Keystone logo
Unkari

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Unkari 2023

Laitosten lukumäärä: 47
  • Budapest, Unkari

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Unkari
  • Zagreb, Kroatia
  • + 2 lisää

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.

  • Budapest, Unkari

  MOME on taiteilijoille, suunnittelijoille, luojille ja innovaattoreille tarkoitettu yliopisto, joka on saanut inspiraationsa László Moholy-Nagysta, joka työskentelee globaaleihin haasteisiin vastaamiseksi. László Moholy-Nagy puolusti modernismin hengessä taiteen roolia yhteiskunnan muokkaajana ja sen yhdistämisessä teknisten innovaatioiden kanssa. Keskitymme ottamaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan mentoroinnin kautta ja luomaan arvovetoisen taiteen ja muotoilun ekosysteemin Keski- ja Itä-Euroopan (KIE) alueelle.

  • Budapest, Unkari

  Saavuta tavoitteesi, laajenna mieltäsi ja menesty! Opiskele liiketoimintaa, johtamista tai matkailua Unkarin ykköskoulussa! 78 % opiskelijoistamme saa työtarjouksen ennen valmistumista. Liity 18 000 opiskelijan joukkoon 83 maasta ja hanki elämäsi paras kokemus!

  • Budapest, Unkari

  Unkarin urheilutieteen yliopisto on yksi Keski-Euroopan vanhimmista, menestyneimmistä ja ammatillisesti arvostetuimmista koulutus- ja urheilutieteen yliopistoista. Kunnioitamme ja arvostamme suuresti perintöämme, säilytämme perinteitämme ja tutkimme jatkuvasti innovatiivisia menetelmiä koulutuksessa ja tutkimuksessa. Jälkimmäiset täyttävät 2000-luvun korkeakouluopintoja koskevat odotukset sekä opiskelijoiden odotukset lujasta tiedosta, laadukkaista kouluttajista ja palveluista sekä mahtavista koulun ulkopuolisista kokemuksista.

  • Nyíregyháza, Unkari

  Nyíregyházan yliopisto on yksi maan ammattikorkeakoulujen erinomaisista laitoksista, jossa tutkimus, korkealaatuinen koulutus ja henkilökohtainen huomio yhdistetään erinomaiseen infrastruktuuriin.

  • Miskolc, Unkari

  Vuonna 1735 perustettu, kaivos- ja metallurgian asiantuntijoiden koulutusinstituutti, joka toimii mallina monille University of Miskolc maailmassa, on aina ollut merkittävässä asemassa tieteiden viljelyssä, ammatillisessa koulutuksessa. Laitos kehittyi 1900-luvun viimeisten vuosikymmenien aikana täysimittaiseksi värikkääksi yliopistoksi, jossa on perinteiset kolme teknistä tiedekuntaa (maantiede, materiaalitiede, konetekniikka ja informatiikka) sekä uudet talous-, oikeus-, taiteiden ja taiteiden tiedekunnat. Humanistiset tieteet, terveydenhuolto ja musiikki, myös jatko-opinnot tai ylempi ammatillinen koulutus. Yliopistossa on noin 10 000 opiskelijaa ja lähes 600 akateemista henkilöstöä, joita avustaa suunnilleen yhtä suuri määrä teknisiä ja hallinnollisia työntekijöitä.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  EIT:n digitaalisen kesäkoulun ohjelmat ovat avoimia kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille, nuorille ammattilaisille ja muille, jotka haluavat sukeltaa syvälle uusiin digitaaliteknologioihin, oppia muuttamaan teknologian liiketoiminnaksi ja lopulta käynnistää syväteknologian startup-yrityksiä. Opi huipputeknologian EU-kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapausten, projektityön ja yhteistyön kautta. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu lukukausimaksu. Pidä hauskaa tapaamalla ja verkostoitumalla samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!

  • Sopron, Unkari

  Sopronin yliopiston päätavoitteena on edelleen lisätä tutkimusvalmiuksiaan ja edistää kansainvälistymistä. Yliopisto aikoo tarjota enemmän opinto-ohjelmia englannin kielen opetuksen kautta.

  • Budapest, Unkari

  Óbuda University on 140 vuotta vanha oppilaitos myös lain edeltäjänsä huomioon ottaen. Nykyään se on avaintoimija Unkarin korkeakoulutuksessa ja johtava käytännönläheinen teknistä koulutusta tarjoava laitos Unkarissa, jossa yli 12 000 opiskelijaa jatkaa opintojaan. Óbuda University perustettiin 1. tammikuuta 2010 Budapest Techin lailliseksi seuraajaksi. Óbuda University on ominaista perinteiden vaaliminen sekä edistymisen ja kehityksen seuranta. Elokuusta 2021 lähtien Óbuda University toimii uusissa olosuhteissa, entistä joustavammissa puitteissa. Óbuda University Rudolf Kalmanin säätiö tekee parhaansa, jotta yliopisto voisi tarjota opiskelijoilleen laadukasta ja kilpailukykyistä osaamista ja opiskelumahdollisuuksia tekniikan, tietotekniikan, luonnon- ja taloustieteiden sekä opettajankoulutuksen aloilla. "Muutamme ideat suunnitteluksi." Käytännön yliopistona se tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia sekä unkariksi että englanniksi. Ohjelmaan kuuluu 4 korkea-asteen ammatillista koulutusta, 17 perustutkinto-ohjelmaa, 11 maisteriohjelmaa, 3 tohtoriohjelmaa sekä erikoistuminen kokopäivä-, ilta- ja etäopiskeluun. ÓU:n opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä perus- ja soveltavaa tutkimusta useilla eri aloilla vastatakseen Teollisuus 4.0:n haasteisiin ja yliopiston strategian mukaisesti, joka perustuu ensisijaisesti neljään pilariin: robotiikkaan, terveysinformatiikkaan, tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen, joka nivoutuu yhteen. koko suunnittelupaletin kautta klassisen sähkö-, konetekniikan, arkkitehtuurin ja luovan alan. Koulutuksen laadusta kertoo se, että korkeakoululla on ISO-standardin vaatimusten mukainen laatusertifikaatti ja korkein tunnustus, Higher Education Quality Award. Emerging Economies University -yliopistojen mukaan Rankings of the Times Higher Education Óbuda University on sijalla 351-400. vuonna 2022.

  • Budapest, Unkari

  Koulusta, joka perustettiin vuonna 1991 Keski -Euroopan ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi, International Business Schoolista on kasvanut todella moderni ja dynaaminen kauppakorkeakoulu. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä yhteistyössä arvostetun brittiläisen yliopiston, The University of Buckinghamin kanssa, joka on tutkinnon saaneiden työllistyvyyden kannalta paras ja joka on johtanut Britannian kansallista opiskelijakyselyä opiskelijoiden tyytyväisyydestä.

  • Budapest, Unkari

  Wekerle Business School - arvostettuna oppilaitoksena - pitää tehtävänään tarjota erinomaista koulutusta Bolognan järjestelmässä. Sen tavoitteena on luoda olosuhteet koulutukselle, joka parantaa opiskelijoiden akateemista ja henkilökohtaista kehitystä yhdistämällä korkean tason akateeminen tieto käytännön koulutukseen, joka perustuu oppilaitoksen ulkopuolisiin yrityskumppanuuksiin.

  • Budapest, Unkari
  • Székesfehérvár, Unkari

  Kodolanyi Janos University (KJU) on valtion akkreditoima voittoa tavoittelematon yliopisto, joka tarjoaa akateemisia ohjelmia matkailun ja vieraanvaraisuuden, liikkeenjohdon, joukkotiedotusvälineiden ja viestinnän, yhteiskuntatieteiden, historian, kulttuurin ja kielten opintojen aloilla. Akateemisten ohjelmien lisäksi KJU tarjoaa myös laajan valikoiman keskiasteen jälkeisiä, LLP-kursseja kouluttajille ja harjoittelijoille sekä kansainvälisiä lukukausia, kesäkursseja, opintomatkoja ja harjoitteluohjelmia.

  • Paris, Ranska
  • Angers, Ranska
  • + 8 lisää

  ESSCA on maailmanlaajuinen kolminkertaisen kruunun kauppakorkeakoulu. Olemme tulevaisuuden luojia, valtuuttamalla ja inspiroimalla eettisesti ajattelevia oppilaitamme ilmaisemaan lahjakkuuttaan. ESSCA on vastuullinen johtaja, joka kehittää kriittisen ja luovan ajattelun taitoja menestyäkseen joillakin nykypäivän liiketoiminnan dynaamisimmilla aloilla.

  • Budapest, Unkari
  • Baja, Unkari

  University of Public Service (Ludovika - UPS) on Unkarin ainoa laitos, joka tarjoaa julkishallinnon koulutusohjelmia kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, joka keskittyy hallituksen tarpeisiin. Se kouluttaa seuraavan sukupolven sotilaita, lainvalvontaviranomaisia, julkishallinnon sekä kansainvälisten asioiden asiantuntijoita ja johtajia. Yliopiston erikoistunut tiedekunta kattaa vesitieteen alan, joka on ajankohtainen aihe koko kansainvälisen yhteisön tulevaisuudelle. Siksi yliopistomme toimii yhteistyössä kansallisten sidosryhmien ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.