Keystone logo

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Bosnia ja Hertsegovina 2023

Laitosten lukumäärä: 8
  • Sarajevo

  University of Sarajevo on merkittävä ja monimutkainen organisaatio, joka toteuttaa jaloa tehtävää kasvattaa osaavaa, luovaa ja kansainvälisesti pätevää henkilöstöä kaikilla Bosnia ja Hertsegovinan kiinnostavilla aloilla opetuksen ja tutkimuksen kautta. Henkilöstön odotetaan vastaavan nykyaikaisen talouden haasteisiin Euroopan ja maailmanlaajuisessa poliittisessa, taloudellisessa, sosiaalisessa ja kulttuurisessa kontekstissa. Yliopisto on sitoutunut pysymään itsenäisenä opettajien, tutkijoiden, taiteilijoiden ja opiskelijoiden akateemisena yhteisönä, joka on osa kansainvälistä yliopisto- ja akateemista yhteisöä ja suuntauksia.

  • Dvorovi

  VISIO Tähän mennessä saavutettujen tulosten ja uusien liiketoimintatavoitteiden perusteella yliopisto on määritellyt uuden vision seuraavasti: Yliopiston visio on tulla yhdeksi Srpskan tasavallan ja Bosnia ja Hertsegovinan korkeakoulutusalan johtajista . MISSIO Yliopiston tehtävänä on mahdollistaa uusien tietojen, taitojen ja osaamisen hankkiminen ensisijaisesti Semberijan ja sitä ympäröivien alueiden, sitten Srpskan tasavallan ja Bosnia ja Hertsegovinan sekä muiden kiinnostuneiden maiden ehdokkaille.

  • Travnik

  University of Travnik on ensimmäinen yksityinen yliopisto Bosnia ja Hertsegovinassa, joka perustettiin vuonna 2007 lakisääteisten määräysten perusteella ja asianomaisen opetus-, tiede-, kulttuuri- ja urheiluministeriön SBK / KSB: n tuella. Se harjoittaa toimintaansa korkeakouluna opetus-, tiede-, kulttuuri- ja urheiluministeriön SBK / KSB: n päätöksen, numero 03-38-63 / 07, 4.7.2007, mukaisesti. vuosi ja korkeakoulurekisteriin SBK / KSB merkitään numerolla 10 sivulle 00010 lukuvuodesta 2007/08 alkaen. vuotta. Korkeakoulun koko nimi on University of Travnik . Englanninkielinen käännös yliopiston nimestä on University of Travnik . Yliopiston lyhennetty nimi on UNT.

  • Bijeljina

  Sinergija University on akateeminen laitos, joka perustettiin vuonna 2005 Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksynnän perusteella ja Belgradin Singidunum -yliopiston tuella. Yliopisto on korkeakoulu, joka tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisia opetussuunnitelmia ja opetusmenetelmiä, jotka muistuttavat tunnettuja yliopistokeskuksia.

  • Banja Luka

  Yleiseurooppalainen yliopisto "APEIRON" on opetus- ja tiedelaitos, joka suorittaa korkeakoulutuksen päätoimintansa puitteissa itsenäisesti ja/tai yhteistyössä ulkomaisten kumppanien kanssa ensimmäisen jakson akateemisia perusopintoja, toisen jakson erikois- ja maisteriohjelmia, ja kolmannen syklin tohtoriopinnot. elinikäinen oppiminen ja jatkuva ammatillinen koulutus ja kehittäminen. Yliopisto tekee myös perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta akkreditoitujen opinto -ohjelmien tärkeimmillä tieteellisillä aloilla sekä tutkimusta, joka on koulutustoiminnan kehittämisen tehtävä. Yleiseurooppalainen yliopisto "APEIRON" on yksityisomistuksessa oleva opetus-tieteellinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka harjoittaa toimintaansa Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön lisenssien perusteella. Yliopisto on perustettu vuonna 2005 ja se on rekisteröity korkeakouluksi Banja Lukan perusoikeuden tuomioistuinrekisteriin numerolla: U / I 4847/05 sekä opetusministeriön korkeakoulurekisteriin. ja Srpskan tasavallan kulttuuri numerolla 11-I / 08. Akkreditointi: Päätös akkreditoinnista nro. 01.1.3.74/16, päivätty 24.3.2016. vuosi (Srpskan tasavallan korkeakoulujen akkreditointivirasto). Yliopistolla on lupa etäopetukseen nro. 07.2- 9624-1 / 07, päivätty 28.12.2007. vuotta. Yleiseurooppalainen yliopisto suorittaa korkeakoulutusta Banja Lukan laitoksen toimipaikassa ja sen ulkopuolella Bijeljinan lisensoiduissa opinto-ohjelmissa ja sykleissä Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen no. 07.023 / 612-86-2 / 10, 6.9.2010; Novi Gradissa Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen no. 07.023 / 612-35-2 / 10, päivätty 6. joulukuuta 2010; vuotta. Päätös työehtojen ja -lupien täyttämisestä sekä lisensoitujen opinto-ohjelmien suorittamisesta ovat julkisia asiakirjoja, jotka yleiseurooppalainen yliopisto esittelee yleisölle verkkosivustonsa kautta ja muulla sopivalla tavalla.

  • Sarajevo
  • Istanbul

  The International University of Sarajevo is a non-profit independent institution of higher education that autonomously provides funding for its work. It offers educational programs in all three study cycles, as well as specific professional development programs in the registered areas.

  • Bosnia and Herzegovina Online

  University of Vitez has a vision of the future based on the premise that the societies in the region of South Eastern and Eastern Europe are in the process of changes, reforms and transition towards the civil democratic societies characterized by parliamentary pluralism, a state of law, a state of legislation and market economy with the predominance of private ownership.

  • Sarajevo
  • Dublin

  The School of Economics and Business in Sarajevo (SEBS) was established in 1952 as the Faculty of Economics. Its first class