Keystone logo
Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Johdanto

Al-Farabi Kazakh National University johtava laitos, joka myönsi ensimmäisenä valtion todistuksen ja joka on perustanut oikeuden harjoittaa akateemista toimintaa kaikilla erikoisuuksilla ja kaikilla tasoilla.

Al-Farabi KazNU on Kazakstanin yliopistojen yleisarvioinnin johtaja, joka oli ensimmäinen historian palkinnonsaaja Kazakstanin tasavallan presidentin palkinnon "Laadun alalla saavutuksista", CIS-palkinto saavutuksista laadun ja palveluiden alalla. Yliopistomme, joka oli kansainvälisen yliopistoyhdistyksen jäsen ja Euraasian yliopistoyhdistyksen perustaja, oli ensimmäinen Kazakstanin ja Keski-Aasian maiden yliopistojen joukossa, joka on allekirjoittanut suuren yliopistojen peruskirjan Bolognassa; Se on läpäissyt menestyksekkäästi kansainvälisen sertifikaatin laatujärjestelmän (SQM) vastaavuudesta, kansainvälisten standardien ISO 9000: 2000 vaatimuksista ja saanut sertifikaatit suurimmista maailmanlaajuisista sertifiointikeskuksista - kansainvälisestä sertifiointijärjestelmästä IQNET.

Yliopistolla on valtava koulutus-, tiede-, henkisesti koulutus-, innovaatio- ja tuotantopotentiaali, joka kohdistuu korkeimman pätevyyden omaavien asiantuntijoiden koulutukseen, integroitumiseen edelleen globaaliin koulutustilaan, perus- ja soveltuvan tutkimuksen kehittämiseen, niiden toteuttamiseen tuotannossa.

Nykyään al-Farabi KazNU tarjoaa sinulle laajan valikoiman erikoisuuksia.

Yliopisto koostuu 16 toimivasta tiedekunnasta, 67 laitoksesta, 32 tieteellisestä tutkimuslaitoksesta ja keskuksesta, teknopuistosta; yli 2000 professoria, lääkäriä, tieteellistä ehdokasta ja tohtoria, yli 100 akatemiasta suurimmista akatemioista, yli 40 Kazakstanin tasavallan kunniahahmoa, noin 40 valtion palkinnon saajaa ja RK: n nimipalkinnot ja 40 palkinnon saajaa Nuorten tutkijoiden palkinnoista 47 valtion tiedeapurahaa. Yli 18000 opiskelijaa ja maisteria korkea-asteen ammatillisen koulutuksen järjestelmässä opiskelee yliopistossa. Teemme yhteistyötä maailman 418 suurimman kansainvälisen yliopiston kanssa yhteisten kansainvälisten koulutusohjelmien, opiskelijoiden vaihto-ohjelmien ja harjoittelujakson toteuttamiseksi.

Ystävällisin terveisin, FarabiKazakhin kansallisen yliopiston rehtori, teknillisten tieteiden tohtori, professori, akateemikko Mutanov GM

136624_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Tehtävä

Henkilöstöpotentiaalin muodostuminen - kilpailukykyiset ja kysynnän asiantuntijat kansallisilla ja kansainvälisillä työmarkkinoilla; saavutetaan laadullisesti uusi taso kansallisten ja maailman kansalaisten muodostumisessa sekä korkeat vaatimukset yhteiskunnan kestävässä kehityksessä siirtämällä ja parantamalla tietoa.

Näkemys

  • Kansallisen perinteisen yliopiston muuttaminen maailmanluokan tutkimusyliopistoksi;
  • Koulutuksen, tieteen ja innovoinnin integrointi;
  • Yliopiston mallin 4.0 muodostuminen;
  • Korkealaatuisen koulutuksen tarjoaminen opiskelijoiden menestymiselle ja kilpailukykyisen perustan muodostamiselle koulutusohjelmille;
  • Koulutus tutkinnon suorittaneille, joilla on korkeat henkilökohtaiset ja ammatilliset ominaisuudet ja jotka vastaavat työmarkkinoiden vaatimuksia.

Tarkoitus

Muutos klassisesta kansallisesta yliopistosta maailmanluokan tutkimusyliopistoksi.

Al-Farabi Kazakh National University kehitysstrategia vuosille 2017-2021 sisältää:

Strateginen suunta 1

Erinomainen koulutuksen laatu;

Strateginen suunta 2

Tiede ja innovaatiot ovat tulosta maailmanlaajuisesta laadusta;

Strateginen suunta 3

Kansainvälisen yhteistyön laajentaminen.

Strateginen suunta 4

Koulutus- ja sosiaalityön parantaminen, nuorten osallistuminen maan sosioekonomisen kehityksen edistämiseen;

Strateginen suunta 5

Infrastruktuurin kehittäminen ja uuden tietotekniikan käyttöönotto

Strateginen suunta 6

Parantaa taloudellisen ja taloudellisen toiminnan tehokkuutta.

Sijainnit

  • Almaty

    Almaty, Kazakstan

    Kysymyksiä