Keystone logo
Qatar

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Qatar 2023

Laitosten lukumäärä: 17
  • Al Jazirah Al Hamra, Arabiemiirikunnat
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 8 lisää

  Ascencia Business School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä yliopisto -ohjelmia asuessaan Arabiemiirikunnissa. Päätavoitteemme on tarjota kaikille opiskelijoillemme laadukas ja kustannustehokas koulutus, ja olemme ylpeitä korkeimpien akateemisten standardien ylläpitämisestä. Ascencia Business School on hyvä käsitys paikallisista markkinoista ja valtava kokemus koulutuksen johtamisesta vuodesta 2006. Olemme tutkineet Lähi -idän markkinoita ja löytäneet tapoja markkinoida menestyksekkäästi täysin akkreditoituja, hyväksyttyjä ja tunnustettuja opetussuunnitelmia. Kurssimme järjestävät länsimaiset pätevät luennoitsijat, joilla on tohtorin tutkinto ja jotka on saatu tutkijoilta ja joilla on asiaankuuluva teollinen kokemus.

  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Al Rayyan International University College (ARIU) on Qatarin osavaltion ensimmäisen yksityisen yliopiston seuraaja, joka avattiin syyskuussa 2000 ja on yli 20 vuoden ajan erikoistunut tarjoamaan liike-elämään liittyviä tutkintoja matkailun, vieraanvaraisuuden ja kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa. . Tänä aikana yliopisto toimi Al Rayyan International Educationin (ARIE) ja NHL Stenden University of Applied Sciencesin alaisuudessa Hollannissa. Syyskuusta 2021 lähtien laitos avaa uuden jännittävän luvun olemassaolossaan ja solmii strategisen kumppanuuden Derbyn yliopiston kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämän kumppanuuden kautta ARIU tarjoaa Isossa-Britanniassa akkreditoituja perustutkinto- ja jatkotutkintoja, kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtamista, kansainvälistä matkailun hallintaa ja kansainvälistä liiketoiminnan johtamista. ARIU yhdessä Derbyn yliopiston kanssa jatkaa perintöään huippuoppilaitoksena ja johtavana yliopistotason koulutuksen tarjoajana Qatarissa, GCC-alueella ja kansainvälisesti. ARIU:lla on erittäin hyvät mahdollisuudet tarjota opiskelijoille erinomaiset mahdollisuudet oppimiseen ja urakehitykseen. Sen sijainti vilkkaassa Dohan kaupungissa ja GCC-alueella on elintärkeä oppilaitoksen identiteetille ja menestykselle kouluna.

  • Doha, Qatar

  Qatar Finance And Business Academy on erikoistunut rahoituspalvelualan koulutukseen ja kehittämiseen. Uskomme, että tällainen sijoitus on keskeinen strategia modernin, palvelukeskeisen, tietoon perustuvan talouden tukemiseksi.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Luoteis-Qatarin opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta edustavat lähes 60 kansallisuutta. Valmistuneet liittyvät kasvavaan verkostoon luovia, yritteliäitä Luoteis-Qatarin alumneja sekä kymmeniä tuhansia luoteisalumneja johtotehtävissä ja luovissa rooleissa ympäri maailmaa.

  • Doha, Qatar

  College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) perustettiin täyttämään Qatar National Vision (QNV) 2030 kunnianhimoiset ja visionääriset tavoitteet. CNA-Q on kumppanuus Qatarin osavaltion ja Kanadan College of the North Atlantic -yliopiston välillä. .

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Carnegie Mellon University on haastanut uteliaat ja intohimoiset yli vuosisadan ajan kuvittelemaan ja toimittamaan tärkeätä työtä. Yksityinen, huippuluokan ja maailmanlaajuinen yliopisto, Carnegie Mellon asettaa oman kurssinsa ohjelmilla, jotka inspiroivat luovuutta ja yhteistyötä.

  • Baaya, Qatar

  "Aavikkoruusu" on nimi, joka annetaan Qatarin kuivilla autiomaalla sijaitsevista ruusumaisista kristallikokoelmista. Kaunis, monimutkainen aavikkoruusun muotoilu tuottaa "terälehtiä", jotka tuulettuvat auki säteilevinä litistettyinä kristalliryhminä. Tästä monimutkaisesta luonnonilmiöstä on tullut kulttuurikuvake Qatarissa, maassa, jossa taidetta ja muotoilua vaalitaan. Aavikkoruusun tavoin jokainen opiskelija Qatarissa sijaitsevassa Calgaryn yliopistossa on ainutlaatuinen. Opiskelijamme ovat kaiken tekemisemme keskipiste ja ovat ytimessä ainutlaatuisesti kietoutuneista tavoitteista ja prioriteeteista, jotka ohjaavat kasvua seuraavien viiden vuoden aikana.

  • Doha, Qatar

  Osana huomattavaa kansallista investointia inhimilliseen kehitykseen ja Qatarin kansallisessa visiossa 2030 esitettyjen koulutustavoitteiden osittaiseen toteuttamiseen Qatarin osavaltion opetus- ja korkeakouluministeriö perusti Qatarin yhteisön korkeakoulun. CCQ: n tarkoituksena on tarjota monipuolinen koulutusmahdollisuus, joka sisältää: 2-vuotiset akateemiset ohjelmat, jotka valmistavat opiskelijoita siirtymään nelivuotisiin yliopistoihin, 2 + 2 akateemista ohjelmaa sekä 2-vuotiset urakeskeiset ohjelmat vastaamaan maan työvoiman ja työvoiman tarpeet.

  • Amman, Jordania
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 6 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Al Khobar, Saudi-Arabia
  • Riyadh, Saudi-Arabia
  • + 6 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Georgetownin yliopisto Qatarissa (GU-Q) on toinen paikka Georgetownin yliopistossa, joka sijaitsee Education Cityssä Dohassa. Yliopisto tarjoaa neljän vuoden perustutkinto-ohjelman kansainvälisissä asioissa, mikä johtaa tutkinnon suorittamiseen ulkomailla (BSFS). Opiskelijalla on mahdollisuus valita yksi neljästä suuresta yhtiöstä ja yksi kolmesta todistuksesta.

  • Doha, Qatar

  Syksystä 2003 lähtien Texas A&M University at Qatar on tarjonnut kandidaatin tutkintoja kemiantekniikasta, sähkötekniikasta, koneenrakennuksesta ja öljytekniikasta. Texas A&M Qatarissa tarjoaa myös kaksi kemiantekniikan tutkintoa syksystä 2011 lähtien: maisterin (MS) ja tekniikan maisterin (M.Eng.). Teknisten kurssien lisäksi Texas A&M Qatarissa tarjoaa opetusta luonnontieteissä, matematiikassa, taiteessa ja humanistisissa tieteissä. Qatarin Texas A&M:n opetussuunnitelmat ovat samat kuin Texasin College Stationin pääkampuksella. Kurssit opetetaan englanniksi ja yhteisopetuksessa. Huippuosaamisen maine on sama, kuten myös sitoutuminen insinöörien kouluttamiseen, jotka ovat valmiita johtamaan seuraavan sukupolven suunnittelua kaikkialla maailmassa.

  • Derby, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Doha, Qatar

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  HEC Paris liittyi Qatar-säätiöön kesäkuussa 2010 tuoden maailmanluokan Executive Education -ohjelmia ja tutkimustoimintaa Dohaan ja sen alueelle. Se on ensimmäinen eurooppalainen kumppani Education Cityssä.