Keystone logo
Kanada

Opiskelu PHD sisään Kanada 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  624
 • Osuus apuohjelmista

  47
 • Internet-liittymä

  58
 • Paikallinen kuljetus

  67

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Viisumivaatimukset

Jotta voit opiskella Kanadassa yli 6 kuukautta, sinun on hankittava kanadalainen opintolupa, joka toimii kanadalaisena opiskelijaviisumina oleskelusi ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Kanadan opintolupa

Hinta ja valuutta

CAD 150

Kuka voi hakea viisumia?

Useimpien ulkomaalaisten on haettava opintolupaa. Opintolupa, kun se on myönnetty, antaa ulkomaalaiselle mahdollisuuden opiskella Kanadassa hyväksytyssä instituutissa määritetyn kurssin tai ohjelman ajan. Joissakin tapauksissa et tarvitse opintolupaa mennäksesi kouluun Kanadassa:

 1. Jos kurssi tai ohjelma, jota aiot opiskella, kestää alle 6 kuukautta.
 2. Jos olet Kanadaan sijoittautuneen ulkomaanedustajan perheenjäsen tai sen henkilökunta.
 3. Jos olet ulkomaisten asevoimien jäsen. Tarvitset kuitenkin edelleen sähköisen matkustusluvan (eTA) lentääksesi Kanadaan.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Verkko-/paperihakemus

Voit hakea Kanadan opintolupaa joko verkossa tai paperihakemuksella, jonka saa Kanadan kansalaisuus ja maahanmuutto (CIC) -verkkosivustolta.

Verkkosivusto:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Kuinka tehdä hakemus?

1. Sinun on ensin hankittava standardoitu hyväksymiskirje tunnustetulta korkeakoulutuksen tarjoajalta.

2. Seuraava vaihe on saada Kanadan opiskelijaviisumin hakemuspaketti joko CIC: n verkkosivustolta (http://www.cic.gc.ca) tai ottamalla yhteyttä paikalliseen viisumitoimistoon tai Kanadan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi.

3. Saadaksesi hakemuspakettisi, sinun on vastattava muutamaan itseäsi koskevaan kysymykseen CIC:n verkkosivustolla. Nämä kysymykset määrittävät, oletko oikeutettu hakemaan kanadalaista opiskelijalupaa verkossa ja mitä asiakirjoja sinun on toimitettava. Jos sinut todetaan kelvolliseksi, saat henkilökohtaisen tarkistuslistan koodin, joka on voimassa 60 päivää ja jota tarvitset voidaksesi lähettää hakemuksesi verkossa. Muista tulostaa koodisi sisältävä sivu myöhempää tarvetta varten. Sivu sisältää myös hakuoppaan, arvioidun lukukausimaksun summan, luettelon asiakirjoista, jotka sinun on toimitettava hakemuksesi mukana, ja ohjeet seuraaviin vaiheisiin.

4. Kun olet valmis hakemaan, luo MyCIC-tili, johon syötät henkilökohtaisen tarkistuslistasi koodin. Saat sitten henkilökohtaisen asiakirjan tarkistuslistan, jonka avulla voit ladata ja lähettää asiakirjasi CIC: lle.

5. Kun sinulla on asiakirjat ja hakemuslomake valmiina ja olet maksanut maksusi, voit lähettää täytetyn hakemuksesi CIC:lle.

6. Jotkut hakijat saattavat joutua osallistumaan haastatteluun paikallisessa viisumitoimistossaan.

7. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat esittelykirjeen, kun taas opiskelijoille maista, jotka vaativat sähköisen matkustusluvan (eTA) ja / tai väliaikaisen oleskeluviisumin, myönnetään ne tarvittaessa. eTA yhdistetään passiisi. On tärkeää, että matkustat samalla passilla, jota käytit hakiessasi opintolupaasi. eTA on voimassa viisi vuotta tai kunnes passisi vanhenee, sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

8. Esitä nämä yhdessä passisi, todisteen taloudestasi ja hyväksymiskirjeesi (ja muiden asiakirjojen kanssa, jotka sinua on neuvottu ottamaan) Kanadan rajapalveluvirastolle (CBSA), joka sitten myöntää Kanadan opintolupasi ja antaa sinulle pääsyn Kanadaan. Kanadan opiskelijaviisumiin vaadittavat asiakirjat ovat:

 • Täytetty hakemuslomake;
 • Alkuperäinen hyväksymiskirje yliopistolta;
 • Voimassa oleva passi/matkustusasiakirja, jonka avulla voit myös palata kotimaahasi. Jos asut Yhdysvalloissa, tämä ei ole välttämätöntä;
 • Kaksi äskettäistä passikokoista valokuvaa, joiden selässä on nimen ja syntymäajan tiedot;
 • Todiste taloudellisesta tuesta opintojen aikana, joka edustaa: lukukausimaksu + 833 CAD / kk (kaikissa maakunnissa, paitsi Quebecissä) tai lukukausimaksu + 917 CAD / kk (Quebec);
 • Selityskirje;
 • Jos aiot opiskella Quebecissä, tarvitset myös Certificat d'acceptation du Québecin, englannin- ja ranskankieliset käännökset asiakirjallesi, kääntäjän lausunnon ja oikeaksi todistetun kopion alkuperäisistä asiakirjoista;
 • Todistus siitä, että olet maksanut opintolupamaksun (150 CAD).

Milloin kannattaa hakea?

Käsittelyajat vaihtelevat. Se riippuu lähettämäsi hakemuksen tyypistä ja siitä, missä se käsitellään. Paperihakemukset kestävät yleensä noin kaksi kertaa niin kauan kuin verkkohakemukset. On aina suositeltavaa tarkistaa käsittelyajat hyvissä ajoin etukäteen: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Kun sinulla on kanadalainen opintolupa, voit hakea sen uusimista Kanadasta, jos päätät jatkaa opintojasi.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Voit työskennellä kampuksella tai sen ulkopuolella jopa 20 tuntia yliopiston lukukausien aikana ja kokopäiväisesti taukojen, kuten talvi- tai kesälomien, aikana ilman työlupaa. Saadaksesi pätevyyden, sinulla on oltava voimassa oleva opintolupa ja oltava kokopäiväinen opiskelija. Tarvitset myös sosiaalivakuutusnumeron (SIN) Service Canadalta työskennelläksesi Kanadassa tai saadaksesi etuja ja palveluja valtion ohjelmista. Opintolupasi tulee pätemättömäksi 90 päivän kuluttua opinto-ohjelman suorittamisesta, joten sinun on hankittava valmistumisen jälkeinen työlupa, jos haluat jäädä Kanadaan opintojen jälkeen ja etsiä työtä. Tämä on voimassa kolme vuotta.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Kanadan opiskelijaviisumi voidaan evätä, jos viisumivirkailija epäilee, että hakijan tarkoitus mennä Kanadaan on esitetty väärin - jos opintojakso ei ollut todellinen syy, miksi henkilö haki. Vielä todennäköisempää on, että todisteet annetuista varoista voivat olla riittämättömiä odotettuihin lukukausi-, ruoka-, vuokra- jne.