Keystone logo
Yhdysvallat

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Yhdysvallat 2023

Laitosten lukumäärä: 4013
  • Orlando, Yhdysvallat

  University of Central Florida (UCF) College of Business johtaa panosta seuraavan sukupolven liiketoimintaan ja koulutukseen. Vuonna 1968 perustettu UCF College of Business tarjoaa kandidaatin, maisterin, tohtorin ja johtotason tutkintoja, jotka kaikki ovat Association to Advance Collegiate Schools of Business Internationalin (AACSB) ja Southern Association of Colleges and Schools (SACS) akkreditoimia. ).

  • Utica, Yhdysvallat
  • Albany, Yhdysvallat

  State University of New York Polytechnic Institute (SUNY Poly) tarjoaa huippuluokan, edullisia akateemisia ohjelmia, jotka ovat täysin verkossa. SUNY Polyn laajeneva verkkotutkinto-ohjelmien luettelo on suunniteltu joustavuutta ajatellen, jotta opiskelijat voivat osallistua kursseille missä ja milloin tahansa, mikä heidän aikataulunsa mukaista on. Tarjoamme monia korkean kysynnän verkko-ohjelmia, mukaan lukien MBA, kirjanpito, kyberturvallisuus, data-analyysi, terveysinformatiikka, tietosuunnitteluteknologia ja paljon muuta. Innovatiivisesta uravalmennuksestaan tunnettu SUNY Poly sijoittuu jatkuvasti korkealle sijoittumaan US News & World Reportin vuosittaisen rankingin Regional Universities North -kategorioissa. SUNY Polyn opiskelijoilla ei ole vain pääsyä maailmanluokan koulutukseen, vaan heille on tarjolla myös kursseja edulliseen hintaan, mukaan lukien alennettu osavaltion ulkopuolinen hinta monille verkko-ohjelmiimme ilmoittautuneille opiskelijoille.

  • College Station, Yhdysvallat

  Texas A&M -yliopiston taloustieteen maisteriohjelma sijaitsee College Stationissa, Texasissa, Yhdysvalloissa Tämä STEM-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada opinnäytetyön tai ei-tutkinnon tutkinto ja tiukka koulutus taloustieteestä, ekonometriasta ja parantaa analyyttisiä ja kvantitatiivisia taitojaan valmistaakseen heitä välittömään uraan tai jatkaa opintojaan taloustieteen tai rahoituksen tohtoriohjelmissa.

  • Salem, Yhdysvallat

  Salem College sai peruskirjansa Länsi-Virginian osavaltiosta joulukuussa 1888 ja tarjosi ensimmäisen opetuskautensa huhtikuusta 1889 alkaen. Salem University (Salem) on ollut Higher Learning Commissionin (HLC) akkreditoima vuodesta 1963 (jolloin se tunnettiin nimellä Pohjoisen keskusliitto). Salem University tarjoaa Associates-, Bachelor-, Graduate- ja todistusohjelmia.

  • Mobile, Yhdysvallat

  Spring Hillistä löydät tukevan oppimisyhteisön, joka rohkaisee sinua tutkimaan erilaisia näkökulmia ja antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa täysi potentiaalisi. Jesuiittojen, katolisten perinteemme juuret, SHC tarjoaa laajan taiteen koulutuksen, joka pyrkii kehittämään koko ihmistä – mieltä, kehoa ja henkeä.

  • Washington, Yhdysvallat

  Krieger School of Arts and Sciences Advanced Academic Programs -divisioona tarjoaa online- ja henkilökohtaisen oppimisen mahdollisuuksia jatko-opiskelijoille, maisterintutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmilla monilla eri toimialoilla ja aloilla.

  • Swakopmund, Namibia
  • Johannesburg, Etelä-Afrikka
  • + 1 lisää

  Hallitusten ja teollisuuden (Fortune 500 -yritykset) positiivisen rohkaisun ansiosta tarjoamme koulutusta erilaisissa Business Degreesissa ja olemme täysin verkossa toimiva kansainvälinen kauppakorkeakoulu.

  • West Hartford, Yhdysvallat

  Saint Josephin yliopisto on Connecticutin johtava yksityinen yliopisto terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen, koulutuksen, digitaalisen median ja tieteiden tuleville kysytyille ammattilaisille. Muutaman minuutin päässä tärkeimmistä yrityksen pääkonttoreista ja tunnetuista lääketieteellisistä ja tutkimuslaitoksista sijaitseva USJ tarjoaa opiskelijoille ohjelmia, jotka yhdistävät suoraan kursseja, teoriaa ja todisteita työpaikkojen harjoitteluun, tarjoten heille kokemusta noustakseen kovan kilpailun yläpuolelle heidän tullessaan työmarkkinoille.

  • Hammond, Yhdysvallat

  Southeasternin tiede- ja teknologiakorkeakoulu tarjoaa lukuisia korkealaatuisia koulutusohjelmia monilla STEM-aloilla. Valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä alueellisten ja kansallisten teknologiayritysten keskuudessa, ja he ovat erittäin kilpailukykyisiä jatko-ohjelmiin. Tiedekuntamme ja tilat ovat maailmanluokan, ja luokat ovat tyypillisesti pieniä, joten opiskelijat saavat paljon yksilöllistä huomiota. Tarjoamme korkealaatuisen koulutuskokemuksen murto-osalla vastaavien oppilaitosten kustannuksista, ja se sijaitsee kauniilla ja dynaamisella kampuksella, josta on lähellä New Orleansia ja Baton Rougea.

  • Redwood City, Yhdysvallat

  Liity maailmanlaajuiseen opiskelijayhteisöön yhdessä maailman johtavista tutkimus- ja oppimislaitoksista. Ainoana mahdollisuutena opiskella ulkomailla Stanfordin yliopistossa Summer Session auttaa opiskelijoita ottamaan vastaan haastavia tutkijoita korkeakouluopintoihin ja samalla tasapainottamaan koulutusta ja sosiaalista toimintaa. Tutustu uuteen akateemiseen alueeseen, ota yhteyttä opiskelijoihin yli 50 maasta, löydä intohimosi tai löydä tapa muuttaa maailmaa. Valitsetpa minkä polun tahansa, sinulla on oppimiskokemus, jolla on todellinen ja kestävä vaikutus.

  • Fresno, Yhdysvallat

  Kalifornian osavaltion yliopisto, Fresno (Fresnon osavaltio) on kansallisesti arvosteltu, vähintään neljä vuotta kestävä akkreditoitu yliopisto, joka sijaitsee Keski-Kaliforniassa, jossa on 68 perustutkinto-ohjelmaa ja 45 maisteriohjelmaa. Elinvoimainen opiskelijakuntamme koostuu yli 25 000 opiskelijasta vuosittain, ja kansainvälisiä opiskelijoita edustaa yli 70 maata. Joka vuosi Fresnon osavaltion tutkijat saavat jatkuvasti enemmän huomiota kansallisten ranking-taulukoiden julkaisemisen myötä. Washington Monthly Magazinen, US News and World Reportin ja Money Magazinen viimeaikaiset raportit asettivat yliopistomme liittoon Kalifornian yliopiston kampusten ja Ivy League -instituutioiden kanssa.

  • Meadville, Yhdysvallat

  Vuonna 1815 perustettu Allegheny College on yksityinen kansallinen vapaiden taiteiden korkeakoulu. Sen 566 hehtaarin kampus sijaitsee Pennsylvanian luoteisosassa. Allegheny Collegen opiskelijoille tarjotaan vapaus tutkia kaikkia opiskelualueita, ja he yhdistävät kykyjä ja intohimoja kehittääkseen taitoja, joita työnantajat etsivät eniten nykypäivän globaalissa taloudessa – luovia, analyyttisiä ja innovatiivisia. Kun puhumme kiinnostuksen kohteiden yhdistämisestä, se tarkoittaa, että tunnustamme jokaisen teistä mahdollisen monimutkaisuuden.

  • Pineville, Yhdysvallat

  Vuonna 1906 perustettu Louisiana Christian University on yksityinen, baptistien taiteiden ja tieteiden yhteiskoulutusopisto, jossa on valitut ammatilliset ohjelmat. Luonne- ja oppimisperiaatteille rakennetulla Collegella on perinne erinomaisista akateemikoista, ja se on Louisianan ainoa baptistilainen nelivuotinen laitos.

  • Tacoma, Yhdysvallat

  Tacoma Community College sijaitsee kauniilla paikalla Yhdysvaltojen luoteisosassa 5 minuutin päässä rannalta, 30 minuutin päässä Seattle-Tacoman kansainväliseltä lentokentältä, 10 minuutin päässä Tacoman keskustasta ja 45 minuutin päässä Seattlen keskustasta. Opiskelijat löytävät etnisesti erilaisia ravintoloita, paikallisia kahviloita, konserttipaikkoja, golfkenttiä, kansallispuistoja ja valtion puistoja sekä merenrantaa helpon matkan päässä Tacomasta.

  • Washington, Yhdysvallat

  American Universityn Englanti Language and Training Academy (ELTA) on intensiivinen englanninkielinen ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiinsa. Interaktiiviset luokat sijaitsevat American Universityn kampuksella, ja niitä opettaa kokenut tiedekunta. Hanki työkalut, joita tarvitset akateemisen tai ammatillisen menestyksen seuraavien askelten ottamiseksi.