Keystone logo
American International Theism University Tohtori surun neuvonnassa
American International Theism University

Tohtori surun neuvonnassa

Englewood, Yhdysvallat

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7 950 / per year *

Etäopiskelu, Kampuksella

* kertaluonteinen ilmoittautumismaksu: 100 dollaria

Johdanto

Oletko kiinnostunut urasta suruneuvojana? Tämän ammatin kysyntä työmarkkinoilla on suuri. Ihmiset ympäri maailmaa tarvitsevat suruneuvojia auttamaan heitä selviytymään traumoista tai tuskallisista tapahtumista, joita on tapahtunut heidän elämässään. Tämän vuoksi sinulla ei ole vaikeuksia löytää työtä suruneuvojana, jos sinulla on asianmukaiset koulutusvaltuudet.

American International Theism University on tohtorintutkinto surunohjausohjelmassa opiskelijoille, joilla on tällä hetkellä maisterin tutkinto suruneuvonnassa tai vastaava aihe. Jos täytät tämän vaatimuksen, voit saada tohtorin tutkinnon surun neuvonnassa yhden vuoden aikana. Olemme luoneet online-alustan, jossa opiskelijat voivat käydä useita luokkia Internetissä ja ansaita tohtorin tutkinnon surun neuvonnassa paljon nopeammin.

Tohtorintutkinto-ohjelmassa opetetut kurssit sisältävät psykoterapian, suruneuvonnan, monimutkaisen surun hoidon, eettiset ongelmat suruhoidossa, hoidon suunnittelun suruterapiassa, trauman ja menetyksen, lopullisesti sairaan, surun neuvontaryhmät ja paljon muuta. Ohjelman lopussa sinun on kirjoitettava väitöskirjasi surunohjauksessa. Kun olet tehnyt sen ja saanut läpäisevän arvosanan, sinulle myönnetään tohtorin tutkinto suruneuvonnassa.

Miksi on tärkeää ansaita tohtorin tutkinto? Vaikka surunohjauksen maisterin tutkinto voi varmasti tehdä vaikutuksen työnantajiin, voit aina ottaa askeleen pidemmälle vaikuttamalla heihin tohtorin tutkinnolla. Ei ole liikaa ammatillisia suruneuvoja, jotka voivat kutsua itseään lääkäreiksi. He yleensä lopettavat koulutuksensa maisterin tutkinnon jälkeen, koska he ovat niin kiireisiä aloittamaan uransa ja saamaan heidät maasta.

No, voit silti aloittaa urasi ja opiskella samanaikaisesti Lääkäri-neuvonantajaksi. Se on ylellisyyttä, jossa verkkokoulutus antaa opiskelijoille. American International Theism University on 100% akkreditoitu ja valtuutettu myöntämään tohtorintutkintoja surun neuvonnassa. Verkossa ansaitun tohtorin tutkinnon ja henkilökohtaisesti ansaitun tohtorin tutkinnon välillä ei ole eroa. Tutkintosi ei osoita, että tutkinto on ansaittu verkossa.

Työnantajat haluavat vain tietää, että sinulla on tietoa työskennellä heidän puolestaan ammattimaisena suruneuvojana. Kun näytät heille tohtorin tutkinnon American International Theism University , he ovat enemmän kuin vakuuttuneita.

142864_pexels-photo-4101143.jpeg
cottonbro / pexels

opetussuunnitelma

 • GRFD 1101 - Psykoterapian yleiskatsaus: teoria ja käytäntö I
 • GRFD 1102 - Psykoterapian yleiskatsaus: teoria ja käytäntö II
 • GRFD 1103 - suruneuvonta
 • GRD 1104 - eettiset kysymykset suruneuvonnassa
 • GRFD 1105 - Hoidon suunnittelu
 • GRFD 1106 - monimutkaisen surun ymmärtäminen ja hoitaminen
 • GRFD 1107 - suruneuvonta koko eliniän ajan
 • 1108 GRF - menetys, trauma ja sietokyky
 • GRFD 1109 - Hoito Terminally Ill -asiakkaan kanssa
 • 1110 GRFD - Ryhmätuki synnytykselle ja tappioille
 • GRFD 1111 - Väitöskirja surun neuvonnassa

Kurssitiedot

Tohtorin tutkinnon saaminen suruneuvonnassa voi antaa sinulle uudenlaisia uramahdollisuuksia, varsinkin jos tiedät, että työmarkkinoilla on suuri kysyntä.

Valmistuttuaan tohtorin tutkinto-ohjelmasta sinulla on pätevyys työskennellä tiedekunnan jäsenenä ja tutkijana korkeakoulutustasolla. Voit myös työskennellä yksityisellä, julkisella, voittoa tavoittelemattomalla ja julkisella sektorilla ylemmissä johtotehtävissä, joihin sisältyy enemmän vastuita ja erittäin kilpailukykyinen palkka.

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen ja se on käsitelty, voit aloittaa koulutusohjelmasi välittömästi.

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä