Georgia

Laitosten lukumäärä: 26
  • Tbilisi

  The International School of Economics was founded at Tbilisi State University in 2006, through a unique collaborative effort of the World Bank, BP, Open Society Institute, the governments of Georgia, Germany, Sweden and Norway.

  • Tbilisi

  Ilia State University perustettiin vuonna 2006 kuuden eri akateemisen instituutin yhdistämisen seurauksena, joilla on pitkä ja monipuolinen historia. Tällä hetkellä Ilia State University on yksi Georgian johtavista tutkimus- ja koulutuslaitoksista, jonka tavoitteena on luoda, siirtää ja soveltaa tietoa tieteelliseen kehitykseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla. ISU tarjoaa erittäin edistyneen akateemisen yhteisön, jossa opiskelijat voivat oppia asiantuntijoilta ja hankkia etsimänsä pätevyyden. Ilia State University edustaa erityistä yhteyttä opiskelijoiden ja professoreiden välillä - monitoiminen koulutus- ja tiedelaitos, jossa professoreiden, opiskelijoiden, tutkijoiden ja ohjaajien yhteinen työ luo yhtenäisen tilan korkeakoulutukselle ja tutkimukselle.

  • Tbilisi

  International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning.

  • Batumi

  BAU International University, Batumi on hiljattain perustettu opetusyliopisto Georgiassa, jossa korkeasti koulutettu akateeminen henkilöstö, uusin tekniikka, laboratoriot ja luokkahuoneet suorittavat menestyksekkäästi koulutuksen ja tutkimuksen kolminkertaisen tehtävän. BAU: n kansainvälinen yliopisto, Batumi tarjoaa korkealaatuista lääketieteellistä ohjelmaa, jonka WFME on kansainvälisesti akkreditoinut.

  • Tbilisi

  Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia.

  • Tbilisi

  26 vuotta on kulunut Caucasus International University (CIU) – LLC:n perustamisesta. Yliopisto toimii yksityisoikeudellisena oikeushenkilönä - osakeyhtiönä.

  • Tbilisi

  The Georgian American University (GAU) was established as an MBA project of Elene Jamarjashvili MBA, in 2001, during her study at Atlanta State University (USA). Initially, the university was designed as a School of Law with the graduates to be granted a Juris Doctor (JD) degree.

  • Tbilisi

  Missiomme on tarjota tieteeseen ja parhaisiin kansainvälisiin käytäntöihin perustuvaa lääketieteen korkeakoulutusta. Uskomme, että koulutetut ihmiset auttavat lisäämään yhteiskunnan tietoisuutta, tuhoamaan stereotypioita ja luomaan vapautta yhteiskunnassa, joka perustuu moraaliin ja henkiseen riippumattomuuteen.

  • Zugdidi

  Shota Meskhia osavaltion Shota Meskhia tehtävä: luoda opiskelijoille, henkilökunnalle ja muille sidosryhmille koulutus- ja työympäristö muuttuvien työmarkkinoiden vaatimusten mukaisesti; luoda työllisyyteen, oppimiseen ja tutkimuksen eheyteen suuntautuneita koulutusohjelmia sekä hankkeita, jotka tukevat kansainvälistymistä ja lyhytaikaisia koulutus- / uudelleenkoulutuskursseja.

  • Tbilisi

  Shota Rustaveli -teatteri- ja elokuva Georgian osavaltion yliopistossa kouluttaa draaman ja elokuvan, musiikkiteatterin, nukketeatterin, marionettien ja pantomiimin näyttelijöitä, draaman, elokuvan ja television johtajia, kuvaajaa, teatteri- ja elokuvakriitikoita, taidetieteilijöitä, television asiantuntijoita ja muita tiedotusvälineet, koreografit, matkailun johtajat ja kulttuuri-koulutusalan asiantuntijat

  • Tbilisi

  Vapaa yliopisto on yksi Georgian koulutusalan johtajista. Yliopisto erottuu korkeasta koulutuksen laadusta, modernista oppimisympäristöstä ja tutkinnon suorittaneiden korkeasta työllisyystasosta.