Yhteinen tohtorikoulu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Silesian University Of Technology järjestää tohtorin tutkinnon. opiskelu yhteisessä tohtorikoulussa. Koulun tavoitteena on edistää ja toteuttaa yliopiston kehitysstrategiassa määriteltyjä tutkimusalueita. Ph.D. opinnot valmistavat opiskelijoita saavuttamaan korkean erikoistumisasteen ja asiantuntemuksen tieteellisestä kurinalaisuudesta.

Yhteinen tohtorikoulu tarjoaa monialaista koulutusta, joka kattaa laajan valikoiman tieteenaloja. Ph.D. kesto ohjelma on 4 vuotta kokopäiväisen ilmoittautumisen kanssa. Jokainen tohtori opiskelija saa stipendin veloittamatta opetusta.

Yhteinen tohtorikoulu valitsee mahdollisen tohtorin opiskelijoille vuotuisten avoimien kilpailujen kautta pääsykokeiden muodossa.

Tärkeimmät tiedot yhteiseen tohtorikouluun ilmoittautumisesta lukuvuonna 2020/2021

 1. Ilmoittautuminen yhteiseen tohtorikouluun tapahtuu vuotuisen avoimen kilpailun kautta Silesian University Of Technology senaatin päätöslauselmassa nro 4/2020 vahvistetuista säännöistä 27. tammikuuta 2020 alkaen.
 2. Ilmoittautuminen on avoinna 29. kesäkuuta 2020 lähtien rehtorin asettaman yksityiskohtaisen kalenterin mukaisesti.
 3. Rekisteröinti ja asiakirjojen toimittaminen sähköisessä muodossa tapahtuu online-alustan DreamApply ansiosta.
 4. Ph.D. aiheet tieteisiin aloihin jaetut projektit ovat käytettävissä 22. kesäkuuta 2020 lähtien. Ehdokas valitsee tohtorin aiheen. projekti, johon hän haluaa hakea.
 5. Kun olet valinnut tohtorin aiheen hankkeen yhteydessä, ehdokkaan tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse projektista vastaavaan esimieheen keskustellakseen yksityiskohdista projektin toteuttamisesta ja saadakseen ilmoituksen aikana vaaditun esimiehen lausunnon.
 6. Perustelluissa tapauksissa, kun hakija ei voi ilmestyä henkilökohtaisesti valintakokeisiin (etenkin epidemiaan liittyvässä nykytilanteessa tai ulkomaalaisten ehdokkaiden kohdalla), valintakokeet suoritetaan yliopiston toimipaikan ulkopuolella IT-tekniikkaa käyttäen valvonnalla tutkimuksen kulku ja sen rekisteröinti.

Ilmoittautumis- ja sisäänpääsykokeiden kalenteri

29.06.2020 (12:00, CET) Sähköisen ilmoittautumismenettelyn alku.
03.09.2020 (23:59, CET) Ilmoittautumisen määräaika.
Vaadittujen asiakirjojen toimittamisen määräaika.
Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sulkeminen.
04.09.2020 - 08.09.2020 Pätevyyden arviointi ja toimitetut asiakirjat.
09.09.2020 - 24.09.2020 Valintakokeet (suullinen).
Vaadittujen asiakirjojen paperiversio kootaan yhteisen tohtorikoulun pääkonttorissa.
28.09.2020 (12:00, CET) Lopullinen sijoitusluettelo Ph.D. yhteiseen tohtorikouluun hyväksytyt opiskelijat.

Koska haastattelut suoritetaan etäyhteyden kautta, jokainen rekrytointivaiheen toiseen vaiheeseen pätevä hakija saa tietoja haastattelun päivämäärästä sähköpostitse.

Kuinka hakea tohtoriksi ohjelmoida

Ph.D. Yhteiseen tohtorikouluun osallistuvat hakijat osallistuvat kilpailutarkastukseen.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kutsu pääsyä Ph.D. Ohjelma on avoin kaiken ikäisille ja kansallisille opiskelijoille, jotka ovat saaneet toisen tason yliopistotutkinnon (maisteritaso). Koelautakunta arvioi kansainväliset pätevyydet valinta- ja arviointimenettelyn aikana, ja se julistetaan vastaavaksi (tai ei) Puolan toisen tason tutkinnolle - maisterin tutkinnolle.

Kansainvälisten tutkintojen vastaavuus

Ennen kuin hakemustasi voidaan arvioida pääsylle, kansainvälinen pätevyys on ilmoitettava vastaavaksi puolalaisen tutkinnon kanssa. Jos arvioinnin tulos on positiivinen, hakemuksesi arvioidaan pääsyä tohtoriksi. ohjelmoida. Arvioinnin tulokset lähetetään sinulle sähköpostitse.

Pääsyvaatimukset

Hakupyyntö on avoin seuraavilla tieteenaloilla:

 • Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu
 • Automaatio, elektroniikka ja sähkötekniikka
 • Tekninen tietotekniikka ja tietoliikenne
 • Biolääketieteen tekniikka
 • Kemiantekniikka
 • Maa- ja vesirakentaminen
 • Materiaalitekniikka
 • Mekaaninen suunnittelu
 • Ympäristö-, kaivos- ja energiatekniikka
 • Kemialliset tutkimukset
 • Johtaminen ja laatututkimus

Kutsu pääsyä Ph.D. Ohjelma on avoin kaikille kansalaisuuksille ja ikäisille opiskelijoille, jotka ovat saaneet ulkomaisen yliopiston myöntämän maisterin tutkinnon tai muun vastaavan toisen asteen akateemisen tutkinnon ja pääsevät tohtoriksi. opinnot. Koelautakunta arvioi kansainväliset pätevyydet valinta- ja arviointimenettelyn aikana, ja se julistetaan vastaavaksi (tai ei) Puolan toisen tason tutkinnolle - maisterin tutkinnolle.

Ensimmäisen tason yliopistotutkinnon suorittanut henkilö tai yhdenmukaisten maisteriohjelmien kolmannen vuoden suorittanut opiskelija voidaan ottaa mukaan myös tohtorikouluun, jos:

Keskeinen ilmoittautumiskomissio vahvistaa ehdokkaan toimittamien asiakirjojen perusteella, että ehdokkaalla on erityisen korkeat akateemiset saavutukset liittyvän tieteenalalla, jolla The Join Doctoral School toimii.

Hakijan haastattelun perusteella keskusrekisteröintikomissio vahvistaa, että ehdokkaalla on laaja tieteellisen tutkimuksen metodologian ja tieteellisen toiminnan tulosten levittämisen osaaminen.

Samalla voit olla vain yhden Liity tohtorikouluun opiskelija.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti DreamApply-järjestelmällä.

Ehdokkaat toimittavat vaaditut asiakirjat Join-tohtorikoulun pääkonttoriin ilmoittautumiskalenterissa ilmoitetun ajan kuluessa. Ilmoittautumiskeskus suorittaa valintakokeet (suulliset) vain niiden hakijoiden kanssa, jotka ovat toimittaneet joukon asiakirjoja.

Liittyminen tohtorikouluun perustuu kilpailututkimuksen tuloksiin koulun paikkojen lukumäärässä. Sijoitusluettelo laaditaan yksittäisten ehdokkaiden saamien pisteiden perusteella.

Ehdokkaat ovat päteviä sijoitusluettelossa olevan sijainnin mukaan, paikkojen lukumäärään ja yksi henkilö kutakin ilmoitettua tutkimusaihetta kohti.

Keskeinen ilmoittautumiskomissio määrittelee vähimmäispisteiden määrän, jonka ehdokkaiden on saatava koko ilmoittautumisprosessin aikana. Pisteiden määrä on sama kaikissa rekrytoinneissa tänä vuonna.

Pääsy yhteiseen tohtorikouluun tapahtuu ilmoittautumalla tohtorin luetteloon. opiskelijoille. Yhteiseen tohtorikouluun pääsyn kielteinen tulos edellyttää hallinnollista päätöstä. Päätöksen kielteisen tuloksen perusteella voit jättää pyynnön asian uudelleenarvioimiseksi 14 päivän kuluessa päätöksen toimittamisesta.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to the Silesian University of Technology (SUT), a place that, without any doubt, educates successful people. SUT is included in the prestigious group of 10 Polish universities, winners of the ... Lue lisää

Welcome to the Silesian University of Technology (SUT), a place that, without any doubt, educates successful people. SUT is included in the prestigious group of 10 Polish universities, winners of the "Excellence Initiative-Research University" competition organized by the Ministry of Science and Higher Education. Näytä vähemmän