Keystone logo
Paraguay

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Paraguay 2023

Laitosten lukumäärä: 4
  • Monterrey, Meksiko
  • Buenavista, Meksiko
  • + 35 lisää

  Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, riippumaton laitos, joka ei liity poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin. Se perustettiin vuonna 1943 meksikolaisen liikemiehen Eugenio Garza Sadan vision ansiosta. Sillä on 31 kampusta, 21 päämajaa ja kansainvälisiä yhteystoimistoja. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia, joilla on yrittäjähenki, inhimillinen järki ja korkea kilpailukyky.

  • Caaguazú, Paraguay

  Universidad del Norte on Paraguayn neljänneksi vanhin. Siitä lähtien hän on sitoutunut opetuksen laatuun, kulttuurin säilyttämiseen ja innovointiin, tieteellisen tiedon jakamiseen ja laajentamiseen sekä kansallisella tasolla vaikuttavien johtajien kehittämiseen.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel saapuu Paraguayhin vuonna 2011 ainoana kansallisena kouluna, joka tarjoaa kaksoistutkinnon ja antaa opiskelijoilleen Ranskan valtion tunnustaman kandidaatin tutkinnon, kandidaatin. Vatel-koulujen menestys maailmanlaajuisesti johtuu siitä, että ylläpidämme kaksoisopetuksen konseptia, jossa 50% opitaan luokassa ja loput 50% harjoittelu- ja harjoittelupaikoissa maamme ja maailman parhaimmissa hotelleissa. Pidetään aina uskana filosofialle, jonka mukaan "kaikki teoreettiset tiedot on varmistettava välittömästi käytännön kautta".

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay on maan ensimmäinen ja ainoa hotellikoulu, joka on vuodesta 2012 lähtien valmistunut hotellien hallinnon parhaista tutkinnoista ja jolla on laaja työkokemus kansallisissa ja kansainvälisissä hotelleissa.