Keystone logo
Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Johdanto

Tietoa henkilöstä Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) on yksi Kanadan vanhin ja arvostetuimmista vapaiden taiteiden yliopistoista, Acadia University. Atlantin Kanadan Kanadan baptistien (CBAC) ja Acadia-yliopiston teologian tiedekunnan virallisena seminaarina ADC: llä on erityinen historia, jossa kristityt varustetaan koko ajan ja vapaaehtoistyöhön Kanadassa ja maailmassa. Tarjoamalla kokopäiväisiä ja osa-aikaisia koulutusohjelmia kandidaateilla, maisteriohjelmilla ja tohtoritasoilla sekä jatkokoulutusohjelmilla, ADC: n opiskelijat haastavat professorinsa esittämään kysymyksiä, tutkimaan uskonsa syvyyttä ja kasvattaa heidän kutsuen akateemista tai ammatillista ministeriötä tiukan henkisen opetuksen, mielekkään hengellisen muodostumisen ja käytännön ministeriökokemuksen kautta.

ADC: n vaikutus on paikallinen ja maailmanlaajuinen. Yli 200 opiskelijan monipuolinen opiskelijaväestö on peräisin Kanadasta ja yli 12 maasta ja edustaa 15 nimitystä. Monipuolisten kumppanuuksien kautta opiskelijat voivat opiskella, tutkia ja harjoittaa joitakin maailman suurimmista kaupungeista tai syrjäisimmistä kylistä Pohjois-Kanadassa.

Olemme sitoutuneet varustamaan miehiä ja naisia erilaisista taustoista ja yhteyksistä palvelemaan muita Jeesuksen rakkaudessa ja tietämyksessä saadakseen luottamuksen Jumalan sanaan puhumaan elämän todellisuudesta tänään:

Tietämyksen kehittäminen: Opetamme akateemisesti ja uskollisesti. Kehitämme tutkimusta ja elinikäistä oppimista koskevia taitoja. Tuotamme tutkimusta ja julkaisuja, jotka rakentavat tietoa ja tutkivat uusia ideoita.

Henkilökohtaisen muodostumisen houkutteleminen: Me edistämme kristillistä muodostumista ja vaalimme suhteellista yhteisöä. Korostamme identiteettiä, itsetuntoa ja henkilökohtaista kasvua.

Ammattitaidon kehittäminen: Kehitämme kykyjä kirkon palveluksessa ja laajemmassa kristillisessä palvelussa. Me ohjaamme johtajia yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja muiden virastojen kanssa.

ADC on Yhdysvaltojen ja Kanadan teologisten koulujen liiton hyväksymä .

Sijainnit

  • Wolfville

    15 University Ave. (Mail) 38 Crowell Dr. (Courier) Wolfville NS B4P 2R6, B0P, Wolfville

Kysymyksiä