Keystone logo

1 DBA Ohjelmat sisään Kanada varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • DBA
  • Kanada
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

DBA Ohjelmat sisään Kanada

DBA, tai Doctor of Business Administration, on jatko-, jatko-ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, joilla on kokemusta alansa sekä master 's liiketoimintaan liittyviä akateemisen kurinalaisuutta. Olipa parantaa yksi 's kykyyn johtajuutta tai toteuttajana yrityksen sisällä tai valmistellaan opettaa yliopistossa, DBA päässä yliopistosta Kanadassa on palkitsevaa koulutus sitoutumista. DBA ohjelma korkeakoulun oppimisen Kanadassa kehittää ehdokkaiden 'analyyttinen, tutkimuksen ja opetuksen kykyjä.

DBA ehdokkaita yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa Kanadassa on jo hallussaan MBA, MSc liiketalouden alalle tai vastaava mestari 's tutkinto. Keskeinen osa DBA-ohjelma on tutkimukseen perustuva väitöskirja, joka voi tehdä useista eri liiketoiminta-alueilla.DBA ehdokkaita yliopistoissa Kanadassa yleensä valita tutkimusaihe, joka koskee ammatillisia etuja, kokemusta tai pääsy. Kauppakorkeakoulujen Kanadassa, joitakin onnistuneita alueita akateemisen pitoisuus, joka DBA ehdokkaat ovat tutkineet viime aikoina muun muassa yritysten sosiaalista vastuuta, kansainvälinen liiketoiminta, globalisaatio, etiikka, toimitusketjun hallinta, yrittäjyys, sosiaalisten vaikutusten hallintaa tai johtajuutta.

Jos pidät jatko-tutkinto liittyvältä alalta ja haluaisi jatkaa Doctor of Business Administration (DBA) yliopistossa tai Business School Kanadassa, selaa lukea lisää tänään!