Keystone logo

45 DBA Ohjelmat sisään Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • DBA
  • Yhdysvallat
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)
  • Biotieteet (1)
  • Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)
  • Humanististen tieteiden opinnot (3)
  • Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

DBA Ohjelmat sisään Yhdysvallat

Doctor of Business Administration, tai DBA, on ensisijaisesti tutkimukseen perustuvan tutkinto-ohjelma on suunniteltu erittäin pätevä ja kokenut liike-elämän ammattilaisia. DBA ehdokkaat ovat usein kiinnostuneita jatkamaan johtajuutta tai johtotehtävissä alansa tai tulossa yliopiston professorit liiketoimintaa. Yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen Yhdysvalloissa tarjous DBA tutkinto-ohjelmia, joskus osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti.

MBA, MSc liiketoimintaan liittyvän akateemisen kurinalaisuutta, tai vertailukelpoinen master 's tutkinto on yleensä edellytys DBA, ellei toisin ilmoita tunnustukset osasto yliopistossa tai kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa. DBA ehdokkaita yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa Yhdysvalloissa soveltaa tietojaan liiketoiminnan teoria, johtamistaitoja, strategista päätöksentekoa ja kykyä hallita koska ne kehittävät tutkimusaihe ja alkaa työstää väitöskirja.Liiketalouden aiheita, kuten globalisaatio, yritysten sosiaalinen vastuu, etiikka, johtajuus, toimitusketjun hallinta, sosiaalisten vaikutusten hallinta, yrittäjyys, kansainvälinen liiketoiminta, rahoitus ja muista aiheista voi tulla perusta DBA ehdokas 's tutkimusaihe.

Voit lukea lisää mahdollisuuksia ilmoittautua DBA ohjelma Yhdysvalloissa klikkaamalla alla olevia linkkejä. Voit helposti pyytää lisätietoja suoraan yliopistojen Yhdysvalloissa, täällä.