Keystone logo
Israel

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Israel 2023

Laitosten lukumäärä: 24
  • Ari'el, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Israel

  Jerusalemin musiikki- ja tanssiakatemia (JAMD) on Israelin vanhin ja suurin esittävän taiteen akateeminen laitos. Vuonna 2023 vietämme 90-vuotisjuhlaamme, mutta silti tunnemme itsemme nuoriksi ja täynnä innostusta ja energiaa. JAMD kouluttaa vuosittain noin 850 lahjakasta opiskelijaa Israelin vastakkaisista alueista ja taloudellisista taustoista, juutalaisista, kristityistä ja muslimeista. JAMD laajentaa parhaillaan rakenteitaan upouudella arkkitehtonisella State of the Art -rakennuksella.

  • Jerusalem, Israel

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities on akateeminen laitos, jonka vuonna 2011 perusti kansainvälinen tutkijaryhmä.

  • Ramat Gan, Israel

  CLB on luokiteltu parhaaksi koulutusohjelmissa, luennoitsijoiden laadussa ja yleisessä tyytyväisyydessä Israelin kansallisen ylioppilaskunnan tutkimuksessa. Tämä luo yhdessä monikulttuurisen ja monipuolisen opiskelijaryhmän kanssa energisen ja jännittävän oppimisympäristön.

  • Jerusalem, Israel
  • Rehovot, Israel

  The Hebrew University of Jerusalem on jatkuvasti luokiteltu Israelin parhaaksi yliopistoksi ja maailman 100 parhaan joukkoon. Perustamisestaan lähtien vuonna 1921 yliopisto yhdistää uraauurtavaa tutkimusta, akateemista huippuosaamista, runsasta opiskelijaelämää ja urakeskeistä lähestymistapaa.

  • Haifa, Israel

  Technion – Israel Institute of Technology on johtava tieteen, teknologian ja soveltavan tutkimuksen keskus ja yksi johtavista tiede- ja tekniikan korkeakouluista maailmassa. Technion on julkinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1912, se on Israelin vanhin yliopisto. Technion-kampus sijaitsee Carmel-vuorella Haifassa ja tarjoaa näkymät Välimerelle.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Israel

  Vuonna 1955 perustettu Bar-Ilan University oli yksi ensimmäisistä Israeliin perustetuista kattavista tutkimusyliopistoista. Sen virstanpylvässaavutukset tieteissä ja humanistisissa tieteissä ovat jättäneet lähtemättömän jäljen kansakunnan maisemaan 70 opiskelijasta 21 000:een. Yliopistossa on 8 tiedekuntaa: juutalaistiede, lääketiede, tekniikka, oikeustiede, biotieteet, täsmätieteet, yhteiskuntatieteet ja humanistiset tieteet. Nämä tiedekunnat ovat aktiivisia kumppaneita kansallisissa tiede- ja teknologiaaloitteissa.

  • Jerusalem, Israel

  Vuonna 1969 perustettu Jerusalem College of Technology (JCT) on yksi Israelin suurimmista akateemisista oppilaitoksista, jossa on noin 4800 opiskelijaa kolmella kampuksella. Oppilaitos on erikoistunut korkean teknologian tekniikkaan, teolliseen johtamiseen, liikehallintoon sekä elämän- ja terveystieteisiin.

  • Jerusalem, Israel

  Vuonna 1999 perustettu Azrieli – College of Engineering Jerusalem (alun perin nimeltään Jerusalem College of Engineering) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut luomaan hyvin koulutettuja ja korkeasti koulutettuja insinöörin ammattilaisia. Yliopisto tarjoaa neljän vuoden B.Sc. tutkinnot useilla tekniikan aloilla ja korkeakoulua edeltävät akateemiset valmisteluohjelmat opiskelijoille, jotka haluavat parantaa arvosanojaan hakea korkeakouluun ja ohjelmistotekniikan ja teknisen yrittäjyyden maisteriohjelmiin.

  • Ketura, Israel

  The Arava Institute for Environmental Studies on Lähi -idän johtava ympäristötutkimus- ja tutkimuslaitos. Se sisältää akkreditoituja akateemisia ohjelmia, tutkimuskeskuksia ja kansainvälisiä yhteistyöaloitteita, jotka keskittyvät moniin ympäristönäkökohtiin ja haasteisiin.

  • Haifa, Israel

  COLMAN on sitoutunut opiskelijoiden henkiseen ja ammatilliseen kehitykseen valitsemillaan aloilla. Se on monipuolisen taustan omaavien opiskelijoiden saatavilla, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan räätälöityä apua tarvitseville. Tiedekunnan jäsenet ajattelevat ja harjoittavat opetusta enemmän kuin ammatti, se on kutsumus.

  • Kfar Giladi, Israel

  Tel-Hai College tarjoaa akateemisia perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia, jotka ovat tasavertaisia maan johtavien yliopistojen kanssa, ja houkuttelevat lahjakkaita opiskelijoita ja tutkijoita pohjoiselle reuna-alueelle.

  • בית ברל, כפר סבא, Israel

  Beit Berl College on monialainen korkeakoulu, joka keskittyy kouluttajien kouluttamiseen ja johtaa samalla koulutuksen, yhteiskunnan ja taiteen uutta kehitystä. Mielestämme koulutus on sosiaalisen liikkuvuuden, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden väline kaikille Israelin yhteiskunnan sektoreille.

  • Karmiel, Israel

  Perustamisestaan lähtien ORT Braude Academic College of Engineering on omaksunut yhden tavoitteen: korkea-asteen koulutuksen tekeminen kaikkien israelilaisten saataville heidän taloudellisesta taustastaan riippumatta.