Keystone logo
Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Johdanto

Alma Mater Europaea on kansainvälinen yliopisto, jonka perusti Euroopan tiede- ja taideakatemia Salzburgissa, Itävallassa. Akatemia yhdistää noin 2 000 huippututkijaa, mukaan lukien 34 Nobel-palkinnon voittajaa. Yli 2000 opiskelijaa yli 30 maasta opiskelee Alma Materin humanististen tieteiden, projektinhallinnan, tekoälyn, kestävän kehityksen, liiketoiminnan, strategisen viestinnän, sosiaalisen gerontologian, fysioterapian ja hoitotyön tohtori-, maisteri- ja kandidaattiohjelmissa.

Alma Mater Europaea on sitoutunut tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joiden tutkinto on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu ja hyväksytty. Alma Mater Europaea pyrkii jatkuvasti parantamaan ura-suuntautuneita akateemisia ohjelmiamme globaalien markkinoiden ja kansainvälisten koulutusorganisaatioiden mukaisesti, ja me alistumme jatkuvaan itsearviointi- ja itsensäparannusprosessiin sisäisen ja ulkoisen laadunvalidoinnin avulla .

Alma Mater Europaea tarjoaa opiskelijoille rikkaan ja monipuolisen akateemisen ympäristön, joka takaa mahdollisuudet sekä henkiseen kehitykseen että ammatillisen tiedon ja taitojen hankkimiseen. Opetusmenetelmämme ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Keskitymme reaalimaailman urakehitykseen ja tarjoamme joustavan, räätälöidyn ja tehokkaan lähestymistavan.

Alma Mater Europaea pyrkii Euroopan tiede- ja taideakatemian suojeluksessa muodostamaan uutta kansainvälistä johtajuutta koulutuksen, kulttuurin, talouden, oikeuden, terveyden, ravitsemuksen ja ympäristön aloilla.

Tehtävä, visio ja strategia

Tehtävä

AMEU:n perustehtävä on kehittää ja toteuttaa laadukkaita, toisiaan täydentäviä ja eurooppalaisia sovellettavia ja kilpailukykyisiä ohjelmia, joita tarvitaan ensisijaisesti Slovenian ja Keski-Euroopan elinkeinoelämässä.

AMEU:n missiona on toteuttaa korkeatasoisia pedagogisia ja tieteellisiä tutkimusohjelmia eri aloilla ja palvella yhteisöä yliopistokeskuksena, joka edistää eri tieteiden alan tiedon kehittämistä, leviämistä ja käyttöä. AMEU on kehittänyt yhteistyötä alueen ja muiden Euroopan maiden yliopistojen kanssa tavoitteenaan uuden tiedon hankkiminen ja toteuttaminen sekä uuden tiedon kehittäminen yhteistyössä alueen muiden yliopistojen kanssa.

AMEU myötävaikuttaa näin ollen taloudelliseen ja kulttuuriseen kehitykseen ja arvojen luomiseen ja täyttää paikallisen, kansallisen ja alueellisen tehtävän koulutuksen, tutkimuksen ja kulttuurin aloilla ylikansallisuuden ja tieteidenvälisen lähestymistavan pohjalta.

Näkemys

AMEU:n visiona on tulla kansainväliseksi koulutuskeskukseksi, koulutuksen ja tutkimuksen huippuosaamiseksi, joka käyttää strategista ja soveltavaa tutkimusta ratkaisemaan luovasti Keski-Euroopan taloudellisia, teknologisia, terveydellisiä ja sosiopoliittisia, ekologisia ja ilmasto- ja kulttuurienvälisiä kysymyksiä. ensisijaisesti Tonavan alueella ja Balkanilla.

Avoimena akateemisena yhteisönä se tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa hankkeita taloudellisen ja teknologisen kehityksen, rauhan ja demokratian, kestävän kehityksen ja ekologisen tasapainon kehittämiseksi alueella ja edistää siten Euroopan uudelleenintegroitumista.

Kehitysstrategia

AMEUn työ perustuu seuraaviin strategisiin politiikkoihin:

opinto -ohjelmien kehittäminen aloilla, joilla on eniten työpaikkoja;

 • perusopillisten tieteenalojen kehittäminen, joihin opinto -ohjelmat perustuvat;
 • soveltavan tieteellisen tutkimustoiminnan toteuttaminen ja saavutusten siirtäminen ympäristöön;
 • yhteistyö kaupallisten ja muiden järjestöjen kanssa;
 • ammatillisen kehityksen ja konsultointityön suorittaminen;
 • kansainvälinen yhteys opetus- ja tutkimuslaitoksiin.

Akkreditointi

Kaikki Alma Mater Europaean perustutkinto- ja jatko-ohjelmat ovat NAKVISin, Slovenian korkeakoulujen laadunvarmistusviraston, täysin akkreditoimia.

Kampuksen ominaisuudet

Alma Mater Europaea ei ole kampusyliopisto, ja laitoksemme ja muut yksikkömme sijaitsevat eri paikoissa.

Valitse yksi toimipisteistämme ja tutustu siihen paremmin.

 1. Itävalta
 2. Slovenia
 3. Kroatia

Itävalta

Rikkaan kulttuurisen menneisyytensä ja nykyisyytensä ansiosta ihmiset ympäri maailmaa vaalivat Itävaltaa.

Salzburg

Alppien alla sijaitseva Itävallan neljänneksi suurin kaupunki on maailmankuulu Wolfgang Amadeus Mozartin syntymäpaikkana ja kansainvälisesti tunnettu barokkiarkkitehtuuristaan. Kaupungissa on kolme yliopistoa ja suuri opiskelijaväestö. Salzburgissa sijaitsee Euroopan tiede- ja taideakatemian päämaja.

Salzburg on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, joka on säilynyt huolellisesti vuosisatojen ajan. Sitä ympäröivät upeat maisemat, järvet, Alppien juurella ja vuorenhuiput.

Palatsit, arkkipiispojen kirkot, aukiot ja suihkulähteet, ja erityisesti linnoitus, heijastavat kaupunkia hallinneiden kerran voimakkaiden arkkipiispojen rakkautta.

Kaupungin kauneus ja luonnonympäristö ovat houkutelleet matkailijoita vuosisatojen ajan ja ovat edelleen merkittävä matkailukohde. Voit tutustua kaupunkiin läheisemmin kuin kukaan turisti.

Slovenia

Slovenia tukee voimakkaasti ajatusta todellisen eurooppalaisen osaamisalueen luomisesta ja pyrkii toteuttamaan toimenpiteitä, joilla tuetaan yhtäläisiä mahdollisuuksia, koulumenestystä, liikkuvuutta yleensä, korkea-asteen koulutusta ja ammatillista koulutusta, kielten oppimista, kouluturvallisuutta, syrjimättömyyttä, opetusteknologiaa ja etäopetusta, tutkintojen akateemista ja ammatillista tunnustamista, koulutustilastoja sekä yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen yleistä kehittämistä koulutus, perustutkintojen kehittäminen ja jatko-opintojen nykyaikaistaminen.

Ljubljana

Ljubljana on Slovenian pääkaupunki ja suurin kaupunki. Sen lisäksi, että Ljubljanassa on kaikki, mitä kaikissa muissa moderneissa pääkaupungeissa on, se onnistui säilyttämään pienen kaupungin rennon ilmapiirin. Ljubljanassa on suuri opiskelijaväestö, ja sen keskeinen maantieteellinen sijainti tarkoittaa, että pääset Alpeille tai Adrianmerelle tunnissa.

Maribor

Maribor on Slovenian toiseksi suurin kaupunki. Vuonna 2012 se oli Euroopan kulttuuripääkaupunki ja vuonna 2013 Euroopan nuorisopääkaupunki. Se on monien kuuluisien ja kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden ja urheilijoiden kotikaupunki, Slovenian menestynein jalkapalloseura, maailman vanhin viiniköynnös, Euroopan toiseksi vanhin synagoga, naisten FIS-alppihiihdon maailmancupin isäntä... Mariborissa on paljon opiskelijoita ja se on suosittu vaihto-opiskelijoiden kohde.

Murska Sobota

Murska Sobota on Slovenian koillisosan suurin kaupunki ja Prekmurjen alueen pääkaupunki. Sillä on ainutlaatuinen piirre verrattuna muuhun Sloveniaan, joka on enimmäkseen Alppeja: Muska Sobota on ainoa slovenialainen kaupunki, joka sijaitsee todellisella tasangolla. Ympäri vuoden kaupungin elämää rikastuttavat kulttuuriset, viihdyttävät, perinteiset, kulinaariset ja urheilutapahtumat.

Kroatia

Kroatia on vieraanvarainen paikka opiskelijoille, jotka haluavat opiskella maassa, joka tunnetaan kauniista rannikostaan, Välimeren ja Kaakkois-Euroopan viehätyksestä sekä rikkaasta historiallisesta ja kulttuuriperinnöstään.

Zagreb

Zagreb on Kroatian pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se on maan kulttuurinen, taloudellinen, urheilullinen ja hallinnollinen keskus. Zagreb on vilkas kaupunki, jossa on suuri opiskelijaväestö ja joka on kuuluisa monista vihreistä puistoistaan ja yöelämästään. Kaupunki sykkii energiaa, mutta on onnistunut säilyttämään paljon vanhan maailman armollisuutta.

  Pääsymaksut

  Jatko-opiskelijaksi ottaminen

  Valikoivat tohtori- ja maisteriohjelmamme on räätälöity äskettäin valmistuneille ja uran alkuvaiheessa oleville ammattilaisille mistä tahansa maasta ja erilaisista taustoista. Joka vuosi hyväksymme 20–40 opiskelijaa kussakin maisteriohjelmassa ja 12–20 tohtorikoulutettavaa tohtoriohjelmaa kohti.

  • Maisteriohjelmassa vähimmäiskriteerit ovat kandidaatin / perustutkinto ja englannin kielen taito.
  • Ph.D. vähintään sinulla on oltava maisterin tutkinto tai 4-vuotinen perustutkinto / kandidaatin tutkinto ja erittäin hyvä kirjallisen ja puhutun englannin kielen taito.

  Pääsyprosessi

  Pääsyprosessi on vaivaton ja helppo. Se alkaa ei-sitovasta verkkohakemuksestasi, joka kestää noin 15-20 minuuttia. Sinua kehotetaan täyttämään se mahdollisimman pian, koska hyväksymme hakemuksia jatkuvasti.

  Hakemuksessa ilmoitat, haetko ansioihin vai tarpeeseen perustuvaa Academicus-apurahaa.

  Kuulet vastaanottotoimistosta kymmenen päivän kuluessa hakemuksestasi. Jos pääsytoimiston tiimi vahvistaa sinut sopivaksi ehdokkaaksi, sinut kutsutaan haastatteluun ja lataat tutkintotodistuksesi ja asiakirjasi. Saat Academicus-apurahapäätöksen ja haet lisäapurahoja, mukaan lukien joitain, jotka kattavat täyden opetuksen.

  Calendlyn kautta ilmoittaudut haastatteluun, joka tapahtuu viikon sisällä. Viikon kuluessa haastattelusta ja täydellisestä hakemuksestasi Alma Mater hyväksyy tai hylkää hakemuksesi ja ilmoittaa sinulle stipendeistä ja opetuksesta.

  Apurahat ja rahoitus

  Sijainnit

  • Ljubljana

   3GF6+7P Ljubljana, Slovenia, 1000, Ljubljana

   • Koper

    Via Primož Trubar 1, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia, 6000, Koper

    • Maribor

     Center, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenia, 2000, Maribor

     • Murska Sobota

      Lendavska ulica 9, 9000 Murska Sobota, Slovenia, 9000, Murska Sobota

      Kysymyksiä