Keystone logo
Irlanti

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Irlanti 2023

Laitosten lukumäärä: 82
  • Cork, Irlanti

  Johtava huippuosaamisen ja tutkimuksen yliopisto. Sijalla Top 1,1 % yliopistoista maailmanlaajuisesti* ja #1 Euroopassa IMPACT*:n mukaan. Turvallinen, ystävällinen ja ainoa englantia puhuva maa EU:ssa. 2 vuoden "stay back" -työviisumi EU:n ulkopuolisille opiskelijoille ja upeat työharjoittelumahdollisuudet kaikille!

  • Limerick, Irlanti

  University of Limerick on erottuva, uraauurtava ja yhdistetty yliopisto, joka muovaa tulevaisuutta kouluttamalla ja valtuuttamalla ihmisiä vastaamaan huomisen todellisiin haasteisiin.

  • Dublin, Irlanti

  On niin monia syitä, miksi kansainvälinen maisteriopiskelija haluaisi opiskella Irlannissa ja University College Dublin (UCD). Irlanti on ihanteellinen kohde kansainväliselle opiskelijalle, joka haluaa maailmanluokan koulutuksen progressiivisessa, innovatiivisessa maassa, jossa on lupaavia uramahdollisuuksia. Se on myös täydellinen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita upeista maisemista, kauniista rannikko- ja vuoristokävelyistä, muinaisesta kulttuurista ja arkkitehtuurista.

  • Dublin, Irlanti

  Independent Collegella on täydellinen paikka opiskelijaelämään Dublinissa: olemme aivan kaupungin keskustassa, kulttuuristen, akateemisten ja vapaa-ajan nähtävyyksien ympäröimänä. Independent Collegen ensisijainen tavoite on saada opiskelijamme läpi oppimisohjelmia, jotka ovat merkityksellisiä, pysyvät kanssasi ikuisesti, ovat tulevaisuuden menestyksesi perusta ja johtavat pätevyyksiin, joita arvostetaan valitsemallasi alalla. Valmistuttuasi perustutkinto-, jatko- tai ammattipalkintosi eri tieteenaloilla tunnustetaan missä tahansa menetkin, sekä Irlannissa että ulkomailla. Olemme tavoitteellinen, urasuuntautunut korkeakoulu. Olemme ylpeitä henkilökohtaisesta opetusstamme, jonka korkeasti pätevä ja ystävällinen opetushenkilöstö toimittaa korkeimpien akateemisten standardien mukaisesti interaktiivisessa oppimisympäristössä.

  • Dame Street, Irlanti

  Valmistuneille yrityksille on hyötyä siitä, että he ovat ansainneet huipputeknisen tutkinnon yliopistosta, joka on tunnettu ja arvostettu kaikkialla maailmassa. Trinity on 1. sija Irlannissa ja maailman parhaiden yliopistojen joukossa.

  • Perth, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Shetland, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 11 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Irlanti
  • Dublin, Irlanti

  Vuonna 1990 perustettu Pulse College tarjoaa korkealaatuisia ammatillisia koulutuskursseja audio-, musiikki-, elokuva-, peli- ja animaatiokoulutuksessa. Kokeneiden työskentelevien ammattilaisten suunnittelemilla ja järjestämillä kursseilla Pulse on alan ammatillisten koulutuskurssien eturintamassa. Korkeakoulu tunnetaan kansainvälisesti maailmanluokan palveluistaan, koulutusohjelmiensa tasosta ja valmistuneiden laadusta.

  • Dublin 2, Irlanti

  Irlannin kansalliseksi kirurgian koulutuselimeksi perustettu RCSI on ollut terveydenhuollon koulutuksen eturintamassa perustamisestaan vuonna 1784 lähtien. Nykyään olemme innovatiivinen, maailman johtava kansainvälinen terveystieteiden yliopisto ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa koulutusta ja koulutusta perustutkinto-opiskelussa. , jatko- ja ammattitasot.

  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Irlanti

  Chevron Training on johtava akkreditoidun jatko- ja korkea-asteen koulutuksen tarjoaja terveydenhuollon sekä varhaisvuosien hoidon ja koulutuksen aloilla. Olemme erikoistuneet online-lastenhoito- ja terveydenhoitokurssien toimittamiseen, jotka on räätälöity vastaamaan oppijoiden tarpeita.

  • Dublin, Irlanti

  National Institute for Bioprocessing Research and Training Bioprocessing Research and Training (NIBRT) on maailmanlaajuinen bioprosessin koulutuksen ja tutkimuksen huippuyksikkö. NIBRT sijaitsee uudessa, maailmanluokan laitoksessa Dublinissa, Irlannissa. Tämä laitos on rakennettu tarkasti jäljittelemään moderni bioprosessointilaitos uusimmilla laitteilla.

  • Thomas Street, Irlanti

  National College of Art and Design on ainutlaatuinen asema taide- ja muotoilukoulutuksessa Irlannissa. Monet tärkeimmistä irlantilaisista taiteilijoista, suunnittelijoista ja taiteen opettajista ovat opiskelleet tai opettaneet korkeakoulussa. Se on pitkään ollut Irlannin keskeinen ja tärkein taide- ja muotoilukoulutuslaitos.

  • Dromthacker, Irlanti

  Institute of Technology Tralee (IT Tralee) perustettiin vuonna 1977 Traleen alueellisena teknillisenä korkeakouluna ja vuonna 1992 siitä tuli Traleen teknillinen instituutti. Instituutilla on tällä hetkellä 3500 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa, jotka työllistävät 350 henkilöä, ja se antaa vuosittain noin 60 miljoonan euron taloudellisen tuen paikalliselle taloudelle.

  • Dublin, Irlanti

  Warnborough College (Irlanti) on itsenäinen korkeakoulu, joka tarjoaa tutkintoja etäopiskelun avulla. Se perustettiin Irlannissa vuonna 1997, mutta sen juuret ulottuvat Oxfordiin, jossa Warnborough College (UK) perustettiin vuonna 1973. Warnborough-tuotemerkillä on nykyään kaksi itsenäistä korkeakoulua, jotka tarjoavat ainutlaatuisia oppimismahdollisuuksia monille opiskelijoille ympäri maailmaa. maailma.

  • Galway, Irlanti

  Vuonna 1849 perustettu Galwayn oikeustieteellinen korkeakoulu (NUI) tarjoaa innovatiivista oikeudellista koulutusta dynaamisessa koulussa, joka on omistettu vaikuttavalle, laadukkaalle oikeudelliselle tutkimukselle. Koulussa on 800 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa, yli 40 työntekijää, erilaisia perustutkinto- ja jatko-ohjelmia sekä jännittäviä kliinisen oikeudellisen koulutuksen mahdollisuuksia.