Keystone logo
Hongkong

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Hongkong 2023

Laitosten lukumäärä: 51
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  Hongkongin kaupunginyliopiston neurotieteen laitos perustettiin 1. heinäkuuta 2019. Visiomme on tehdä uraauurtavaa tutkimusta hermostosta ja luoda erinomainen koulutusalusta neurotieteen koulutukselle, joka valmistaa valmistuneita tulevaisuuden jännittävään ja monipuoliseen uramaisemaan.

  • Hong Kong, Hongkong

  Hongkongin yliopisto, Aasian globaali yliopisto, vaikuttaa kansainvälistymisen, innovaatioiden ja monitieteisyyden kautta. Se houkuttelee ja kasvattaa maailmanlaajuisia tutkijoita huippuosaamisen avulla tutkimuksen, opetuksen ja oppimisen sekä tiedonvaihdon alalla. Sillä on myönteinen sosiaalinen panos maailmanlaajuisen läsnäolon, alueellisen merkityksen ja sitoutumisen kautta muun Kiinan kanssa.

  • Hung Hom, Hongkong

  Hongkongin ammattikorkeakoulu (PolyU) perusti virallisesti logistiikan laitoksen 1. syyskuuta 2003 uudelleenjärjestelyn jälkeen, joka sisälsi entisen merenkulun ja Manner-Kiinan logistiikan nopean kehityksen Hongkongin ja Manner-Kiinan kykyjen kasvavan kysynnän vuoksi. Liikennelogistiikka ja osa entisestä johtamisosastosta.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Etelä-Korea
  • + 2 lisää

  Keskittyen erityisesti Aasiaan, Manchesterin yliopisto avasi ensimmäisen kansainvälisen keskuksensa Hongkongissa vuonna 1992 ja on tarjonnut huippuluokan johtamiskoulutusta globaaleille johtajille Itä -Aasiassa, mukaan lukien Hongkong, Japani, Etelä -Korea, Taiwan, Etelä -Kiina ja Macao lähes 30 vuoden ajan.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 8 lisää

  Syyskuusta 2021 alkaen asianajajien pätevyyskokeet (SQE) otetaan käyttöön vaiheittain, jotta siitä tulee uusi keskitetty tapa saada asianajajaksi Englannissa ja Walesissa. Se korvaa lopulta nykyisen harjoittelureitin - Legal Practice Course (Legal Practice Course, LPC). Valikoimalla SQE-kursseja, sijainteja ja joustavia opintovaihtoehtoja valmistamme sinut urallesi asianajajana sekä SQE-kokeiden menestykseen. Uratukemme lisäksi työskentelet virtuaalisessa asianajotoimistossamme asiantuntijaopettajien kanssa ja kehität tietoja ja taitoja SQE: n ulkopuolella.

  • Hong Kong, Hongkong

  City University of Hong Kong (CityU) on johtava maailmanlaajuinen yliopisto, joka loistaa tutkimuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa. Uuden tekniikan korkeakoulun perustaminen ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Viiden vuoden kuluttua maailma on erilainen. Tekniikka kehittyy ennennäkemättömällä vauhdilla. Siten meidän velvollisuutemme yliopistona on varustaa opiskelijoillemme ajattelutapa, joka innostaa heitä jatkamaan oppimista. Uudessa korkeakoulussa on kahdeksan akateemista osastoa. Yhdessä ne kattavat elinvoimaisen kirjon tekniikan aloja ja edistävät akateemista synergiaa ja viestintää korkeakoulun sisällä.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Entisen varapääministerin, professori Charles Kaon, joka tunnetaan myös nimellä ”kuituoptiikan isä” ja fysiikan Nobel-palkinnon myöntäjä, vuonna 1991 perustaman tekniikan tiedekunnan muodostavat maailman johtavat asiantuntijat, jotka ovat alojensa eturintamassa ja sitoutuvat opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen.

  • Hong Kong, Hongkong

  Taidetaiteellinen tiedekunta on olennainen osa Hongkongin baptistiyliopistoa, instituutiota, joka on lujasti sitoutunut olemaan ”Aasian johtava vapaiden taiteiden yliopisto maailmalle, joka tarjoaa akateemista huippuosaamista välittävästä, luovasta ja globaalista kulttuurista”.

  • Telegraph Bay, Hongkong

  Hongkongin yliopisto (HKU) on jo yli vuosisadan juuriltaan ylpeänä yhtenä Aasian johtavista korkeakouluista. Ja sen myötä HKU Business School on tullut laajasti tunnustettu ja arvostettu kauppakorkeakoulu alueella.

  • Hong Kong, Hongkong

  Tunnustamme Hongkongin aseman kansainvälisenä lainopillisena keskuksena, ja olemme innoissamme voidessamme tarjota laadukkaita jatko-opiskelumahdollisuuksia kaupungin pyrkiville lakimiehille laajan valikoiman ammatillisia lakitutkintoja, erikoistunutta lakikoulutusta ja jatkuvaa ammatillista kehityskurssia asianajajille ja asianajajille. Vuodesta 1867 lähtien yksi Ison-Britannian pisimpään toimineista lainopillisen koulutuksen asiantuntijoista – olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän lakimiehiä kuin kukaan muu.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong on julkisesti rahoitettu korkea-asteen oppilaitos, joka on omistettu opetuksen ja oppimisen edistämiselle tarjoamalla opettajankoulutusta ja täydentäviä yhteiskuntatieteitä ja humanistisia tieteenaloja koskevia akateemisia ja tutkimusohjelmia.

  • Hong Kong, Hongkong

  International Culinary Institute (ICI), joka on yksi VTC-ryhmän strategisista aloitteista, tähtää kulinaarisen taiteen, viinin ja tapahtumien hallinnan kykyyn kouluttaa ja kehittää Hongkongin asemaa Aasian viinin ja ruokailun kohteena. Se tarjoaa laadukkaita ja ammattitaitoisia ohjelmia, joissa on huipputason tilat sulhaselle, joka pyrkii culinaristeja tuntemaan hyvin kansainväliset keittiöt, tukemalla opiskelijoiden menestyksekästä urakehitystä alalla. ICI tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja ammattitaitoisia kulinaarisia ohjelmia, jotka kattavat Euroopan, Välimeren, Kaakkois-Aasian, Lähi-idän ja amerikkalaisten keittiöt sekä leipomot ja makeiset.

  • Hong Kong, Hongkong

  Osastomme ensisijaisena tehtävänä on tarjota sovellettua englannin kielen opintoja ammateille, ja pyrimme kansainvälisesti tunnetuksi johtavana ammattiviestintään keskittyvien perustutkinto- ja jatko-opintojen tuottajana.

  • Fayette, Yhdysvallat
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...