Keystone logo
Saudi-Arabia

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Saudi-Arabia 2024

Laitosten lukumäärä: 32
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Saudi-Arabia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabia

  Tehokkaan tutkintotodistusten ja teoriaa ja käytäntöä yhdistävien räätälöityjen kurssien avulla Josoor on perustamisestaan lähtien tarjonnut koulutus- ja koulutusratkaisuja yli 4000 osallistujalle, antamalla heille taitoja ja asiantuntemusta hallita urheilualan projekteja ja organisaatioita sekä tarjota maailmanluokan , korkean profiilin urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumat.

  • Al Hofuf, Saudi-Arabia

  Kuinka tyytyväisiä olemme King Faisal University , tiedon kaupunkiin Al-Ahsa-keidassa; toivottaa sinut tervetulleeksi sähköisen portaalinsa kautta ja ikkunoihin, joista on näkymät tämän muinaisen yliopiston saavutuksiin, ja sen saavutuksiin, jotka ulottuvat yli neljän ja puolen vuosikymmenen ajan vuodesta 1395 AH 1975, joka vastaa vuotta 1975 CE, ja kiittää edelleen Kaikkivaltiasta Jumalaa ja sitten viisas johtajuutemme antama antelias huolenpito ja rajoittamaton tuki, siunatkoon Jumala sitä, uskoen maan koulutus- ja tutkimuslaitoksille uskottuihin edelläkävijöihin ja johtajiin, jotta voidaan myötävaikuttaa kattavan kansallisen kehityksen saavuttamiseen.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Riyadh Elm University , entinen Riyadhin hammaslääketieteen ja farmasian korkeakoulu (RCsDP) on yksityisesti tuettu keskiasteen jälkeinen oppilaitos, joka sijaitsee Riadissa Saudi-Arabian kuningaskunnassa. Saudi-Arabian kuningaskunnan korkeakouluministeriö myönsi helmikuussa 2004 virallisesti hyväksynnän korkeakoulututkinnon suorittaneille hammaslääketieteen, hammashygienian, hammashoitoalan, farmasian ja lääketieteellisen laboratoriotekniikan ammattitutkinto-ohjelmille.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Tiistaina 9.1.1919 AH (06.05.1998 AD) HRH: n kruununprinssi - suojelkaa Jumala häntä - määräsi sulautumaan Imam Mohammad Ibn Saudin islamilaisen yliopiston ja eteläisen alueen kuningas Saudin yliopiston uuteen identiteettiin. King Khalid University Myöhemmin 11/3/1419 AH (6/7/1998 AD) annettiin kuninkaan asetus, asetus 7/78 / M kaikkien sulautumisen toteuttamiseksi tarvittavien säännöllisten menettelyjen loppuun saattamiseksi. Yliopiston ensimmäinen budjetti annettiin 14.9.2014 AH (01.01.1999 AD) valtion yleisen talousarvion puitteissa.

  • Dammam, Saudi-Arabia

  Ennen kuin ”Al Asala -oppilaitosten” nimi erottuu, tehtiin yksityiskohtainen tutkimus tieteenaloista, opiskelijoiden lukumääristä kullakin tieteenalalla Valtakunnan tasolla ja kunkin kaupungin tasolla saavuttaen parhaat tieteenalat opiskelijoiden osallistumisasteen perusteella tieteenaloille , Saudi-Arabian työmarkkinoiden vaatimukset yleensä ja etenkin itäisessä maakunnassa.

  • Mecca, Saudi-Arabia

  Saudi-Arabian kuningaskunta on islamilaisen maailman eturintamassa uskonnollisen asemansa sekä historiallisen ja sivistyksellisen merkityksensä vuoksi. Se sisältää Qiblahin (Ka`bah), jota muslimit kohtaavat päivittäisten rukoustensa aikana. Lisäksi miljoonien ihmisten sydän kääntyy Mekkaan, joka haluaa esiintyä Hajj ja Umrah.

  • Industrial Area, Saudi-Arabia

  Majmaah University on yksi rakkaan kotimaan viimeisimmistä yliopistoista, joka on liittynyt monien ja suurten tieteellisten rakennusten järjestelmään yliopistokoulutuksen sivujokeksi ja luvan Al Majmaahin kuvernoraatin ja yliopiston piirissä oleville kuvernöörille. paljon tarjottavaa heille.

  • Tabuk, Saudi-Arabia

  KSA: n yksityisen ja julkisen sektorin välisen integraation periaatteen mukaan korkea-asteen koulutuksen tarjoamisessa korkea-asteen opetusministeriö rohkaisee yksityistä korkeakoulutusta kaikissa akateemisissa erikoisaloissa. Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinssi Fahad Bin Sultan, Tabukin prinssi, kannusti sijoittajia aloittamaan yksityisen yliopiston levittävän kulttuurin ja koulutuksen Tabukin kaupungissa, jolla on erinomainen maantieteellinen sijainti, joka palvelee aluetta ja sen ympäristöä.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Valtakunnan yksityiskoulutus on todistamassa kahden pyhän moskeijan säilyttäjän kuningas Salman bin Abdulazizin hallituksen herätystä ja suurta huomiota, säilykö Jumala hänet. Dar Al Uloom on yksi valtakunnan tunnetuimmista yksityisistä yliopistoista, joka on suunnattu korkeakoulutuksen ja kestävän inhimillisen pääoman investointien edistämiseen.

  • Buraydah, Saudi-Arabia

  Se on yksi Saudi-Arabian hallinnollisista alueista, ja sen pääkonttori on Buraidahin kaupunki. Qassim tunnetaan pohjaveden runsaudesta, ja se tarjoaa Saudi-Arabian kuningaskunnalle parhaat päivämäärät ja vihannekset. Alueen tärkeimmät kaupungit ovat: Buraidah, suurin kaupunki, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riad Alhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa ja muut.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  PSU-yhteisöä ohjaa yhteinen tarkoitus: luoda parempi maailma koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden avulla. Olemme hauskoja ja omituisia, kekseliäitä ja taiteellisia, pakkomielle lukuja ja kutsuvia lahjakkaille ihmisille.

  • Taif, Saudi-Arabia

  Taif University pääkampus sijaitsee tällä hetkellä Al-Hawiyyassa, Taifin kuvernoraatissa, Makkahin emiraatissa, Saudi-Arabian läntisellä alueella, Sarawat-vuoriston itärinteillä 1700 m merenpinnan yläpuolella Arabian lounaisosassa. Niemimaa. TU: lla on myös kolme haaratoimistokampusta Taifin kuvernoraatissa: Taraban haara (noin 150 km Taifista), Khurman haara (noin 200 km Taifista) ja Ranya haara (350 km Taifista).

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  Pyrimme saavuttamaan institutionaalisen huippuosaamisen rakentamalla kestäviä strategisia kumppanuuksia edistämään koulutusprosessin ja erikoistuneiden käytäntöjen kehittämistä.