Keystone logo

25 DBA Ohjelmat sisään Sveitsi varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • DBA
  • Sveitsi
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

DBA Ohjelmat sisään Sveitsi

Tavoitteena on kehittää analyyttistä, tutkimus ja koulutus kykyjä ehdokkaita, joilla on jo MBA, MSc tai muiden yhtiön liiketoimintaan kuuluvien master 's tutkinto, Doctor of Business Administration (DBA) on päällyskiven saavutus avaa oven johtotehtäviin tai vakinaisten professuurien yliopistoissa. DBA ohjelmia on saatavilla osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa Sveitsissä. Siksi jotkut työskentelevät ammattilaiset löytävät ne pystyvät jatkamaan työtä ja harjoittaa DBA samaan aikaan Sveitsissä.

Yksi keskeisistä tekijöistä DBA-ohjelma on väitöskirjan tai opinnäytetyön. Itsenäinen tutkimushanke auttaa DBA ehdokkaita yliopistoissa Sveitsissä kehittää ammatillista osaamista tutkimus-ja analyysi asiaan teoreettisia tai käytännöllisiä liiketoimintakonsepteja.Esimerkkejä joistakin DBA tutkimusalojen voisi kuulua sosiaalipoliittisia vaikutuksia johtaminen, kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi, yrittäjyys, toimitusketjun hallinta, johtaminen tai globalisaatio. Lisäksi tutkimushankkeessa DBA opiskelijat Sveitsissä osallistuu myös seminaareja ja työpajoja, antaa enemmän mahdollisuuksia laajentaa johtajuutta, päätöksentekoa ja johtamistaitoja.

Voit pyytää lisätietoja yliopistoista Sveitsissä vain kahdella klikkauksella alla olevien linkkien avulla. Jos saatat olla kiinnostunut sovelletaan DBA ohjelma yliopistossa tai Business School Sveitsissä, napsauta lukea lisää.