Guatemala

Laitosten lukumäärä: 16
  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 lisää

  Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, riippumaton laitos, joka ei liity poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin. Se perustettiin vuonna 1943 meksikolaisen liikemiehen Eugenio Garza Sadan vision ansiosta. Sillä on 31 kampusta, 21 päämajaa ja kansainvälisiä yhteystoimistoja. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia, joilla on yrittäjähenki, inhimillinen järki ja korkea kilpailukyky.

  • Alcobendas
  • Buenavista
  • Santiago
  • + 2 lisää

  Structuralia on erikoistunut insinööri-, infrastruktuuri-, energia-, rakennus- ja uuden tekniikan tutkijakoulu, jonka vakaumus on, että jatkuva laadukas koulutus on välttämätöntä insinöörien ja arkkitehtien ammatillisen kehityksen kannalta.

  • Portland
  • Cusco
  • Medellín
  • + 4 lisää

  IPSL Global Institute at NUNM (National University of Natural Medicine) määrittelee uudelleen korkeakoulutuksen 21. vuosisadalla - hyödyntää kansainvälisiä kumppanuuksia, jotka poistavat rajat yliopiston ja yhteiskunnan välillä, ja sovittaa tarkoituksellisesti opiskelijoiden oppimiskokemukset nykymaailman haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Ainutlaatuiselle koulutusympäristöllemme on ominaista henkinen kurinalaisuus, avoimuus, vastavuoroisuus, luovuus sekä taidot ja päättäväisyys voimaantumiseen.

  • Guatemala City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Guatemala City
  • Cahabon
  • Rabinal
  • + 17 lisää

  Universidad Panamericanassa on täydellinen korkeakoulujärjestelmä. Edistämme maan kehitystä innovatiivisten koulutus- ja korkeakoulujen ammatillistamisvaihtoehtojen avulla.

  • Boulder
  • Boca Raton
  • Guatemala City

  Watson Institute on paikka, jossa seuraavan sukupolven yrittäjät voivat löytää yhteisönsä, löytää kutsumuksensa ja nopeuttaa uraa. Tarjoamme seuraavan sukupolven työkalut, verkoston, ajattelutavan ja rohkeuden ratkaista vaikeimmat maailman edessä olevat haasteet, käynnistää menestyvä ura ja johtaa vaikuttavaa elämää.

  • Guatemala City

  Olemme nykyaikainen ja osallistava kauppakorkeakoulu, jolla on tulevaisuuden näkökulma ja etenemissuunnitelma, jota alueemme vaatii vastaamaan 2000-luvun haasteisiin; Olemme sitoutuneet etsimään jatkuvasti avantgardistisia ideoita niiden toteuttamiseksi käytännössä, ja ajattelutavalla, joka edistää toimintaa ja omaksuu pysyvää muutosta kulttuuristamme jatkuvan ideoiden ja tiedon vaihdon saavuttamiseksi.

  • Guatemala City

  Universidad InterNaciones on maailmanluokan korkeakoulu sen akateemisen huippuosaamisen vuoksi, mikä helpottaa olennon kiinteää muodostumista, mikä kannustaa totuuden, kauneuden ja hyvän etsimiseen. Se edistää älykkyyden, ajattelun, luovuuden ja tahdon ennakoida nykypäivän yhteiskunnan haasteita ja tulevaisuuden ennusteita.

  • Guatemala City

  Mariano Gálvez -yliopisto on yksityinen, riippumaton voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka toimii sen institutionaalisen lainsäädännön mukaisesti, jonka San Carlos de Guatemalan yliopiston korkein yliopistoneuvosto hyväksyi 29. tammikuuta 1966. . Sen nimi kunnioittaa arvostettua valtiomiehiä, sankareita ja maineikkaita oikeuskonsultteja tohtori José Mariano Gálvezia (Guatemalan osavaltion päällikkö 1831-1838), Tutkimusakatemian perustajaa ja Guatemalan koulutuksen uudistajaa, joka edisti tärkeitä innovaatioita elämän kaikissa järjestyksissä. valtion. Julkisen opetuksen parantaminen johtuu hänestä. Hän taisteli opetuksen maallisuudesta, hän oli kansalliskirjaston ja -museon perustaja, kunnioitti yksittäisiä lakeja ja takuita, lehdistönvapautta ja ajattelua. Institutionaalisten periaatteidensa mukaisesti Mariano Gálvez -yliopisto palvelee lähinnä opiskelijoiden eettistä, tieteellistä, ammatillista ja teknistä koulutusta integroidun opetus-, tutkimus- ja palvelupalvelun sekä normatiivisen, akateemisen riippumattomuuden, hallinnollisen, kurinpidollisen ja taloudellinen; tieteen ja kulttuurin säilyttäminen ja kehittäminen universaalina perintönä; tutkimuksen edistämiseen tiedon ja edistymisen lähteenä sekä kansallisten ongelmien tutkimiseen niiden ratkaisemiseksi. Perustajia inspiroineet ihanteet pysyvät voimassa, koska se on yliopiston huolenaihe opetuksessa, opiskelijoiden kattavassa koulutuksessa vapauden, keskinäisen kunnioituksen ja rinnakkaiselon hengessä.

  • Guatemala City

  Ainoana valtionyliopistona se on yksin vastuussa valtion korkeakoulutuksen ja valtionopetuksen ohjaamisesta, järjestämisestä ja kehittämisestä sekä kulttuurin levittämisestä kaikissa sen ilmenemismuotoissa. Se edistää kaikin keinoin ulottuvillaan tutkimusta kaikilla inhimillisen osaamisen alueilla ja tekee yhteistyötä kansallisten ongelmien tutkimisessa ja ratkaisemisessa. Sen perustarkoitus on nostaa tasavallan asukkaiden henkistä tasoa säilyttämällä, edistämällä ja levittämällä kulttuuria ja tieteellistä tietoa. Se myötävaikuttaa Keski-Amerikan liiton toteutumiseen ja tätä tarkoitusta varten se pyrkii vaihtamaan tutkijoita, opiskelijoita ja kaikkea, mikä pyrkii kannaksen kansojen hengelliseen sitoutumiseen. San Carlos de Guatemalan yliopisto on valtion korkeakoulu, itsenäinen, demokraattisen kulttuurin omaava, monikulttuurisella ja monikulttuurisella lähestymistavalla, joka liittyy ja on sitoutunut tieteelliseen, sosiaaliseen, humanistiseen ja ympäristökehitykseen, päivitetyllä, dynaamisella, tehokkaalla hallinnolla ja resurssit, joita käytetään optimaalisesti tavoitteidensa saavuttamiseen, eettisten periaatteiden ja akateemisen huippuosaamisen omaavien ammattilaisten kouluttaja.

  • Guatemala City

  Yliopisto on suunniteltu linkiksi, siltaksi, "kannakseksi", joka yhdistää tieteellisen tutkimuksen ja ammatillisen käytännön; pysyvät arvot sekä luova ja innovatiivinen henki; maan sosiaaliset ongelmat ja kansainväliset tapahtumat; yliopisto ja yritys; humanistinen koulutus ja moderni tekniikka. Akateemisen koulutuksen laadun tukemiseksi UNIS on käynyt läpi jatkuvan akkreditoinnin, joka takaa koulutusohjelmiemme vaatimukset, professoreidemme profiilin, työkalut uran harjoittamiseen, kuten erikoisohjelmat. Tätä prosessia varten Universidad del Istmo luottaa ANECAn aloittamaan kansainvälisen akateemisen laadunvarmistusprosessin vuodesta 2014. ANECA on valtion säätiö, jonka tavoitteena on tarjota korkeakoulujärjestelmälle ulkoista laadunvarmistusta ja myötävaikuttaa sen jatkuvaan parantamiseen, samoin se kehittää erilaisia (arviointi, sertifiointi ja akkreditointi), jotta järjestelmämme voidaan integroida Euroopan korkeakoulutusalueeseen.