Keystone logo
Oman

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Oman 2023

Laitosten lukumäärä: 25
  • Muscat, Oman

  Muscatin sydämessä sijaitseva Muscat University perustettiin vuonna 2016, ja sen tehtävänä on muuttaa yksilöitä ja yhteisöjä alan sitoutuneen, tutkimukseen perustuvan opetuksen ja oppimisen avulla, joka on sekä tiukkaa että relevanttia. Saavutamme menestystä tarjoamalla suotuisan oppimisympäristön osallistavassa globaalin kansalaisuuden kulttuurissa.

  • Al Jazirah Al Hamra, Arabiemiirikunnat
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 8 lisää

  Ascencia Business School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä yliopisto -ohjelmia asuessaan Arabiemiirikunnissa. Päätavoitteemme on tarjota kaikille opiskelijoillemme laadukas ja kustannustehokas koulutus, ja olemme ylpeitä korkeimpien akateemisten standardien ylläpitämisestä. Ascencia Business School on hyvä käsitys paikallisista markkinoista ja valtava kokemus koulutuksen johtamisesta vuodesta 2006. Olemme tutkineet Lähi -idän markkinoita ja löytäneet tapoja markkinoida menestyksekkäästi täysin akkreditoituja, hyväksyttyjä ja tunnustettuja opetussuunnitelmia. Kurssimme järjestävät länsimaiset pätevät luennoitsijat, joilla on tohtorin tutkinto ja jotka on saatu tutkijoilta ja joilla on asiaankuuluva teollinen kokemus.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University on lupaus, jonka Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboos Bin Said ilmoitti Omanin kansallispäivän 10-vuotispäivänä vuonna 1980. Rakentaminen aloitettiin vuonna 1982, ja ensimmäiset Sultan Qaboosin yliopiston opiskelijat otettiin mukaan vuonna 1986. Hänen Majesteettinsa kuninkaallisten ohjeiden mukaisesti yliopisto aloitti viiden korkeakoulun kanssa; nimittäin lääketiede, tekniikka, maatalous, koulutus ja tiede. Lisäksi College of Arts perustettiin vuonna 1987 vuonna 1993 kehitetyn kauppa- ja kauppakorkeakoulun jälkeen. Oikeustieteen korkeakoulu liittyi yliopistoon vuonna 2006 ja lopulta sairaanhoitajakorkeakoulu perustettiin vuonna 2008.

  • Al Buraimi, Oman

  Al Buraimi University College on ensimmäinen yliopistollinen korkeakoulu Al Buraimin kuvernöörissä. Sen perustaminen oli välitön tulkintatoimi ja todellinen vastaus Hänen Majesteettinsa, sulttaani Qaboos Bin Saeedin korkeimpaan kehotukseen, levätköön rauhassa, yksityiselle sektorille aloittamaan investoinnit korkeakoulutukseen perustamalla uusia yksityisiä akateemisia instituutioita, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään koulutusmahdollisuuksia eri akateemisilla aloilla Omanin tuleville opiskelijoille tavoitteena vastata paikallisten työmarkkinoiden tarpeisiin, joilla on ammattitaitoisia paikallisia mahdollisuuksia selviytyä globaaleista taloudellisista muutoksista. Lukuvuoden toisen lukukauden (2003 – 2004) alussa aloitettu opiskelu korkeakoulussa oli dynaaminen lähtökohta, joka perustui uskomattomaan kumppanuuskokemukseen California State Universityn kanssa tavoitteena saavuttaa sen kokemusten ja kokemusten äärimmäinen hyöty. edistynyt akateeminen asiantuntemus akateemisilla opintoaloilla, tieteellisellä tutkimuksella, laadunvarmistuksella jne. Lisäksi korkeakoulun arvokas hallinnollinen ja tekninen apu on merkittävästi auttanut korkeakoulua alueen muiden korkeakoulujen ja yliopistojen edelläkävijänä. Hänen majesteettinsa kunnialliset ohjeet, lepää rauhassa, ovat olleet kulmakivenä perussääntöjen ja tehokkaiden käytäntöjen laatimiselle akateemisille laitoksille akateemisen tiedon ja ammatillisten taitojen kehittämiseksi. Tämä puolestaan antaisi nykyisille ja tuleville sukupolville mahdollisuuden palvella tehokkaasti ja luovasti yhteisöä ja maata. Lisäksi akateemisille tiedekunnille tarjottu fyysinen ja henkinen tuki on johtanut korkeimpien kansainvälisten laatukriteerien mukaisten koulutusstandardien ylläpitämiseen. Opiston hallinto- ja akateeminen henkilökunta on kiinnittänyt huomattavaa huomiota näihin olennaisiin asioihin alkaen innovaatiota, kokeilua ja luovuutta edistävien tilojen perustamisesta uudelle kampukselle, ajanmukaisten opetustekniikoiden omaksumisesta ja lopulta pätevien henkilöstöresurssien rakentamisesta. opiskelijoille tietoa maan hyvinvoinnin ja kehityksen edistämiseksi.

  • Muscat, Oman

  Saksan teknillisen yliopiston (GUtech) historiaa voidaan jäljittää vuoteen 2003, jolloin visionäärinen Omanis suunnitteli korkealaatuisen teknillisen yliopiston perustamista Omaniin. Tätä näkemystä innoittivat Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboosin ohjeet yksityisten sijoittajien tarjoamasta laadukasta korkeakoulutusta Omanissa.

  • Muscat, Oman

  Saksan teknillisen yliopiston (GUtech) historiaa voidaan jäljittää vuoteen 2003, jolloin visionäärinen Omanis suunnitteli korkealaatuisen teknillisen yliopiston perustamista Omaniin. Tätä näkemystä innoittivat Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboosin ohjeet yksityisten sijoittajien tarjoamasta laadukasta korkeakoulutusta Omanissa.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lisää

  Exeed College, joka visioitiin vuonna 2016, on Westford Education Groupin arvostettu yritys, joka tarjoaa huippuluokan online-/osa-aikaisia akateemisia ohjelmia. Arabiemiirikunnissa sijaitseva maailmanluokan koulutuksen hallinnan tarjoaja Exeed College helpottaa liiketalouden ja koulutuksen tohtoriohjelmia, erikoistuneita MBA-ohjelmia, koulutuksen maisteriohjelmia ja erilaisia opettajien pätevyysohjelmia laajan läsnäolonsa kautta GCC: ssä, Afrikassa, Aasiassa, Kaakkois- ja Euroopan maissa.

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - on johtava korkealaatuisen ammatillisen koulutuksen tarjoaja Hospitality-, catering- ja matkailuteollisuudelle Persianlahden alueella. Omanissa Muscatissa sijaitseva yritys pyrkii tarjoamaan mahdollisimman kattavaa ja ammattimaista koulutusta.

  • Seeb, Oman

  Insinööritieteiden korkeakoulu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Caledonian College Of Engineering , perustettiin vuonna 1996. Ensimmäinen yksityinen insinööritieteiden korkeakoulu Omanin sulttaanikunnassa. Se tarjoaa kansainvälisten standardien mukaisia insinöörin perustutkinto- ja maisteriohjelmia, ja IET (Iso-Britannia) ja CIOB (Iso-Britannia) ovat hyväksyneet UG-ohjelmat; laitos on akkreditoitu OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tarjoaa liike-elämän, ammatillisen kehityksen, johtamisen ja pehmeiden taitojen koulutusohjelmia ja työpajoja sekä kursseja, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita parantamaan englannin kieltään, IELTS: ää ja atk-taitoja henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Tarjoamme konsultointi- ja johtamiskoulutusratkaisuja.

  • Sohar, Oman

  Ammattikorkeakoulu - Sohar on yksi kuudesta korkeakouluministeriön alaisuudessa toimivasta korkeakoulusta, joka perustettiin vuonna 1990 ja joka sijaitsee Soharin kaupungissa Pohjois-Albatinahin kuvernoraatissa. Korkeakoulujen visio on tärkeässä roolissa Omanin esittelemisessä maailmalle kehitysmaana, mikä heijastuu osallistumiseksi soveltavien tieteiden kenttään ja osaamisyhteisön kehittämiseen siihen, mikä vahvistaa Omanin kulttuurinormit.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design on yksityinen korkeakoulun taide- ja muotoilulaitos, joka sijaitsee Muscatissa, Omanin sulttaanikunnassa. Ministeriön asetuksella perustettu ja korkeakouluministeriön säätämä korkeakoulu aloitti virallisesti akateemiset ohjelmansa ja palvelunsa lokakuussa 2004. Kollegiota johtaa hallintoneuvosto, jota johtaa yksityisten yliopistojen ja korkeakoulujen pääosasto.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology on GCC: n johtava koulutus Muscatissa, Omanissa. Tarjoamme erilaisia koulutusohjelmia tietotekniikan, tietokantatekniikan, projektinhallinnan, pehmeiden taitojen ja paljon muuta. Sitä johtaa tiimi uskomattoman lahjakkaita ammattilaisia, joilla on yli 30 vuoden yhdistetty kokemus IT- ja yrityskoulutuksesta.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) perustettiin Omanin sulttaanikuntaan vuonna 2004 tiedekuntana, jota hallinnoitiin voittoa tavoittelemattomana yksityisenä yliopistona. Se sijaitsee 140 km päässä Muscatin kansallisesta pääkaupungista Al-Dakhiliyan sisätiloissa lähellä historiallista entistä pääkaupunkia Nizwaa. Yliopisto pyrkii tarjoamaan progressiivisen ja turvallisen oppimisympäristön, jossa kunnioitetaan sulttaanikunnan perinteitä ja arvoja.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College (IMCO) on ainutlaatuinen korkeakoulu Omanissa, Persianlahden yhteistyöneuvoston maissa ja muualla. IMCO perustettiin 24. huhtikuuta 2005, ja sen omistaa Omanin hallitus (ASYAD).