Keystone logo
Kroatia

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Kroatia 2023

Laitosten lukumäärä: 24
  • Miskolc, Unkari
  • Zagreb, Kroatia
  • + 2 lisää

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Split, Kroatia

  Psykologian perustutkinto-ohjelma koordinoidaan psykologian eurooppalaisen tutkintotodistuksen (EuroPsy) kanssa ja perustuu osaamispohjaiseen lähestymistapaan korkeakoulutukseen. Tutkimus kestää kuusi lukukautta (180 op), ja sen päätyttyä tutkinnon suorittaneet saavat otsikon University Baccalaureus of Psychology (univ. Bacc. psyykkinen.). Luokat pidetään humanistisessa ja yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa ja muualla Splitin yliopistossa. Tutkimus suoritetaan kokonaan englanniksi ja valmistaa opiskelijoita kansainväliseen tieteelliseen ja ammatilliseen viestintään alusta alkaen. Opinto-ohjelmaan osallistuvat tutkijat ja opettajat Kroatian yliopistoista ja kansainvälisistä instituutioista, kuten Yalen yliopistosta, Santa Fe -instituutista, Northeastern Universitystä, Huddersfieldin yliopistosta, University Westistä ja Université de Poitiersista. Opintojensa aikana opiskelijat oppivat eri psykologisista tieteenaloista ja teoreettisista suuntauksista, hankkivat tutkimusmetodologisia taitoja ja saavat perustiedot psykologian leikkaavista tieteenaloista (esim. filosofia, antropologia, sosiologia). Opintojensa päätyttyä opiskelijat voivat työskennellä tutkimuksen, tiedonkeruun ja käsittelyn suunnittelussa ja toteuttamisessa (markkinatutkimus, televiestintä, media, valtiosta riippumattomat järjestöt jne.) tai jatkaa koulutustaan jatko-opinnoissa Kroatiassa ja EU-maissa.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Zagreb, Kroatia
  • Zadar, Kroatia

  Algebra University College perustettiin vuonna 2008 yksityiseksi korkeakouluksi, joka sijoittui 1. sijalle Kroatian tasavallassa ohjelmien yleisessä laadussa ja laadunvarmistusjärjestelmässä National Agency for Science and Higher Educationin mukaan. Tarjoamme moderneja tietojenkäsittelytieteen kandidaatti- ja maisteriohjelmia: Tietotiede, Pelikehitys, Ohjelmistotuotanto ja Järjestelmätekniikka; Taloudessa: Digitaalinen markkinointi ja e-Leadership MBA ja Arts: Design, 3D Design ja Communications Management, kaikki opetetaan englanniksi.

  • Osijek, Kroatia

  University of Osijek on tieteellisen tutkimuksen, taiteellisen luomisen, opetuksen ja opiskelun yhdistävä oppilaitos, joka kehittää tiedettä, ammattia ja taidetta, valmistaa opiskelijoita tieteelliseen tietoon ja menetelmiin sekä taiteelliseen arvoon perustuvaan ammatilliseen työhön, kouluttaa nuoria tutkijoita. , osallistuu opiskelijoiden yhteiskunnallisten etujen toteuttamiseen ja edistää kansainvälistä, erityisesti eurooppalaista korkeakouluyhteistyötä, tieteellistä ja taiteellista toimintaa. =========

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Itävalta
  • + 4 lisää

  Alma Mater Europaea on itsenäinen korkeakoulu, joka on erikoistunut urakeskeisen koulutuksen tarjoamiseen uravajauksilla aloilla. Opinto-ohjelmamme ovat relevantteja, ajantasaisia, poikkitieteellisiä ja interaktiivisia.

  • Zagreb, Kroatia

  Zagrebin yliopiston sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn tiedekunta (kroatialainen lyhenne: FER) on Kroatian tasavallan johtava korkeakoulu ja tutkimuslaitos sähkötekniikan, tietojenkäsittelyn sekä tieto- ja viestintätekniikan alalla.

  • Geneva, Sveitsi
  • Zagreb, Kroatia
  • + 1 lisää

  SSBM on maailmanlaajuinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme suunniteltiin yli 30 alan kumppanin kanssa. Takaamme Sveitsin laadukkaan koulutuksen ja huippuosaamisen. SSBM Geneve on ACBSP-akkreditoitu ja EduQua-sertifioitu. VISIOMME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen liiketoiminta- ja johtamiskoulu, joka tarjoaa ensiluokkaista tutkimusta, käytäntöä ja koulutusta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvasti koulutuksellista huippuosaamista ja asiantuntemustamme liiketalouden koulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja korkealaatuisen oppimiskokemuksemme avulla. Kannustamme monimuotoisuutta ja maailmanlaajuisia yhteyksiä opiskelijoidemme, tiedekuntamme ja liikekumppaneidemme välillä.

  • Zagreb, Kroatia
  • Split, Kroatia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatia

  Zagrebin yliopisto (1669) on Kaakkois-Euroopan vanhin ja suurin yliopisto. Zagrebin yliopisto tarjoaa kattavana julkisena Keski-Euroopan yliopistona koulutusta ja tutkimusta sekä kaikilla tieteellisillä aloilla (taide, biolääketiede, biotekniikka, insinööri, humanistiset tieteet, luonnontieteet ja yhteiskuntatieteet) sekä laajan valikoiman kursseja kaikilla tasoilla, perustutkimuksesta jatko-opintoihin. Se on 29 tiedekuntaa, 3 taideakatemiaa ja Kroatian yliopistokeskusta, ja se on maan lippulaivaharjoittelupaikka, jossa yli 7900 opettajaa ja 72480 opiskelijaa kehittää tietoa ja hankkii taitoja.

  • Split, Kroatia
  • Zagreb, Kroatia

  Yliopiston valitseminen mennä on yksi tärkeimmistä päätöksistämme, ja siksi koulu on vastuussa siitä, että kaikki sen opiskelijat saavat tarvittavat tiedot, rakentavat taitoja ja valmistautuvat parhaalla mahdollisella tavalla 21. vuosisadan yritysmarkkinoille. vuosisadalla. University College Aspiran tehtävänä on luoda transformatiivinen koulutuskokemus soveltamalla parhaita globaaleja käytäntöjä ja tekemällä yhteistyötä alan johtajien kanssa.

  • Rijeka, Kroatia

  Rijekan kauppatieteiden tiedekunta perustettiin vuoden 1961 puolivälissä. Ensimmäiset luennot alkavat 1.11.1961, tiedekunta on kouluttanut talouden asiantuntijoita erityisesti Kroatian rannikon ja Istrian alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. Vuonna 2001 tiedekunta muutti uuteen osoitteeseen I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Kroatia

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić kehittyy edelleen korkealaatuiseksi korkeakouluksi, jolla on selkeästi määritelty yritys- ja johtamisalan koulutus ja tutkimus kestävän kehityksen olosuhteissa. Sen ohjelmat perustuvat selkeisiin oppimistuloksiin ja elinikäiseen koulutukseen ja ovat houkuttelevia opiskelijoille.

  • Zadar, Kroatia

  Zadarilla on vuosisatoja vanha yliopistoperinne, joka on pisin Kroatiassa: kirkollisen koulutuksen perinteen mukaisesti, joka mainittiin ensimmäisen kerran 100-luvulla, Dominikaaninen korkeakoulu Studium generale, myöhemmin tunnettu nimellä Universitas Iadertina, perustettiin jo 14. kesäkuuta. 1396.