Keystone logo
Andorra

Parhaat yliopistot PHD Ohjelmat sisään Andorra 2024

Laitosten lukumäärä: 5
  • Encamp, Andorra

  Vatel Andorra International Hotel and Tourism School on laitos, joka on valmistanut 40 vuotta kansainvälisen hotellialan tulevia johtajia ja johtajia. Hänen koulutuksensa koostuu kansainvälisen hotellihallinnon kandidaatin tutkinnosta. Vatel-koulutus ulottuu 34 maahan, jossa on 55 koulua, yli 9 000 opiskelijaa, 39 000 valmistuvaa eri puolilla maailmaa, 520 opettajaa ja tärkeiden yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailmaa.

  • Andorra la Vella, Andorra

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy sijaitsee Andorran ruhtinaskunnassa. Ilmailuharrastajien ryhmän innoittamana allekirjoitettiin kesäkuussa 2015 sopimus tämän ainutlaatuisen ilmailualan koulutusohjelman luomisesta Andorran hallituksen ja Andorran yliopiston kanssa.

  • La Massana, Andorra

  Tunne meidät! TEHTÄVÄT Laadukkaan yliopistokoulutuksen tarjoaminen on tärkein tehtävämme. Haluamme, että ihmiset, jotka haluavat oppia joustavasti ja mukavasti, voivat parantaa ammattitaitoaan ja ennen kaikkea kasvaa ja kehittyä myös ihmisen näkökulmasta. VISION KOULUTTAJAMME Pedagogisen ehdotuksemme mukaan koulutusta ei voida suorittaa, ellei se tapahdu pätevien, tukevien kouluttajien ryhmän lääkkeellä, joka on yhdistetty heille uskottuun tehtävään ja joka kykenee toimimaan "yhdessä ja yhdistyksen kautta". . Kaikki koulutusyhteisön jäsenet ovat osa tätä tiimiä: opettajat, tutkijat, hallintohenkilöstö ja tekninen henkilöstö jne. NÄKYMMME KOULUTUKSEN TODELLISUUDESTA Katsomme, että koulutusyhteydessä tulisi aina olla veljeyttä ja kunnioitusta. Tästä syystä perustamme jokaiselle opiskelijalle kiinnitetyn huomion toivottamiseen, kuuntelemiseen, heidän tarpeiden tuntemiseen ja jatkuvaan pyrkimykseen edistää heidän kiinteää kasvua.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorran yliopisto (UdA) on ainoa julkinen yliopisto Andorran ruhtinaskunnassa, joka on Pyreneiden sydämessä sijaitseva mikrotila. Korkeakouluopiskelu maassa alkoi vuonna 1988 perustamalla sairaanhoitokoulu ja tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulu, jolloin syntyi Andorran yliopisto, jonka kampus on ollut Sant Julià de Lòrian keskustassa vuodesta 2004.