vapaata vaihtoa opiskelijoiden, tiedekuntien, järjestelmänvalvojien ja Atlantic International University henkilöstön kesken.
 • yhdistää teoria ja käytäntö, joka valmistaa ammattilaisia johtamisvastuuseen.
 • antaa opiskelijoille tarvittavaa tukea opinto-ohjelman onnistuneeseen loppuun saattamiseen ja mahdollisten loppuun liittyvien puutteiden korjaamiseen.
 • ylläpitää erinomaista akateemista mainetta.
 • noudattaa ihmisoikeuksien julistuksessa esitettyä koulutuksen perusoikeutta tarjoamalla edullisen vaihtoehdon koulutustavoitteiden saavuttamiseksi laajalle joukolle ihmisiä ympäri maailmaa erilaisista yhteiskunnallisista ja taloudellisista taustoista.
 • sisustaa opiskelijoillemme luottamuksen ja itseluottamuksen kykyyn käyttää laajoja mahdollisuuksia tietokanavien, Internetin, yksityisten, julkisten, voittoa tavoittelemattomien ja kansalaisjärjestöjen kautta jatkuvasti kasvavassa globaalissa yhteisössä.
 • antaa oppijoille mahdollisuus ja auttaa heitä hyödyntämään maailman ympäristöstä tulevia valtavia resursseja, jotta voidaan poistaa nykyinen köyhyyden ja rajoitusten jatkumo.
 • tehostaa tietotekniikan käyttöä pysyäkseen etäopiskeluyliopistojen kärjessä.

yhdistykset

AIU: lla tai sen jäsenillä on yhteyksiä / jäsenyyksiä useisiin yhdistyksiin. Alla on luettelo, josta voi olla hyötyä opiskelijoille tutkimuksessa ja / tai ohjelman akateemisten vaatimusten täyttämisessä.

136927_Clipboard01.jpg

136978_bottom.jpg

Pääsymaksut

Ota yhteyttä tänään!

Ymmärrämme, kuinka kiireisillä aikuisilla ei ole aikaa palata takaisin kouluun. Nyt on mahdollista ansaita tutkinto oman kodin mukavuudesta ja silti olla aikaa itsellesi ja perheellesi. Sisäänpääsytoimisto on täällä auttamassa sinua, saadaksesi lisätietoja tai nähdäksesi, oletko oikeutettu pääsyyn, ota meihin yhteyttä. Jos olet valmis hakemaan, lähetä online-hakemus ja liitä ansioluettelosi ja mahdolliset lisäkommentit / kysymykset tarjoamallesi alueelle.

Lue lisää akkreditoinnistamme napsauttamalla tätä !

Osoite: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Yhdysvallat

Sijainnit

 • Honolulu

  Honolulu, Yhdysvallat

  • Honolulu

   Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

   Kysymyksiä