Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 14 Liikkeenjohdon tohtorit  (DBA) Ohjelmat sisään Ranska 2024

14 DBA Ohjelmat sisään Ranska 2024

Yleiskatsaus

Tavoitteena on kehittää analyyttistä, tutkimuksen ja opetuksen taitoja kokeneiden ammattilaisten kanssa ennen jatko-astetta, Doctor of Business Administration (DBA) tutkinnot ovat ihanteellisia ehdokkaita, jotka haluavat johtotehtävissä tai halu opettaa yliopistotasolla. Yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen Ranskassa pyrkivät tekemään DBA ohjelmia saatavilla eniten ehdokkaita tarjoamalla mahdollisuus suorittaa DBA osa-aikaisesti tai verkossa.

Hakijoiden DBA ohjelmia yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa Ranskassa on jo suorittanut MBA, MSc tai vastaavia liiketoimintaan liittyviä master 's tutkinto, ellei toisin päätä tunnustukset osastolla. Osana DBA ohjelma yliopistossa tai Business School Ranskassa, hakijoiden odotetaan valmistuvan tutkimushankkeen, menojen kolme-neljä vuotta tai kauemmin tämän väitöskirjan.DBA väitöskirjan aiheita, jotka ovat olleet suosittuja ehdokkaita Ranskassa ovat globalisaatio, yritysten sosiaalinen vastuu, etiikka, kansainvälisen rahoituksen, yrittäjyyttä, johtajuutta ja muita. Päätyttyä DBA tutkimushanke, opinnäytetyö on sitten esitettävä ja puolusti paneelin yliopistossa Ranskassa.

Selaa alaspäin lukea lisää siitä, miten voit hakea DBA on akkreditoitu yliopistossa tai Business School Ranskassa.

Lue lisää

Suodattimet

  • DBA
  • Ranska
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto