Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Liikkeenjohdon tohtorit  (DBA) Ohjelmat sisään Saksa 2023/2024

1 DBA Ohjelmat sisään Saksa 2023/2024

Yleiskatsaus

Suunniteltu kokeneille ammattilaisille edelliseen jatkotutkinnot, Doctor of Business Administration (DBA) ohjelmat kehittää analyyttinen, tutkimus-ja koulutuslaitosten taitoja ehdokkaita. DBA astetta yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen Saksassa ovat erityisen hyödyllisiä ehdokkaita, jotka haluavat edetä johtajuutta tai toteuttajana niiden yritys, tai niille, jotka haluavat opettaa yliopistossa.

Toteutetaan joko koko-tai osa-aikaista sitoutumista, DBA koulutusohjelmat ovat haastavia, tiukkoja ja vaativat korkean tason riippumattomien motivaatio. Tulos kolmesta neljään vuotta työtä DBA tutkimusta yliopistossa Saksassa on tutkimukseen perustuva väitöskirja, tai opinnäytetyön, jossa hakijoiden on puolustaa ennen paneelia kauppakorkeakoulu.DBA tutkimus on myös joskus harjoitettuun ehdokas 's nykyisen yrityksen kanssa tavoitteena on tiettyjen, keskeiset aiheet ja kysymysten että liiketoiminta. Muut enemmän teoreettinen DBA väitöskirja valitsemiin aiheisiin ehdokkaita yliopistoissa Saksassa voisi viitata asiaan aiheita, kuten johtaminen, yrittäjyys, yritysten sosiaalinen vastuu, globalisaatio, sosiaalisten vaikutusten hallinta, kansainvälisen rahoituksen tai muille.

Voit lukea lisää mahdollisuus saavuttaa DBA yliopistossa tai Business School Saksa, selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää alla.

Lue lisää

Suodattimet

  • DBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto