Keystone logo
Australia

Opiskelu PHD sisään Australia 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  769
 • Osuus apuohjelmista

  67
 • Internet-liittymä

  53
 • Paikallinen kuljetus

  103

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  13
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Viisumivaatimukset

Kaikissa opinto-ohjelmissa sinun on haettava alaluokan 500 opiskelijaviisumia.

Erityisluokan viisumi (alaluokka 444) on tarkoitettu Uuden-Seelannin kansalaisille, jotka haluavat opiskella Australiassa.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

AUD 560

Nykyiset maksut opiskelijaviisumin hakemiseksi ovat 560 AUD (~ 400 €). Hinta on aina sama opintojen pituudesta riippumatta. Huomaa, että tämä hinta voi vaihdella riippuen paikasta, jossa haet opiskelijaviisumia (Australia tai onshore).

Kuka voi hakea viisumia?

Jokainen, joka ilmoittautuu kansainväliseksi opiskelijaksi vähintään neljä kuukautta kestävälle kurssille Australiassa, tarvitsee opiskelijaviisumin. Australian opiskelijaviisumin hakemiseksi sinulla on oltava ehdoton tarjous paikasta yliopistossa, olet hyväksynyt kyseisen paikan kirjallisesti ja maksanut vaaditun lukukausimaksutalletuksen. Valitsemasi ohjelman on oltava 12–52 viikkoa, jotta voit saada opiskelijaviisumin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online-järjestelmä

Tätä alaluokan 500 viisumia on haettava online-järjestelmän kautta.

Verkkosivusto:https://www.homeaffairs.gov.au/

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen viisumin hakemista sinun on hankittava vahvistus ilmoittautumisesta (COE) tai tarjouskirje, joka vahvistaa, että sinut on hyväksytty kurssille, joka on rekisteröity Commonwealth Register of Courses -rekisteriin (CRICOS).

Kun täytät online-viisumihakemuslomakkeen, sinun on toimitettava todisteet siitä, että täytät:

 1. Taloudelliset vaatimukset - summa, joka sinun on todistettava, että sinulla on elinkustannuksia (erillään lukukausimaksuista ja matkoista), on asetettu 19,830 15,170 AU $ (~ XNUMX XNUMX dollaria) vuodeksi. Vaihtoehtoisesti voit näyttää todisteita siitä, että puolisosi tai vanhempasi ovat valmiita tukemaan sinua ja että he ansaitsevat vähintään 60,000 45,850 AU dollaria (~ XNUMX XNUMX dollaria) vuodessa.
 2. Englannin kielen taitovaatimus - Jos et ole englanninkielisestä maasta (etkä ole suorittanut vähintään viiden vuoden opintoja englanninkielisessä maassa), sinun on todistettava, että pystyt puhumaan englantia vaaditulle tasolle IELTS: n, TOEFL iBT: n, Pearson Test of English (PTE) Academicin tai Cambridge Advanced Englishin (CAE) avulla.
 3. Terveysvaatimukset - Joitakin opiskelijoita voidaan pyytää suorittamaan lääketieteellinen ja / tai radiologinen tarkastus osoittaakseen olevansa hyvässä kunnossa (tämä koskee esimerkiksi niitä, jotka aikovat kouluttautua lääkäriksi, hammaslääkäriksi tai sairaanhoitajaksi). Belgiasta tai Norjasta tulevia lukuun ottamatta kaikki opiskelijat ovat velvollisia ostamaan ulkomaisen opiskelijan sairausvakuutuksen (OSHC).
 4. Merkkivaatimukset - Australian opiskelijaviisumivaatimukset edellyttävät, että sinun on oltava hyväluonteinen päästäksesi Australiaan. Tämä sisältää rikosrekisterin tarkistuksen.

Yleensä opiskelijoiden on lähetettävä seuraavat tiedot:

 • Täytetty Australian opiskelijaviisumihakemuslomake (157A)
 • Maksettu viisumihakemusmaksu - tällä hetkellä 550 AU dollaria (~ 420 dollaria useimmissa tapauksissa
 • Kopio passin henkilötietosivusta (joitain opiskelijoita voidaan pyytää fyysisesti antamaan passinsa)
 • Ilmoittautumistodistus tai tarjouskirje
 • Todisteet riittävistä varoista
 • Todisteet sairausvakuutuksen kattavuudesta
 • Englannin kielen taitotestin tulokset
 • Rikosrekisterin tarkistustulokset
 • Neljä tuoretta passikokoista valokuvaa

Kun olet koonnut ja skannannut tositteet, sinun on luotava tili ja haettava online-ImmiAccount-sovellusjärjestelmällä: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Milloin kannattaa hakea?

Voit hakea Australian opiskelijaviisumia vasta, kun olet saanut vahvistuksen ilmoittautumisesta valitsemastasi yliopistosta.

Useimpien viisumihakemusten käsittely kestää neljä viikkoa. Opiskelijaviisumin kesto riippuu valitsemastasi ohjelmasta. Jos opiskelet Australiassa yli 10 kuukauden pituiselle kurssille ja päättyy Australian lukuvuoden lopussa (yleensä joulukuun puolivälissä), viisumisi on yleensä voimassa seuraavan vuoden 15. maaliskuuta asti. Jos kurssisi on pidempi kuin 10 kuukautta ja päättyy tammi-lokakuussa, viisumisi on yleensä voimassa kaksi kuukautta kurssin suorittamisesta.

Voit uusia opiskelijaviisumisi niin monta kertaa kuin haluat, kunhan olet ilmoittautunut CRICOSin hyväksymälle kurssille.

Voit saapua Australiaan opiskelijaviisumillasi viimeistään 90 päivää ennen kurssin alkua. Seitsemän päivän kuluessa saapumisesta sinun on ilmoitettava koulutuksen tarjoajallesi asukasosoitteesi ja ilmoitettava heille seitsemän päivän kuluessa, jos muutat osoitetta.

Käsittelyaika

4 Weeks

Työmahdollisuudet

Opiskelijaviisumilla voit työskennellä jopa 40 tuntia kahdessa viikossa lukukauden aikana ja kokopäiväisesti lomien aikana. Työ, joka on muodollinen, rekisteröity osa kurssiasi, ei sisälly rajoitukseen. Jos opiskelet maisterin tutkintoa tutkimuksella tai tohtoriksi, sinulla ei ole työrajoituksia.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Opiskelijaviisumihakemuksesi voidaan hylätä muun muassa, jos annat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja tai jos et täytä tarvittavia taloudellisia, luonnetta tai terveyttä koskevia vaatimuksia.