Keystone logo
Latvia

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Latvia 2023

Laitosten lukumäärä: 9
  • Liepāja, Latvia

  Valitse opiskelu Liepaja University - se on avain kehitykseen!

  • Riga, Latvia

  Latvian yliopisto on perustettu vuonna 1919, ja tällä hetkellä se on yli 14 000 opiskelijallaan, 13 tiedekunnallaan ja yli 20 tutkimuslaitoksellaan ja itsenäisellä tutkimuskeskuksellaan yksi Baltian suurimmista kokonaisvaltaisista ja johtavista tutkimusyliopistoista. Yliopisto tarjoaa yli 130 valtion akkreditoitua akateemista ja ammatillista opinto-ohjelmaa.

  • Riga, Latvia

  EKA sijaitsee Riiassa, Lomonosova Str. 1, rakennus 5 - katu on nimetty suuren tiedemiehen mukaan, jonka toiminnassa yhdistettiin luovia, akateemisia ja ammatillisia perinteitä. Rakennus, jossa EKA sijaitsee tänään, on rakennettu vuonna 1909. Nyt rakennus on täysin kunnostettu ja sen tekniset laitteet vastaavat täysin Euroopan korkeakoulujen standardeja.

  • Riga, Latvia

  Turiba University on Baltian suurin yksityinen yliopisto, joka on erikoistunut yritys- ja matkailukoulutukseen. Yliopisto tarjoaa koulutusta liiketoiminnan, matkailun, viestinnän, logistiikan ja IT -aloilla. Turiba on saanut tunnustusta työnantajilta ja sijoittunut tunnetuimpien yliopistojen kärkeen. 99,61% valmistuneista on työssä - tämä on korkein työllisyysaste Latvian yliopistoissa, ja lisäksi yli 80% yliopisto -opiskelijoista työskentelee opintojensa aikana.

  • Riga, Latvia

  Latvian valtion fyysisen kulttuurin instituutti (LVFKI) aloitti toimintansa 1. tammikuuta 1946 LSSR:n kansankomissaarien neuvoston päätöksellä.

  • Jelgava, Latvia

  Latvian biotieteiden ja teknologioiden yliopisto on Latvian tasavallan korkeakoulu ja tiedelaitos, jossa tehdään tieteellistä tutkimusta sekä akateemisia ja ammatillisia opinto-ohjelmia.

  • Ventspils, Latvia

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) perustettiin vuonna 1997 itsenäisenä valtionyliopistona ja tieteellisenä laitoksena. Sen perustoiminta on tieteellisen tutkimuksen suorittaminen sekä akateemisten ja ammatillisten opinto-ohjelmien toteuttaminen.

  • Rēzekne, Latvia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Latvia

  TSI on moderni dynaaminen ammattikorkeakoulu, joka sijaitsee Riiassa, Latviassa ja tarjoaa korkealaatuista koulutusta latviaksi ja englanniksi keskittyen soveltavaan tutkimukseen. Latvia sijaitsee Koillis-Euroopassa Itämeren rantaviivalla, ja sen pääkaupunki Riika on yksi Euroopan metropoleista, jossa on aktiivista sosiaalista elämää, upeaa arkkitehtuuria, vihreitä puistoja ja ystävällisiä ihmisiä. TSI luo elävän koulutusympäristön, jossa on arvostettuja luennoitsijoita kaikkialta maailmasta. TSI on yhteisö intohimoisia, kantavia ja omistautuneita henkilöitä, jotka tarjoavat yksilöllistä lähestymistapaa opiskelijoille tarkoituksenaan luoda pitkäaikaisia suhteita. TSI luo eloisan koulutusympäristön, jossa on arvostettuja luentoja kaikkialta maailmasta.