Keystone logo
Filippiinit

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Filippiinit 2024

Laitosten lukumäärä: 24
  • Danao City, Filippiinit

  Tervetuloa MCSM: ään! Olemme iloisia voidessamme kertoa kanssasi, miksi olemme valinnut laitos luonnonlääketieteen harjoittamiseen sekä tieteen säätiön opintoihin. Edesmenneen tohtori Ishakin kesäkuussa 2008 historiallisessa Malaccan osavaltiossa rakentama Malacca College of Science and Management on ensimmäinen täydentävän lääketieteen korkeakoulu Kaakkois-Aasiassa. Ensimmäinen erä opiskelijoita ilmoittautui heinäkuussa 2009, jolloin 50 jatko-opiskelijaa oli suorittanut kurssin kohti luonnontieteiden tutkintotodistusta.

  • Manila, Filippiinit

  Olemme National University , dynaaminen yksityinen instituutio, joka on sitoutunut kansakunnan rakentamiseen ja joka on tunnustettu kansainvälisesti opetuksessa ja tutkimuksessa. National University on sitoutunut tarjoamaan asiaankuuluvia, innovatiivisia ja helposti saatavilla olevia laadukkaita koulutus- ja muita kehitysohjelmia perusarvojen ohjaamana ja dynaamisen filippiiniläisyyden kulttuuriperintömme mukaisesti.

  • Pasig, Filippiinit

  Katolinen koulu, kirkon oikea käsivarsi Jumalan kansan evankelioinnissa, on velvollinen kehittämään kristityn, joka paitsi tuntee kirkkonsa dogmoja ja oppeja myös tekee niistä elämäntavansa. Se rakentaa ja vahvistaa hänen velvollisuutensa ja tarkoituksensa, henkilökohtaisen, kansalais- ja moraalisen vastuunsa.

  • Naga, Filippiinit

  Ateneo de Naga University , tarjoaa erinomaista opetusta ja muodostumista, tekee voimakasta tutkimusta ja harjoittaa yhteiskunnallista palvelua, joka viime kädessä muuttaa yhteiskuntaa, etenkin Bicolissa. Se on mahdollista sen pätevän, luovan ja sitoutuneen tiedekunnan, henkilökunnan, järjestelmänvalvojien, integroitujen järjestelmien ja erinomaisen tilan kautta.

  • Quezon City, Filippiinit

  Ateneo de Manila University sielun - mikä muovasi sen ja mistä se tuli, mihin se menee ja minne se voi viedä sinut - on välttämätöntä ymmärtää sen tunnuslause, Lux in Domino tai "Valo Herrassa". Pyhän Paavalin kirjeestä efesolaisille (5: 8) nämä sanat vangitsevat elämäntavan hengen, jota Ateneo pitää kiinni pojistaan ja tyttäristään, sillä heidän paras panoksensa Jumalan työhön muuttaa maailmaa.

  • Ozamiz City, Filippiinit

  Yliopisto on perustamisestaan lähtien yli 8 vuosikymmentä sitten jesuiittojen, muistojenkeräilijöiden, Columbanin lähetyssaarnaajien ja kristittyjen veljien yhdistetyllä loistolla ja omistautumisella. Yliopisto on edelleen tunnollinen ja eturintamassa uskonnollisen, historiallisen roolinsa ja rikkaan stipendiperintönsä kanssa tuottamaan ja kouluttamaan Misamis Occidentalin, naapurikaupunkien ja lahden toisella puolella, erinomainen ja palvelukeskeinen nuoriso.

  • Quezon City, Filippiinit

  World Citi Colleges uskoo, että sen koulutusvisio ja tehtävä muodostavat korkean kutsumuksen ja palveluksen. Sen sitoutuminen koulutuksen huippuosaamiseen sitoo johtamaan kokonaisvaltaista ja ammatillista koulutusta, joka on perustaltaan kristillistä, kansallismielistä, osaamispohjaista ja tutkimuslähtöistä opetussuunnitelmassa, tieteellisesti painotettua, globaalia ja kulttuurisesti monimuotoista suuntautuminen.

  • Manila, Filippiinit

  Vaikka University of Santo Tomas erottaa olevansa Aasian vanhin olemassa oleva yliopisto, sen ikä yhdistyy ensisijaisuuteen Filippiinien koulutuksessa. Sen lisäksi, että se ylpeilee useista ensimmäisistä koulutuksen eri alueista.

  • Quezon City, Filippiinit

  Kalayaan College (KC) on Filippiinien yliopiston (UP) professoreiden vuonna 2000 perustama yksityinen korkeakoulu, joka on sitoutunut korkealaatuiseen korkea-asteen koulutukseen filippiiniläisille ja ulkomaille kiinnostuneille opiskelijoille. KC avattiin kesäkuussa 2001 alkuperäisellä paikalla Riverbanksissa, Marikinassa. Toukokuussa 2009 KC muutti nykyiseen sijaintiinsa Manga Roadin nurkkaan Aurora Boulevardille Quezon Cityyn.

  • Dasmariñas, Filippiinit

  National College of Science and Technology (NCST) on yksi johtavista oppilaitoksista Caviten Dasmariñas Cityn kasvavassa paikassa. NCST on valinnut syntymäpaikaksi Caviten strategisen sijaintinsa vuoksi, sillä sillä on lukuisia teknologiaan perustuvia teollisuudenaloja ja yrityksiä, jotka toimivat maakunnan eri teknikoissa, mikä on tietoinen institutionaalisesta sitoutumisesta palvella CALABARZONin nuoria.

  • 768, Filippiinit

  Vuonna 1946 tohtori Francisco T.Dalupan, vanhempi vastauksena filippiiniläisten nuorten korkeakouluopetukseen toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, perusti ensimmäisen osan suuresta visiostaan yliopistosta - Filippiinien kauppakorkeakoulusta. Tätä seurasi neljä korkeakoulua vuonna 1948: Taiteet, koulutus, hammaslääketiede ja tutkijakoulu.

  • Quezon City, Filippiinit

  De La Salle Araneta University Aranetan yliopisto (DLSAU) on De La Salle -järjestelmän seitsemäs jäsen ja Filippiinien nuorin Lasallian yliopisto. Vuonna 1946 perustettu Araneta-maatalouden instituutti Bulacaniin, yliopisto muutettiin Malaboniin vuonna 1947 ja nimettiin uudelleen Gregorio Aranetan yliopistosäätiöksi vuonna 1978.

  • Manila, Filippiinit

  Vatel Manila tarjoaa kansainvälisen vieraanvaraisuuden hallinnan ohjelman ja se sijaitsee De La Salle -opistossa Saint Benildessä. Benilde on oppimisympäristö, joka houkuttelee opiskelijoita kehittämään kiinnostuksensa ja intohimonsa ja kouluttaa heitä tulemaan ammatillisesti päteviksi vakiintuneille teollisuudenaloille ja uusille erikoistumisaloille.

  • Boston, Yhdysvallat
  • Mexico City, Meksiko
  • + 32 lisää

  Luomme ympäristön, jossa kumppanikouluillamme on mahdollisuus olla yhteydessä kykyihin voimakkaalla, henkilökohtaisella tasolla ja edistää siteitä korkeasti pätevien ehdokkaiden kanssa.

  • Makati, Filippiinit

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...