Keystone logo
Portugali

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Portugali 2023

Laitosten lukumäärä: 88
  • Lisbon, Portugali

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Portugali

  Universidade Católica Portuguesa (UCP) on Portugalin yliopistokoulutusjärjestelmän vertailulaitos. Hieman yli 50 vuoden kuluttua se on Times Higher Educationin Portugalin paras yliopisto 2. peräkkäisenä vuonna. UCP: llä on maine huippuosaamisesta, korkean tason tutkimuksesta ja vahvasta yhteydestä yhteiskuntaan, ja se on kansallinen laitos, jossa on neljä keskusta. 16 tiedekunnan integrointi liiketaloudesta, oikeustieteestä terveystieteisiin, humanistisiin tieteisiin tai teologiaan oli yli 37 000 perustutkintoa, 12 000 maisteria ja 700 tohtorin tutkintoa yli 170 ohjelmassa.

  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • Lisbon, Portugali

  Pysyä muuttuvien aikojen tahdissa ja kunnioittaa heidän vaatimuksiaan. Olla esimerkkinä, jota seurataan. Täyttää ylpeydellä ne, jotka meidän kanssamme ovat päättäneet edistää oikeudenmukaisempaa ja parempaa yhteiskuntaa. Tämä on NOVA School of Law sitoumus.

  • Lisbon, Portugali

  ULisboa on vastuussa siitä, että Lissabonin kaupungista tulee yksi suurimmista Euroopan kulttuurin ja tieteen pääkaupungeista, sillä sinne saapuu vuosittain yli 9000 ulkomaalaista opiskelijaa – noin 17,8 % opiskelijoiden kokonaismäärästä – yli 100 maasta. etsivät korkealaatuista koulutusta sekä erilaista kulttuuria, ihastuttavaa säätä ja vieraanvaraisuutta, jota Lissabonilla ja Portugalilla on tarjota.

  • Rio de Mouro, Portugali

  Católica Medical School perustaminen on ollut Universidade Católica Portuguesan projekti yli 20 vuoden ajan, mutta vasta nyt on luotu oikeat olosuhteet sen luomiselle. Lääketieteellinen koulumme aloittaa matkansa ainutlaatuisella hetkellä sivilisaatiossamme: maailmanlaajuisen mittakaavan pandemia, joka on aiheuttanut niin monia muutoksia, vaikeuksia, kysymyksiä ja epäilyksiä, jotka pakottavat meidät ajattelemaan uudelleen kahta ihmisten kannalta perusaluetta: koulutusta ja terveydenhuoltoa. Suurella innostuksella ja vastuuntuntolla omistaudumme tämän lääketieteellisen korkeakoulun luomiseen, ja olemme varmoja sen valtavasta arvosta niille, joilla on kutsumus harjoittaa lääketiedettä sekä edistää lääketieteen opetuksen erinomaisuutta Portugalissa. .

  • Monte de Caparica, Portugali

  Perustamisestaan lähtien Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL on ollut opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan yhteisö, jonka tehtävänä on "omistettu edistämään opiskelijoidensa tietämystä, oppimista ja koulutusta terveydentilan parantamiseksi." globaali yhteiskunta 2000-luvulla”. Se on ollut jo pitkään vertailulaitos terveydenhuollon opetuksessa Portugalissa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  EIT:n digitaalisen kesäkoulun ohjelmat ovat avoimia kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille, nuorille ammattilaisille ja muille, jotka haluavat sukeltaa syvälle uusiin digitaaliteknologioihin, oppia muuttamaan teknologian liiketoiminnaksi ja lopulta käynnistää syväteknologian startup-yrityksiä. Opi huipputeknologian EU-kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapausten, projektityön ja yhteistyön kautta. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu lukukausimaksu. Pidä hauskaa tapaamalla ja verkostoitumalla samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!

  • Lisbon, Portugali
  • Porto Salvo, Portugali
  • + 1 lisää

  Instituto Superior Técnico (Técnico) on Lissabonin yliopiston tekniikan korkeakoulu. Lähes 11 vuosikymmentä sitten perustetussa Técnicossa on noin 12 000 opiskelijaa yli 60 eri kansallisuudesta. Portugalissa huippuarvostettu Técnico on kansainvälisesti tunnustettu akateemisesta ja tieteellisestä huippuosaamisestaan tekniikan, arkkitehtuurin, tieteen ja teknologian aloilla, korkeakoulujen, yritysten ja yhteiskunnan välisten suhteiden edistämisestä sekä innovaation, yrittäjyyden, työpaikkojen luomisen ja tietoa.

  • Evora, Portugali
  • Rome, Italia
  • + 1 lisää

  Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille arkeologian erikoistaitoja ja materiaalien analyyttistä karakterisointia esihistoriasta (megaliittista) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen). Kulttuuriperinnön aineistojen tutkiminen ja konservointi on tutkimusalue, jolla on vahva monitieteinen konnotaatio ja joka vaatii humanististen ja luonnontieteiden tutkimusaloilla kattavia taitoja. ARCHMAT tarjoaa yhteisen, integroidun alustan erinomaisille opiskelijoille, jotka ovat peräisin joko luonnontieteiden tai humanististen tieteiden koulutustaustasta, jotta he ymmärtävät edistyneitä tieteellisiä menetelmiä, joita käytetään arkeologisten materiaalien tutkimiseen, ja pyrkii muodostamaan erittäin erikoistuneita ammatillisia asiantuntijoita nousevalla arkeometrian, eli sovellettavien fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden alalla. arkeologisen ja kulttuuriperinnön materiaalien tutkimiseen.

  • Lisbon, Portugali

  NOVA University Lisbon perustettiin 11. elokuuta 1973, ja se on nuorin Lissabonin kolmesta osavaltion yliopistosta. Korkeakoulutuksen laajentamisen ja monipuolistamisen puitteissa yliopisto otti Portugalin järjestelmässä käyttöön uuden mallin, jossa korostettiin monitieteisiä lähestymistapoja, teknologista kehitystä ja samalla turvattiin tarjonta perinteisillä akateemisilla aloilla, mukaan lukien lääketiede, tieteet ja humanistiset tieteet.

  • Porto, Portugali

  Suuri yliopisto kääntää perusarvonsa sosiaalisiksi vaikutuksiksi, mittaamalla kunnianhimoa sosiaalisella vastuulla ja tekemättä työtä muutamien voittojen vaan ihmiskunnan hyväksi. Johtavana tutkimusyliopistona Universidade Católica Portuguesa auttaa vahvistamaan yhteiskuntaa tuottamalla elämää muuttavaa tiedettä, koulutettuja kansalaisia ja tulevaisuuteen suuntautuneita yrittäjiä.

  • Lisbon, Portugali

  Tervetuloa humanistiseen tiedekuntaan! Monitieteisen tutkimuksen ja opetusympäristön viljelystä tunnettu humanistinen tiedekunta (portugalilainen lyhenne FCH jäljempänä) tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto-, maisteri- ja tohtoriohjelmia, jotka on ankkuroitu viiden keskeisen tieteenalan ympärille - Viestintätieteet, Yhteiskuntatieteet, Kulttuurintutkimus, filosofia ja psykologia - ja kaksi instituuttia: Perhetieteiden instituutti ja Orientalistisen instituutti.

  • Portalegre, Portugali

  Portalegren ammattikorkeakoulu on julkinen korkeakoulu, joka yhdistää koulutuksen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulun (ESECS-IPPortalegre), tekniikan ja johtamisen korkeakoulun (ESTG-IPPortalegre), korkeakoulun (ESS-IPPortalegre) , Portalegre, ja Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), Elvas.

  • Porto, Portugali

  ISAG - European Business School on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka perustettiin vuonna 1979 ja sijaitsee Porton kaupungissa. Yli 40 vuoden historia ja perinteet korkea-asteen koulutuksessa korkealaatuisen opetuksen ja innovatiivisen ja kunnioittamattoman aseman ohjaamana. ISAG oli edelläkävijä johtamisen ja matkailun kursseilla Pohjois-Portugalissa. ISAG - EBS on vahvistanut kansainvälistymisstrategiaansa ja asemaansa yhtenä Portugalin parhaista kauppakorkeakouluista.